Maj, maräng & matlådor

Snapchat-kvalitet men dock, här är en topp/blus som jag faktiskt köpte för över ett år sedan. Älskar ju både rutigt och kragar så den var som gjord för mig.
 
Mina päron skickar alltid med mat om det blir över men det är inte alltid man kommer ihåg att ge tillbaka matlådorna. Så jag köpte ett par nya till dem igår som dessutom matchade blomman jag gav.
 
 På tal om rosa presenter så vill jag visa vad jag gav min syster häromdagen. Hon hade nämligen sprungit halvmarathon (2,1 mil) och förtjänade därmed minst sagt ett ägg fylld med marsipanchoklad.
 
Lillebror viftade med svansen när jag fotograferade honom, äntligen någon som gillar när jag kameraterroriserar omgivningen.
 
Smörgåstårta, mums!
 
Jag jobbade efter lunchen så jag använde ölen mest som "rekvisita".
 
Jag insåg att jag typ inte äger några bilder på mina föräldrar ihop. Jag älskar resultatet!
 
Söt maräng och syrliga hallon.
 
 
Igår var jag på lunch hos mina föräldrar. Även min syster och "lillebror" var där. Bobs hundbästis kom också på besök, tillsammans med hans matte förstås. Tyvärr fick jag cykla vidare till jobbet efter ett par timmar men jag är jätteglad över familjestunden jag hann få. 
 
I söndags blev jag utbeordrad vilket inte gjorde mig överlycklig. Samtidigt så fanns det många fördelar med det, framförallt pengarna jag kommer att få i nästa lön. Jag gillar att jobba helger men de har blivit rätt mycket av sånt de senaste två månaderna. Om man räknar med jobbhelgen som kommer så har jag haft en helt jobbfri helg på sju veckor. 

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)
Postat av: calmgreen@gmail.com

Fantastiskt lyckat foto på "päronen"!
Och lillebror fick också vara med..... :)

Svar: Visst var det! Jag håller helt med dig. Den glädjen de har på bilen ❤. Och precis, att lillebror var med gjorde ju inte saken värre :D. Många kramar till dig!
Sofia

2019-05-03 @ 09:08:56

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0