Födelsedagsfika & Fina flickor

Mina BFF:s 💚. (PĂ„ tal om texten nedan, plamen i hörnet hĂ„ller pĂ„ att repa sig efter att den fick bo pĂ„ en ny plats som inte uppskattades).
 
Min bĂ€stisson gjorde en grattishĂ€lsning pĂ„ ett papper, snurrade den runt flaskan och fĂ€ste den med ett av alla hjĂ€rtan han klistrat pĂ„. Gulligt OCH vĂ€ldigt klyftigt! ❀
 
Jag fick en Yuccapalm! (Och en ursnygg kruka)
 
Jag fick Àven ett presentkort pÄ GrÀnbystaden! Jag som ville Äka dit framöver. Jag fick Àven en duschcremé och en hand,-och nagelkrÀm. De luktar hallon och vanilj, med andra ord: jÀttegott!
 
 
 
 
I fredags sÄ firades jag av mina bÀstisar/barndomsvÀnner. En Àr gravid (tjoho!) men vi andra tvÄ kunde sÀllskapsdricka ett par flaskor bubbel vilket var gott. Liksom fikat jag bjöd pÄ, jag tror Àrligt talat att de blev rÀtt chockade att jag inte hade köpt nÄgot frÄn Ica.
 
En av tjejerna Àr en floristdotter sÄ jag passade pÄ att frÄga om en vÀxt jag nyligen köpt. "Tycker inte du att den ser lite torr ut?". Svaret jag fick: "den Àr stendöd". Med andra ord sÄ var det tur att jag fick en tÄlig krukvÀxt! Kan erkÀnna att min andra blomma (jasmin) "blev torr" efter blott tvÄ dagar. Jag Àr hoppfull om att min nya krukmedlem överlever i alla fall en vecka.

Skriv gÀrna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlÀgget hÀr sÄ gör du min dag:):

VÄgar du skriva vem du Àr?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar pÄ det mesta i mina inlÀgg):

Trackback
RSS 2.0