Nytt från Cervera

Vinglas från Table Top Stories (HÄR), 199 kr för två (57 cl).
 
Bestick från Dorre (HÄR), 60 delar, 1099 kr. Endast online.
 
 
 
Jag fick som bekant bidrag till nya bestick när jag fyllde år och detta är vad jag hittade! De är klassiska men fina tycker jag. Jag uppskattar även att de är många, det känns onödigt att köpa nya bestick om man ändå inte har så det räcker till gäster. Slutligen så var även en anledning till mitt köp att det ingick ett set med grillknivar. Vi äter ofta kött (med sallad/wok och chilibearnaise - mums).
 
I bröllopspresent så fick vi fina cocktail,- och ölglas. Våra snaps,- och whiskeyglas är också uppdaterade. Däremot så är vinglasen inte mycket att skryta över. Till min och syrrans fest så köpte jag ett dussin ÖoB-glas för en tia styck. Perfekt för fulla och/eller många gäster! Däremot så har jag saknat lite elegantare rödvinsglas. För de jag ägde innan är också från lågpriskedjan. Jag blev verkligen kär i varianten ovan. Tidigare har jag funderat på glas med tryck, för enkla/klassiska glas kändes uteslutet. Men när jag såg dessa Secret-glas så insåg jag att det kan "hända något" även på glas utan motiv. Det bästa av allt: de rymmer en hel del, he he... Jag menar, det är bra när man ska lufta vinet. Eller något.
 
Nu ska jag lägga mig på då jag för några dagar sedan fick en "man flu" som bara eskalerar. Jag har inte behövt sjukskriva mig och jag är inte i föda-barn-stadiet (än), men det är ändå ansträngande att ha ett tungt huvud och en näsa med en andningskapacitet på 2%. Med andra ord så har jag ett jättefint bordsskick... Det är omöjligt att inte vara äcklig när man är täppt och äter mat.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0