Goda måltider i gott sällskap

Jag åt räkmacka från fiket två frukostar i rad denna vecka. Tack make!
 
Fördelen med att syster ibland jobbar hemifrån - man kan sno hem henne på lunch.
 
Igår var jag och maken hos mina föräldrar.
 
Jag åt kålpudding för första (?) gången.
 
Det måste varit länge sedan jag var hos mina päron för jag tror inte det där huset stod där sist jag besökte dom.
 
Vi fick se några bilder från deras resa till Polen/Auschwitz. Otroligt gripande och ofattbart. Jag har själv velat åkt dit i många år.
 
 
Jag är inte särskilt motiverad att jobba idag då jag varit ledig sedan i måndags. Man hinner liksom glömma hur mycket man trivs på sin arbetsplats. Nåväl, jag har en jobbhelg innan jag sedan får en tvådagars-vecka. Jag älskar mitt schema! Jag hinner med så mycket annat som att träffa nära och kära samt pyssla hemma. En riktigt städ,-och rensningsperiod har jag kommit in i vilket inte är fy skam. Tyvärr har jag även städat bort en kod jag verkligen behöver...
 
Jag ska på en liten kurs på tisdag där jag bland annat ska lära mig vår nya journalföring (allt ska datoriseras numera). Till det behöver jag dels ett kort och den var jag en av de första att hämta för exakt ett år sedan. Men koden till den har jag inte och dumt nog har jag inte åtgärdat det förrän nyligen. Det vore väl en sak om den bara kunde mailas till en, men nej. Jag ska få ett brev inom fyra dagar som jag sedan ska ta med till en datorkille på kommunen så han i sin tur ger mig koden (det är en hög säkerhet på dessa siths-kort). Detta ska jag alltså hinna med innan tisdag förmiddag. Ibland är man lite extra stolt över sig själv och sitt 13-åriga jag... Ansvar - vad är det liksom?

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0