Välkommen till världen!

 
 
 Det går inte att beskriva glädjen och stoltheten jag känner över att ha blivit tant åt lilla Gunnar! Han måste vara lika nyfiken på världen som sin mor, för att vänta två månader till hade han inte tid för. Men jösses vad välmående han ser ut att vara för att vara så himla liten. Han har till och med plufsiga bäbiskinder - det är helt bedårande! Så ja, han är lika söt som sina föräldrar.
 
Grattis Malin & Tomas till er fantastiska, perfekta son! Han är lyckligt lottad som har just er som sin familj ♥♥♥
 
 
Ps. Malin (och er andra som bara älskar mina clipart-kollage), jag kan glädja dig med att fast att Microsoft ska lägga ner Paint så hittade jag en ny variant i min dator. Jag har inte riktigt förstått mig på den än, men jag kommer alltså aldrig att sluta göra bilder som dessa till dig! ;)

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)
Postat av: Anonym

Ååååh vilken fin bästa älskade du!! Jag visade Tompen med som sken upp som en sol och sedan sa: aaaaw gud vad gulligt! tusen tack för alla fina ord hälsar familjen Hellman/Jönsson. Gunnar längtar efter att få dreggla på sin favvotant! Kram och puss ❤️❤️❤️

Svar: Tack för er fina respons älskade familj! Jag tänkte på er idag när jag strosade omkring bland bäbiskläder. Men nej, Gunnars första plagg att dreggla ned från mig måste vara en E-type-body, så är det bara. Hoppas att ni har det bra hjärtegull! Kram och pussa!
Sofia

2017-08-10 @ 23:11:49

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0