Beroende av en ny app

 
 
 
 
Jag fick några bilder av frugan igår som ni ser ovan. De är helt fantastiska om jag får säga det själv, mycket glädje och mycket tyll - det gillar jag! Jag är såå glad att skoleken finns i videoformat, den var lika rolig som bilderna avslöjar.
 
Igår försov jag mig för första gången sedan jag började att jobba. Jag hade klockan på 05:30 och tänkte snooza tio minuter (fast att man bara blir tröttare av det). Innan jag tittade på klockan så tänkte jag att "dessa tio minuter är fantastiska, äntligen en snooze som inte känns som en minut". Att det kändes som en lång tid var inte konstigt då klockan var 07:00 när jag vaknade, med andra ord tiden jag skulle börja arbeta på.
 
Är det inte konstigt hur kroppen har sin egna inbyggda klocka? Som igår när jag vaknade på minuten när jag skulle börja jobba. Det är som att den säger "nu din jävel så har du inte en sekund till godo" (och lite hånskratt på det). Ännu konstigare är det att jag alltid vaknar några sekunder från det att mitt alarm låter. Okej om jag gick upp samma tid varje dag men det gör jag verkligen inte. Och när jag väl har samma pass så ställer jag ändå klockan olika, beroende på om jag ska tvätta håret, ha en kort eller lång frukoststund, osv.
 
Det positiva med detta elände var att vi var två som började sju den morgonen. Så min kollega kunde byta av natten utan att jag behövde stressa ihjäl mig. Men en kvart tog det för mig att komma till jobbet så det var inte så farligt. Men nu är jag ledig fram till helgen så det är lyxigt! Vi gick upp klockan sex i morse trots det, man är väl lite av en galning.
 
Idag har jag skapat mig ett nytt beroende, nämligen en app som heter Criminal Case. Sedan skaffade jag två andra appar som är precis likadana, bara för att man måste vänta på att få "lösa mordet" vilket jag inte har tålamod till. Så nu varvar jag dessa tre mordfall. De andra heter Pacific Bay och Save the World för er som också känner att dom borde sitta mer vid telefonen...

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0