Alfapet, Arlanda & Attackrodnad

 
 
 
 
Vilken hysteriskt rolig kväll jag hade hos föräldrarna igår! Det blev verkligen mer än ett tillfälle där jag kikna av skratt. Tyvärr kan jag inte citera allt då man måste vara där. Förutom möjligtvis "vem ska ta hem Sofia?". (- Jag kan cykla själv). Okej, inte ens det blev rolig i skriftform ser jag nu. Dagen började i alla fall med balkongmys innan vi åt världens godaste tunnbrödrullar. De innehöll den oväntade blandningen avokado, oliver, persika på burk, matlagningsyoghurt och lite annat som jag inte kommer ihåg. Efter det fikade innan vi spelade Alfapet och drack rosé. Vi är en riktig spelfamilj och har roat oss med sällskapsspel i alla år. Men alfapet är nog en av de äldsta favoriterna.
 
På natten följde jag med min man till Arlanda för att vara chaufför. Det var ganska mysigt att åka två på natten och att sitta i ankomsthallen på Terminal 5 och titta på folk är alltid kul. Hur som helst så kom vi hem vid 6-tiden och då skulle han åka till jobbet för att jobba tolv timmar. (Som han för övrigt redan hade gjort innan vi åkte). Jag var inte avundsjuk, om man säger så. Själv har jag sovit mellan sju och tio och tänkte nu lägga dagen på tvätt, vila och tackkort. Nej, jag har inte skickat dom än fast att det var exakt tre månader sedan jag gifte mig. Och ja, det börjar bli lite pinsamt. 
 
På tal om citat så sades det något jobbigt härmodagen. En man stod nämligen framför mig i kön till kassan häromdagen och sa "Hej tjejen!" samtidigt som han var vänd mot mig. Han sa så två gånger och fick i inget fall någon respons. Därmed frågar jag honom "ursäkta, men pratar du med mig?" varav han säger "Nej, det gör jag inte". Sådant är så himla pinsamt tycker jag! Jag blev tomatröd i nyllet. Vad han senare sa är oklart, något om att han pratade med en tjej bakom mig. Och något om att hon spelar innebandy. Jag minns bara att jag mumlade något om att "innebandy är svårt" innan jag fejkskrattade obekvämt samtidigt som jag torkade bort Niagarafallet från min panna. Men det är som Johanna säger; det vore värre om han hade sagt "Hej snygging" och jag bah "Hej!". Och sedan få höra att han inte menade mig, hahaha!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)
Postat av: NORRSKEN EMMA

mysigt !

ha en fortsätt fin söndag
kram

Svar: Det var det verkligen :)Tack och mycket detsamma Emma!
Kramar
Sofia

2017-08-20 @ 12:19:36
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0