Sofia Armstrong

I brist på andra bilder så lägger jag upp en av mina favoritbilder som min kära bror Adam har tagit.
 
 
Nu ska jag strax cykla mot jobbet, men innan dess ska jag köpa en sallad för det är sådant jag lever på nu. Utöver glass och jordnötter alltså. Jag har hamnar i en riktig latperiod när det gäller matlådor. Jag har som ursäkt att jag sparat in på ciggpengar (är rökfri i två månader nu!) men så kan jag ju inte tänka. De pengarna var tänkta att hamna på ett sparkonto. Jag fyller ju 30 om typ ett halvår och då vill man slå på stort. Hittade ett hotell som jag verkligen ville boka. Tills jag såg att den kostade 9000 kronor per natt. Då satte jag kaffet i halsen. Bokstavligen.
 
På tal om cykel och pengar så har jag verkligen en stor beslutsångest angående om jag ska bli med bil eller inte. Egentligen finns det ju mer nackdelar för mig att skaffa en, framförallt då det tar typ 8 minuter för mig att cykla till jobbet. Med andra ord typ 18 minuter för normala människor, jag tror att jag är Lance Armstrong när jag flyger fram med min IKEA-hjälm. Mycket är just på grund av det, jag tycker det är så pinsamt att bära hjälm att jag försöker minimera min tid på gatorna genom att spurta fram.

Och ni kvinnor klagar på att föda barn

 
Kan vara de sista humla-bilderna jag tar i år.
 
Lite av all rönn som vi har i trädgården. Ni vet väl vad man säger? Mycket rönn - en kall vinter. Det är vi väl värda efter denna varma sommar...
 
Jag brukar skryta över att jag aldrig blir förkyld men tji fick jag. Jag må överdriva med mitt val av rubrik men på något sätt har jag nästan hellre en förkylning i förlossnings-stadiet. Det här mellantingen är rätt opraktiskt. För jag var så pass frisk att jag inte ville sjukanmäla mig inför min jobbhelg, samtidigt så ville jag inget hellre än att titta på mord, äta ostbågar och snorta alvedon. Nåväl, förkylningen var intensiv men kort - idag mår jag mycket bättre och ska utnyttja detta till promenad med syster och avcheckning av tråkiga måsten.

Beroende av en ny app

 
 
 
 
Jag fick några bilder av frugan igår som ni ser ovan. De är helt fantastiska om jag får säga det själv, mycket glädje och mycket tyll - det gillar jag! Jag är såå glad att skoleken finns i videoformat, den var lika rolig som bilderna avslöjar.
 
Igår försov jag mig för första gången sedan jag började att jobba. Jag hade klockan på 05:30 och tänkte snooza tio minuter (fast att man bara blir tröttare av det). Innan jag tittade på klockan så tänkte jag att "dessa tio minuter är fantastiska, äntligen en snooze som inte känns som en minut". Att det kändes som en lång tid var inte konstigt då klockan var 07:00 när jag vaknade, med andra ord tiden jag skulle börja arbeta på.
 
Är det inte konstigt hur kroppen har sin egna inbyggda klocka? Som igår när jag vaknade på minuten när jag skulle börja jobba. Det är som att den säger "nu din jävel så har du inte en sekund till godo" (och lite hånskratt på det). Ännu konstigare är det att jag alltid vaknar några sekunder från det att mitt alarm låter. Okej om jag gick upp samma tid varje dag men det gör jag verkligen inte. Och när jag väl har samma pass så ställer jag ändå klockan olika, beroende på om jag ska tvätta håret, ha en kort eller lång frukoststund, osv.
 
Det positiva med detta elände var att vi var två som började sju den morgonen. Så min kollega kunde byta av natten utan att jag behövde stressa ihjäl mig. Men en kvart tog det för mig att komma till jobbet så det var inte så farligt. Men nu är jag ledig fram till helgen så det är lyxigt! Vi gick upp klockan sex i morse trots det, man är väl lite av en galning.
 
Idag har jag skapat mig ett nytt beroende, nämligen en app som heter Criminal Case. Sedan skaffade jag två andra appar som är precis likadana, bara för att man måste vänta på att få "lösa mordet" vilket jag inte har tålamod till. Så nu varvar jag dessa tre mordfall. De andra heter Pacific Bay och Save the World för er som också känner att dom borde sitta mer vid telefonen...

Alfapet, Arlanda & Attackrodnad

 
 
 
 
Vilken hysteriskt rolig kväll jag hade hos föräldrarna igår! Det blev verkligen mer än ett tillfälle där jag kikna av skratt. Tyvärr kan jag inte citera allt då man måste vara där. Förutom möjligtvis "vem ska ta hem Sofia?". (- Jag kan cykla själv). Okej, inte ens det blev rolig i skriftform ser jag nu. Dagen började i alla fall med balkongmys innan vi åt världens godaste tunnbrödrullar. De innehöll den oväntade blandningen avokado, oliver, persika på burk, matlagningsyoghurt och lite annat som jag inte kommer ihåg. Efter det fikade innan vi spelade Alfapet och drack rosé. Vi är en riktig spelfamilj och har roat oss med sällskapsspel i alla år. Men alfapet är nog en av de äldsta favoriterna.
 
På natten följde jag med min man till Arlanda för att vara chaufför. Det var ganska mysigt att åka två på natten och att sitta i ankomsthallen på Terminal 5 och titta på folk är alltid kul. Hur som helst så kom vi hem vid 6-tiden och då skulle han åka till jobbet för att jobba tolv timmar. (Som han för övrigt redan hade gjort innan vi åkte). Jag var inte avundsjuk, om man säger så. Själv har jag sovit mellan sju och tio och tänkte nu lägga dagen på tvätt, vila och tackkort. Nej, jag har inte skickat dom än fast att det var exakt tre månader sedan jag gifte mig. Och ja, det börjar bli lite pinsamt. 
 
På tal om citat så sades det något jobbigt härmodagen. En man stod nämligen framför mig i kön till kassan häromdagen och sa "Hej tjejen!" samtidigt som han var vänd mot mig. Han sa så två gånger och fick i inget fall någon respons. Därmed frågar jag honom "ursäkta, men pratar du med mig?" varav han säger "Nej, det gör jag inte". Sådant är så himla pinsamt tycker jag! Jag blev tomatröd i nyllet. Vad han senare sa är oklart, något om att han pratade med en tjej bakom mig. Och något om att hon spelar innebandy. Jag minns bara att jag mumlade något om att "innebandy är svårt" innan jag fejkskrattade obekvämt samtidigt som jag torkade bort Niagarafallet från min panna. Men det är som Johanna säger; det vore värre om han hade sagt "Hej snygging" och jag bah "Hej!". Och sedan få höra att han inte menade mig, hahaha!

Finfika & Nattjobb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
När syster har sin sista semesterdag så vill man passa på att sitta ute och luncha! Det gjorde vi med världens bästa sällskap Ellen. Fika blev det också, fastän ingen egentligen orkade det. Efteråt gick sistnämnda till jobbet medan jag och Sara gick till vår svägerskas butik. Detta kan bli sista gången vi såg henne med bäbismage - det är så spännande! Vi fyndade lite på rean och gick sedan ut en sväng med hennes (egentligen min brorsdotters) hund. 
 
På eftermiddagen så ringde Ellen och frågade om jag kunde hoppa in och jobba natt. Det kändes inte så roligt till en början men jag är jätteglad att jag tillfrågades. Inte bara för att jag får bra betalt sådana gånger utan för att jag saknar "mina" skift (jag har jobbat mycket natt genom åren). Min förhoppning är att jobba två nätter i månaden, det hade varit perfekt! Men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag somna om då jag inte sov mycket i morse. Det är ganska osmart då jag går upp 05:20 imorgon men så får det vara.

Står inte ut

 
 
 
Ni har väl inte missat den här enormt talangfulle imitatören? Resultatet blir i sin tur väldigt roligt då han är mitt på pricken i sina efterliknelser. Jag rekommenderar er att se varje känd person han härmar - men är ni rastlösa så är den första (med Leif GW Persson) bäst! 
 
På tal om Leif GW så är jag otroligt glad över att LÄSA Leffes ord i mina mordtidningar. En av Sveriges främsta kriminiologer är han utan tvekan, och jag tycker att han är värd det bästa här i livet. Men vill jag koka mig själv i grönsaksbuljong när jag tittar på honom? Svar Ja. Jag måste inte ha action i mitt liv, men att se någon prata i slow motion - dessutom med misstänkta lusangrepp lite här och var - gör att jag bosktavligen blir galen. Programmet GW:s mord har jag försökt att titta på då jag som ni vet är helt galen i mördade människor (jag vet, det är lite oroväckande). Men jag står helt enkelt inte ut.

En favoritduo är hittad

 
 
Det finns några få låtar här i världen som jag aldrig någonsin kommer kunna tröttna på. Eller för den delen aldrig sluta få rysningar av. Chicagos You're The Inspiration är och förblir en sådan låt. Jag har älskat den sedan barnsben. Så pass mycket att jag ville dansa bröllopsvalsen till den. (Vi beslöt oss för en annan låt som ni vet). Deras låt Glory of Love är även den precis lika bra, tycker ni inte?
 
Westlife lyssnar jag nästan på daligen som ni vet. Jag såg härmodagen av en slump att den låt jag lyssnar på mest är skriven av Peter Cetera och David Foster. Med andra ord så är det samma låtskribenter som ligger bakom låtarna ovan. Och då är det inte så att duon skrivit en drös av Westlife-låtar utan det är enbart den (bortsett från en Chicago-cover). Jag skulle bli enormt chockad om någon av mina läsare ens skulle tänka tanken på att söka efter vilken Westlife-låt jag menar, men jag skriver ut den ändå: "I Don't Wanna Fight".
 
Den låten har jag lyssnat på sedan 1999, när jag köpte min första skiva med dom. Jag minns faktiskt exakt det tillfället. Jag och syrran gick till macken för att köpa skivor och hon i kassan berömde mina val. Det roliga är att förutom bandet med Mark och mina andra älsklingar så köpte jag en Céline Dion-skiva. Och en av mina favoritlåtar med henne (som jag listade redan 2010 - de HÄR) är "Tell him". Gissa vilka som skivit den låten? Just det, just de två karlarna. Så med andra ord; Björn & Benny må vara min eviga favoritduo men nu har jag sannerligen ett par som platsar som nummer två!
 
Ps. Vill ni lyssna på en till låt från Westlifes skiva med samma namn så rekommenderar jag Moments.
 
 
Ps 2. På tal om Björn & Benny, vill ni veta mina favoritlåtar med ABBA? Jag kan omöjligt göra en exakt lista då jag älskar för många låtar och alla dom mer eller mindre lika mycket. Men här är en ungefärlig lista:
 
 1. Dancing Queen (jag har som sagt inte EN favoritlåt men ja - den här är fantastisk!).
 2. Angel Eyes
 3. One Of Us
 4. Slipping Through My Fingers
 5. Honey, Honey
 6. Rock Me
 7. Happy New Year
 8. Summer Night City
 9. When I Kissed The Teacher
 10. The Winner Takes It All
 11. Thank You For Your Music (Nej, jag kunde inte ta bort en låt)

Slant-säljare

Mord och mackor - det är min melodi!
 
Min arbetsbästis Ellen var hos mig i tisdags med gofika. Jag kanske borde sluta att kalla kalle henne det förresten, vi arbetar ju bokstavligen aldrig ihop.
 
En en (ha, ha...).
 
 
Igår lade jag så pass mycket pengar på tidningar att jag allvarligt funderar på att sälja dom när de är färdiglästa. För tre mordblaskor så betalade jag 230 kronor. Det skulle med andra ord svida att lägga så dyra papper i insamlingen. Fast sälja dom skulle jag aldrig kunna göra, jag är alldeles för bekväm för att göra sådant tyvärr. Jag kan förundras över människor som säljer saker för typ en krona. Även om det självklart är fantastiskt för människor som älskar att fynda (som en annan).
 
Men hur orkar folk anstränga sig för ett sådan liten summa? Vare sig de ska paketera och skicka saken eller bestämma träff med köparen. Personligen är jag som sagt alldeles för lat, jag brukar lägga påsar i klädinsamlingen. Och handlar det om saker... Ja, då kan jag tyvärr lämna det på tippen. På tal om begagnat så kliar det lite i mina fynda-fingrar. Det är nog dags för en loppis/secondhanddag snart känns det som!

Välkommen till världen!

 
 
 Det går inte att beskriva glädjen och stoltheten jag känner över att ha blivit tant åt lilla Gunnar! Han måste vara lika nyfiken på världen som sin mor, för att vänta två månader till hade han inte tid för. Men jösses vad välmående han ser ut att vara för att vara så himla liten. Han har till och med plufsiga bäbiskinder - det är helt bedårande! Så ja, han är lika söt som sina föräldrar.
 
Grattis Malin & Tomas till er fantastiska, perfekta son! Han är lyckligt lottad som har just er som sin familj ♥♥♥
 
 
Ps. Malin (och er andra som bara älskar mina clipart-kollage), jag kan glädja dig med att fast att Microsoft ska lägga ner Paint så hittade jag en ny variant i min dator. Jag har inte riktigt förstått mig på den än, men jag kommer alltså aldrig att sluta göra bilder som dessa till dig! ;)

Semester-höjdpunkter / Blogglista

Fika med mor och syster, Öregrund.
 

Svåger och make på väg till Stockholm.
 
 
Det är nästintillt smaklöst att lägga upp en bild på en mördad mans kläder. Men jag tycker att detta kort blev bra på ett kusligt sätt.
 

Bästis med familj bjöd häromdagen på grillat.
 
 
Min mamma är den mest sociala människan jag känner, hon hittar alltid främlingar att prata med. Eller i det här fallet; spela boule med.
 
 
En  turist på vift.
 

Bella gjorde en jättegod efterrätt; blåbärs-pannacotta.
 
 

Vad skulle du aldrig...

 • Äta? En macka som en främling brett (och som därmed inte vet hur lite smör jag måste ha för att inte må illa).
 • Dricka? Jag tycker om det mesta i drickväg. Kanske inte tomatjuice och tråkiga téer, Earl Grey och sånt äckel.
 • Skoja om? När skämtet är på någon annans bekostnad. Men tycker jag inte om personen så är det fritt fram ;).
 • Ha på kroppen? Typ allt jag bar för tio år sedan, som t.ex. tubtoppar och stringtrosor.
 • Vilja uppleva? Att förlora en nära anhörig. Jag har gått på ett dussin begravningar men aldrig någon som stått mig nära. Och det vill jag, givetvis, inte uppleva.
 • Kunna arbeta med? Frisör (dödstråkigt) eller busschaufför (avskyr att "sitta fast").
 • Säga nej till? Jag är snarare glad att jag numera kan säga Nej utan att få jättedåligt samvete. Jag skulle aldrig kunna säga nej till att krama en sengångare då det är min största dröm.
 • Googla? Det finns en sida som jag gick in på som barn, den kan ha hetat Rotten.com. Den innehöll riktiga bilder på människor som dött eller skadat sig. Jag äcklades av det men samtidigt kunde jag inte låta bli att titta. Den sidan plågar mig fortfarande. I övrigt kan jag googla det mesta.
 • Göra offentligt? Det finns nog inget jag vill göra offentligt ;). Att hålla tal inför en folkmassa hade varit förödande för mitt mående.
 • Blogga om? Allra minst skulle jag vilja blogga om personliga saker som har med min familj att göra. Näst minst om mig själv. Jag tror det är därför jag har förlort läsare de senaste åren, för att jag inte är lika öppen. Men jag väljer hellre att sova gott på nätterna utan att känna mig "blottad".

 

Vad hittar man alltid/ofta...

 • På ditt skrivbord? Lite för mycket papper. Samt svartvita fotografier från min makes sida.
 • Under din säng? Ingenting. Möjligtvis någon hårsnodd eller hårnål, de brukar kunna sprida sig.
 • I din jackficka? Nycklar och mobiltelefon. Sedan har jag alltid bra-att-ha-saker i "gömda fickor", typ värktabletter och en binda ifall den trevliga överraskningen inkommer.
 • Bakom din kylskåpsdörr? Det viktigaste är mjölk till kaffet samt skivbar leverpastej och gurka till mackan. Överlag är det främst frukostsaker man hittar i kylen. Och inte lite av det heller - det är trots allt den viktigaste måltiden på dagen!
 • Vid sidan av ditt handfat? Tvål (i en pump såklart, hårda tvålar är äckliga att ha framme) samt en flaska handsprit #vårdskadad.
 • Högst upp i din bokhylla? Några elefanter i prydnadsformat (som att det sistnämnda egentligen behövdes läggas till...) samt ett kort på mig och maken som Johanna förstorat och ramat in.
 • Längst ner i din tvättkorg? Jag har tre vinterjackor som legat och väntat på uppfräschning sedan länge... I övrigt finns det sällan saker som ofta ligger och väntar i korgen då jag är flitig i tvättstugan. Men jag är trots det ingen miljöbov som tvättar enstaka plagg, det mesta jag äger är jämnt fördelat av de olika "tvätt-lägena" (fintvätt, 60 grader, ljus, mörkt, osv). Så det är aldrig så att jag måste vänta länge innan jag får en hög i respektive inställning. 
 • Framför näsan på dig? Jag är "känd" i min krets för att ofta ha en kamera framför mig.
 • I dina tankar? "Tänk-om-tankar". Jag kanske är lite av en pessimist på så vis. Just nu finns tankarna mycket på jordens undergång, att det säkert kommer ske under min livstid. Okej, nu när jag hör mig själv; jag är nog mer än lite pessimistisk... 

Sista dagen på semestern

Jag blir alltid nyfiken när jag ser stora hus med sjötomter, vilka bor där och vad jobbar de med?
 
 
Ett tillfälle när jag sa "jag är så lycklig!": en Pride-flagga på min egna buss. Plus poliserna och hästarna som vi fick se sekunderna innan.
 
Spåret i gruset; är det från en barnvagn? Man kan alltid drömma sig bort om att en kunglig bäbis rullat där!
 
Vi tittade på kungliga vagnar, det var väldigt häftigt att se!
 
Apelsinläsk har blivit mitt nya beroende (fast att jag undvikit sockerdrycker i tusen år).
 
 
Sekunden innan jag fick skäll av en ur personalen för att jag använde blixt när jag fotograferade. Det kändes jättepinsamt.
 
Fina familjen.
 
Ett halvdant försök att få en närbild på gungorna. Jag skulle köp min nya kamera innan denna tur!
 
 
Imorgon tar semestern slut och jag går tillbaka till det som stavas vardag igen. Jag är dock tacksam över att både jag och maken har eftermiddags-pass så man slipper börja veckan med att gå upp i ottan. Samt att dessa två veckor faktiskt gått ganska långsamt fast att jag haft det jättebra. Den kombiantionen brukar sällan gå ihop. Mitt favoritminne från denna ledighet är nog turen till Stockholm!

När 4 av 5 på Elgiganten hatar sitt jobb

Min nya kamera VS min gamla.
 
Det känns sådär att ta halvtaskiga bilder med en digitalkamera när man har en ny systemkamera.
 
 
Ett perfekt kamerafodral införskaffades med, den kunde inte bli mindre!
 
 
Jag har länge velat införskaffa mig en ny systemkamera. Jag har en sedan tidigare som jag tycker mycket om. Men den tar jag ogärna med mig hemifrån av praktiska skäl. Däremot så älskar jag inte kvalitén på bilderna som mina digitalkameror ger mig. Därför ville jag alltså ha ett mellanting av dessa: en systemkamera som är smidig att ha med sig.
 
Valet blev en Sony A6000, en kompakt systemkamera på 285 gram. Min favoritegenskap är, förutom vikten, att den har 179 fokuspunkter. (Den har för övrigt 24,3 Mpxl för den som undrar). Moderniteter som Wifi har den också, vilket är nytt för mig. Ikväll ska jag testa att överföra bilder till min mobil! Jag ska även känna av om jag behöver ett större objektiv till kameran (de jag har passar inte), jag hoppas att jag slipper!
 
Dock märktes det att personalen på Elgiganten ville hem en fredageftermiddag som detta. Vi gick fram till ett gäng på fyra-fem arbetare och frågade en av dom om hjälp med kameran. Han tittade tröttsamt på oss och gick ett par steg mot sina kollegor och sa något jag inte hörde. Jag antar att han ville få någon annan att ge oss service. Vilket han alltså inte sa utan enbart "gå och ställ er vid datorerna och vänta".
 
Vilket vi gjorde i tusen år kändes det som. Jag har inget emot att göra det, men då vill jag gärna veta varför. Typ; "jag har en kollega som gärna hjälper er, men just nu har han en annan kund så är det okej om ni väntar en stund tills han är klar?". Nu visste man ingenting, speciellt inte då typ tre Elgiganten-killar (som stått i klungan där vi bad om hjälp) gick förbi oss flera gånger.
 
Lång historia kort; till slut kom en kille fram till oss (som vi inte sett tidigare och därmed inte ingått i Vägra-Jobba-Gänget) och frågade om vi ville ha hjälp. Han var enormt kunnig och trevlig så mitt humör svängde tillbaka till lycklig igen! Hon i kassan sa förresten rakt ut att hon ville hem, men det gjorde hon med ett leende och sådant älskar jag! Det är sura miner jag avskyr, att vara trevlig mot kunder är ansträngande (jag har själv jobbat i butik) men kan man inte låtsas vilja ge hjälp så bör man säga upp sig.
 
På tal om bilder och nya leksaker. Det jag älskar med min nya dator är att när jag lägger in bilder så vänder den dom av sig själv. Annars brukar jag alltid börja med att markera alla stående bilder jag tagit för att "rotera åt höger". Nu känner den på något sätt av vilka bilder som ska vridas - jättesmart!

En heldag i Stockholm


Båten vi tog till huvudstaden.
 
Jag tog väldigt många bilder på husen längs vattnet - alla är helt fantastiska!
 
Min fotografvän (pappa) och en giraffmålad lyftkran.
 
Mäktigt.
 
Jag tvingade min man att ta denna bild.
 
Jag besökte Livrustkammaren.
 
Jag älskar denna bild! (Hade inte flickan varit med så hade den varit tråkig).
 
Jag och mina föräldrar ❤.
 
Jag besökte även fotografiska. Det var nog tredje gången som jag var där med min kära far.
 
Fina familjen.
 
En ganska okej närbild för att vara så långt ifrån, om jag får säga det själv.
 
Vi åkte i en Hop-on-hop-off-båt som några sanna turister.
 
Räkmacka OCH sillsmörgås -  är det semester så är det! Till det drack jag en passionsfrukts-lemonad. Typ det godaste jag druckit, såklart.
 
 
Jag är ju tragikkomisk. I förrgår var jag så nervös att jag inte visste vad jag skulle ta vägen, tårarna sprutade och jag hade nästintill lust att ställa in Stockholmsturen. Och igår tjatade jag om att jag var "så himla lycklig" och att "detta är den bästa dagen i mitt liv". Man känner sig lite manodeppig ibland.
 
Båten från Vaxholm till Stockholm tar ungefär en timme vilket är en helt perfekt reslängd. Man hinner få sin terapeutiska stund på vattnet, men inte tråkas ut. Väl framme så hängde jag, mor och maken i källaren under det kungliga slottet, bara en sådan sak. Många kläder tillhörde antingen "Sofia" eller "Eleonora", jag kände mig så himla kunglig. Speciellt i mina löpartights och mitt Adidas-linne (seriöst, det såg ut som om jag var på en joggingrunda - men jag ville klä mig bekvämt!).
 
Efter det åt vi en god lunch på Stockholms stadsmission innan vi promenerade till Fotografiska. När de andra avnjöt (seriöst, det ordet låter så vidrigt på något sätt) en god dryck så tittade jag och pappa på ett par utställningar. Sedan hoppade vi på en turistbåt, halva gänget gick av vid slottet och resterande (inklusive mig själv) åkte hela rundan. Blev lite sjösjuk men det var det värt. Vem har dött av lite spya i halsen liksom.
 
Efter båtturen så fick jag bokstavligen springa till nästa båt. Tolv timmar spenderades till, i eller från Stockholm men det kändes som typ tjugo minuter. Jagt ville inte att dagen skulle ta slut! Nåväl, två inlägg till i detta tema är planerade så jag får leva på det. Jag har även andra saker jag vill visa er, till exempel mina köp från senaste shoppingen (råkade hamna i Thun's igen). Så här finns ingen bloggtorka (kan jag med glädje skriva till dig Malin:))!

På hjul i natur

 
 
 
 
 
 
I förrgår var jag och maken ute på en cykeltur. Vi tog min favoritväg runt kyrkan vi gifte oss i. Jag ingvigde för övrigt mina nya byxor som jag fick av karln, de är köpa på Granngården av alla ställen. Inga flådiga märken här inte! (Inte för att de var billiga för den delen, 600 kronor hade de kostat om han inte hade fått rabatt).
 
Nu ska jag gå igenom 240 bilder som jag tog när jag var i huvudstaden igår. Så räkna med ett eller två inlägg om det framöver!

RSS 2.0