Nytt i garderoben

Klänning (Part Two); 1 200 kr.
 

Jacka (Soya Concept); 599 kr.
 
Klänning (Soya Concept); 249 kr.
 
Klänning (Soya Concept); 199 kr.
 
Underklänning (Soya concept); 99kr, Kofta (Soya Concept); 175 kr, linne (Time); 75 kr.
 
 
Jag har ju ett bröllop som väntar och därför var jag idag ute efter en ny klänning att bära. Mina föräldrar förstod mig inte riktigt, jag har ju en jättefin som jag köpte till en vigsel förra året. Men det känns ju jättetråkigt att ha samma igen, även om det är helt andra gäster. Precis som förra gången så gick jag in i min svägerskas butik där jag redan spanat in en klänning (den längst upp - och ni får ursäkta mina bilder som inte ger rättvisa).
 
Självklart hittade jag en massa annat också. En ny jacka som jag behövt väldigt länge (min går inte längre att stänga), en kofta till bröllopet, en underklänning, ett baslinne och två ytterligare klänningar blev det. Så nu känner jag mig mindre stressad inför helgen, tills Malin påminde mig om hår och skor vill säga. Det är något jag ALLTID glömmer bort att man borde fixa, i min hjärna ska det räcka med klänning och smink. Sedan står jag där med tovigt hår och tre par gympaskor framlagda.

Hos Malin

Ⓜ + Ⓞ = ❤
 
 
Idag var jag hemma hos Malin tillsammans med min andra barndomsvän Bella. Det var länge sedan vi umgicks alla tre förutom på möhippan, så pass länge sedan att jag var tvungen att fråga vem som var gravid den här gången :)
 
Lilltjejen har blivit så stor, det var roligt att se henne springa (sist jag hälsade på kunde hon bara gå med hjälp från mamma eller pappa) och prata lite. Det var en jättemysig fikastund som vi hade, tur att vi ses till helgen igen!
 
Snart ska jag vila framför 5:ans sitcom-tisdag - ett måste! Jag skulle kunna somna på tre sekunder men jag ska försöka få ordning på dygnsrytmen efter helgens nattskift. Men nu har jag i alla fall hunnit gjort mina två blogginlägg som jag velat, men det var inte lätt kan jag säga. Fyra telefonsamtal blev det efter varandra, exklusive ett besök, så jag hann aldrig sitta mer än fem minuter vid datorn. Till slut blev det bara komiskt. Nåväl, vem har sagt att det är lätt att vara populär ;) (Sedan att tre av samtalen kom från familjemedlemmar som tvingats att tycka om mig hör inte hit).

Hos syster

 
 
 
 
 
 
 
 
Igår eftermiddag var vi hemma hos syster och svåger. De var som vanligt ett perfekt värdpar, man skämdes bort med smakbomber och underhölls med "lekar". Hemmagjord svampsoppa blev förrätten, grillad mat till varmrätt (åt tills jag var en tugga ifrån att sprängas) och jordgubbar med glass och grädde till efterrätt. Och självklart god dryck till det.
 
Spelade kubb gjorde vi med, två omgångar där killarna vann ena gången och vi fruntimmer den andra. Kvällen avrundades med ett parti Rappakalja, ett spel som jag rekommenderat tidigare men gärna gör igen.
När natten blev mycket åkte vi hem efter en väldigt lyckad kväll med värdparet (samt vår fina vän Jessica!).

Jobbhelg

 
 Fler bilder från museet.
 

Nu har jag avklarat en av tre nätter på jobbet. Två veckors semester kändes som flera månader. Jag blev nästan nervös, så ny kände jag mig. Har väl att göra med att jag inte jobbat natt på flera månader också. Men det gick bra! Som vanligt har jag väskan full av böcker/filmer, och som vanligt har jag inte en minut över till sånt. Det gillar jag, för då går nätterna fort och dessutom känner jag inte av tröttheten när jag håller igång. 
 
 
Nu känner jag dock tröttheten, men för att göra detta inlägg lite roligare så avslutar jag med ett gammalt citat;
 
Jag: Jag känner mig inte fin idag.

Respons: Känner du dig blek och fet?

Jag: Va? Eh, nej.
 
(Som vanligt är det inte lika roligt i skrift)

A ladder to heaven


Älskar den här bilden! (Om jag får säga det själv). Denna stege införskaffades idag. Detta måste vara det absolut roligaste vi lagt nästan 5000 kronor på. Eller inte.

Nytt


Hittade denna bok på loppisen för en femma. Jag älskar mysterier!
 

Ett av mina köp i Norrtälje (ni förstår varför jag älskar den!).
 
Ett av mina köp på museet. Jag gillar att gruppens namn även finns på smycket på dragkedjan :)

Trilling-sushi

Ⓜ ⓘ ⓒ ⓚ  ⓝ ❤
 

Hon fick blommor av oss.
 
 
XL-sushi :)
 
Mina älskade tjejer! ╰☆╮
 
 
Eftersom min och systers bästis fyller år på midsommarhelgen så blev det inget firande i år. Så vi tog tag i det idag istället, med blommor, nya fransar, nagellack och sushi. Efter det gick vi in i en loppisbutik, har helt missat att den finns. Liksom en annan asiatisk restaurang vi har, orten är inte stor men tydligen för stor för mig...
Efter det invigde vi uteplatsen hos mig, jag har faktiskt aldrig fikat där innan.
Detta var med andra ord en perfekt dag med perfekta människor! ❥ 웃 웃 웃

Vaxholm (och Norrtälje)

 
 
 
 

Fiket jag verkligen rekommenderar är det gröna huset på bilden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gårdagens:
Plural: Mina bilder. Jag tog 200 stycken så tycker ni att jag lagt upp många idag så får ni tänka om :)
 
Bästa affärsidé: Vaxholms Bygdegårds café hade ett bord fyllt med bakverk som man fick välja mellan. Det borde fler fik ha, det tar mindre tid för personalen bakom "kassan" och det underlättar för besökarna. Detta är för övrigt ett café som jag verkligen rekommenderar, det var mysigt och ändå rymligt, med jättetrevlig personal.
 
Uppläxning: När vi åker i en korsning så kör en bil precis ut framför oss (vi hade företräde). Vi är centimeter från att köra in i honom varav ett par tutningar är på sin plats. Då stiger föraren ut ur bilen och går fram till oss (här håller jag på att dö). Visst, han visade inte att han var arg genom att skrika på oss. Han förklarade dock varför han var arg på ett nästan äckligt lugnt och pedagogiskt sätt. "Det är mycket trevligare om man inte är så stressad i trafiken, eller hur?", osv. Vi sa att han kanske inte skulle köra ut precis framför oss varav han svarade att han faktiskt har en automatväxlad bil som tar tid att få igång. Eh, okej? Sen att han blockerade två filer i några minuter för att läxa upp oss spelade ingen roll. Idiot.
 
Småpinsamt: När jag gör en favorit i repris på "Sara och Sofia ska åka luftballong på Disneyland" och inte ser kön bakom mig på shopen i ABBA-museet. Jag ställer mig direkt i kassan. Jag blev väldigt populär.
 
Fynd: Efter Vaxholm åkte vi till Norrtälje där de har en butik som heter Nightmare Outlet med riktigt bra priser. Jag fyndar alltid något när jag är där, igår blev det tre toppar (som jag visar framöver, tillsammans med det jag köpte från museet).
 
Köttätande fåglar: När mammas hamburgare ramlar ur brödet på Djurgården varav småfåglarna äter upp den.

Stockholm


Ett stycke Grönalund.
 

Ingen beskrivning behövs här.
 

Bra gjord!
 
En random brud med snygg hållning framför ABBA-museet.
 

Björn och Bennys forna band.
 
Ring, ring!
 
Waterloo.
 

Skrivarstugan på Viggsö.
 
 
 
 
 

ABBA:s kända kattkläder.
 

Det blev en fika efteråt där jag köpte två vatten för nästan 80 kronor.
 

 
 
 
 
När jag var tre år gammal så fick jag ett kassettband av pappa med ABBA-låtar på. Sedan dess har jag ansett att de är världens bästa band. Några år senare gav mina barndomsvänner (Sara och Rebecka) mig en samlingsbox med dom, var jag inte fast innan så var jag det då.
 
Jag och pappa åkte på det närmaste man kunde komma ett ABBA-museum 2002, jag såg ABBA The Tribute i Globen samma år och Mamma Mia! såg jag 2006. LP-skivor och affischer har hängts upp på väggen, det enda rosa plagget jag burit (i stort sett) var en ABBA-t-shirt, jag mimade till en av deras låtar av gruppen på Roliga timmen 1998. Sedan är jag såklart även ett stort fan av resterande saker bandmedlemmarna har på sina CV:n, framförallt Chess (som jag såg ganska nyligen) och Agnetha Fältskog som soloartist. Men nog om min historia om bandet!
 
Igår hade jag en jättebra dag tillsammans med mina föräldrar och Dan. Vi åt god mat, gick på deras museum och sedan drog vi vidare till ett par andra orter som ni kommer se bilder från i nästa inlägg. I nästan exakt tolv timmar umgicks vi, fast det kändes verkligen inte så!

Ledtråd på...

...vart jag var idag :)
 

(Jag har typ hundra bilder från idag som självklart kommer upp när jag rensat dom). 

Klippor, Kaffe, Kvinna


Jag måste införskaffa dessa! Riktigt fina och framförallt praktiska.
 

Min vackra tjej och en mindre bra bild på mig. Men här är solglasögonen som jag köpte under min överraskningsdag med syster :)
 
 
 
Johanna stannade kvar ett par dagar till i Öregrund så idag passade jag på att träffa henne. Jag tog bilen dit vilket var första gången jag körde på kanske tre månader. Jag cyklar mer än någonsin nu, inte bara för att jag bor närmare centrum utan för att jag helt enkelt inte vågar köra själv. Men efter mycket tvekan åkte jag idag och det gick ju såklart bra, det är bara jag som får släppa mina spärrar.
 
Vi satt med en varsin kaffe vid klipporna och pratade. Det var så himla vackert och mysigt. Vi hann inte ses speciellt länge men det viktigaste var att vi åtminstone fick träffa varandra. Och att jag fick krama och pussa på henne innan hon åker norrut igen :) 
 
Imorgon ska jag till Stockholm, jag ser verkligen fram emot det! Vad jag ska hitta på får ni se i nästa inlägg ;)

➀-årskalas ❤

 
Mamma Mickan och gudfar Adde :)
 

Bonussyster och svåger.
 

Syster och Johan gav gudsonen en gräsklippare, den var poppis!
 

Glasstårtorna var riktigt fina!
 

Idag firades mitt bästisbarn som fyllde ett år
☺. Vi bjöds på grillad korv, fika, kaffe och glasstårta (måste göra en likadan nästa gång jag fyller år - det finns ingen åldergräns på sånt!). Det var både jättegott och väldigt trevligt. Och underbart att få träffa världens charmigaste pojke och hans föräldrar. Förhoppningsvis får jag göra det en gång till i veckan som kommer. I övrigt börjar de närmaste dagarna att fyllas upp med planer, gäller att passa på innan jag börjar jobba igen. Men jag såg till min glädje att jag har en lyxig vecka efter min jobbhelg så fler sommarnöjen kan fyllas på!

Öregrund med mina Sundsvallsbor

Kyckling,- och feta-sallad.
 
Min bonusfamilj och andra halvan av min egna familj.
 

Vi besökte självklart Glassbaren efteråt.
 

Melissa och Daniel
 

Jag mötte min bästa (och enda) mansbästis Thomas ❤ ❤❤
 
Dan och bästisbarnet :)
 
Melissa fick pärlplattor av oss. Hon var mer road än vad hon ser ut att vara :)
 
 
 
Här är helt underbara bilder på en lika underbar dag med mina norrlänningar. Vi började dagen på Kafé Wilma innan vi gick och köpte glass. Jag hade mat och bakelser upp till halsen, men vad spelar det för roll när man ska äta årets första mjukglass? Självklart med nötkross på, (jag hade blivit allvarligt deprimerad om jag skulle få en nötallergi på senare år).
 
Efter att vi spatserat på stan så gick vi hem till Johannas föräldrar för en kaffe. Lilltjejen hade fått ett set pärlplattor av oss som vi sysselsatte oss med samtidigt som vi tog igen förlorad tid. (Jag gjorde en humla/geting/ett bi som ni ser nere i bilden. Eller en bajskorv i en randig tröja. Det är lite oklart).
Separationsångesten var påtaglig som vanligt när vi skulle säga hejdå. Visst, vi pratar i telefon nästan dagligen. Men det är inte samma sak! Jag har försökt fokusera på att vi ska ta den där hotellvistelsen i Sundsvall innan året är slut, det hjälper inte mycket men det lindrar åtminstone topparna på ångestkurvan.
 
På tal om Sundsvall och bästisar så var det verkligen en glad överraskning att få möta på Thomas. Jag hörde av mig till honom innan möhippan (låter det vara osagt av vilken anledning), men annars så hörs och ses vi alltför sällan. Visserligen är han är sådan vän som alltid kommer att finnas nära hjärtat oavsett hur lite man ses. Sist vi sågs måste varit för ett (?) år sedan när jag, han och syster gick ut? Oavsett så är det förjävligt att jag inte åker in till Uppsala oftare. När vi båda bodde i Sundsvall så var det en annan sak, jag är riktigt usel på att träffa folk som inte bor i samma ort som mig.

Shopping i Uppsala

Vi tog en fika på Fågelsången (detta är en av de godaste bakelserna jag vet).
 
Jag fyndade en regnjacka för 200 kronor. Vet fortfarande inte om jag tycker den är snygg eller inte. Den kommer att göra sitt syfte oavsett.
 
Jag brukar inte drömma om kläder i senapsgult men jag fastnade för denna. Kul med lite färg! (Tror även att siffrorna hade något med mitt val att göra). Köpt på HM för en hundring.
 

Köpte ett par byxor på Bik Bok. Är lite less på att typ enbart äga jeansleggings.
 

Linne; Lindex. Kjol; Bik Bok. (Tänk er mig med lite brunare ben och utan ananas-strumpor).
 
Linne; H&M. Byxor; Lindex.
 

Tröja; H&M. (Ska ha ett linne under).
 

Klänning; Bik Bok.
 

Sandaler; Ecco.
 
Servetter; TGR.
 
Rougeborste (#342), Eazy Cover All Mix (äntligen!), Gleam Dream (highlighter), två bruna ögonskuggor, foundation (Vanilla) och en rouge (Carmel). (Köpte även ett puder på Isadora som ej är på bild).
 
 
Igår tog jag och mannen en shoppingdag i Uppsala. Det största behovet jag hade var nytt smink, och framförallt till det kommande bröllopet (även om det inte är jag som gifter mig). Vi åkte vi till Gränby just för att de är återförsäljare till Make Up Store och jag slipper gärna stan. Men självklart hade de tomt på hyllorna för att de skulle få in nya produkter om en månad. "Men vi har lite på utförsäljning, jag hörde att du sa att du bland annat ville ha ögonskuggor" sa expediten med en hoppfull ton. Men vem sjutton vill ha gul ögonskugga? Vilket var typ det enda som fanns.
 
Det löste sig dock. För efter att vi shoppat klart på köpcentret så drog vi till stan där dom har butiken. Den expediten var i sin tur jättestressad inför en ögonbrynsplockning. Inte det ultimata när man längtar ihjäl sig till att shoppa smink, fråga om tips och dessutom lägga 1500 kronor på det.
 
Men jag kände mig inte så gnällig som jag framstället mig själv nu. Jag hade en jättemysig dag! Jag hittade en hel del fast att jag inte gick igenom en bråkdel av de butiker jag ville till. Vi båda blev rätt trötta, jag på att shoppa och han på att bära mina kassar (he he), så vi tänkte åka och handla resten någon annan dag.
 
Ni som har ett identiskt minne vet att jag fick ett par Ecco-sandaler av min man för typ tre år sedan. De har jag på jobbet vilket är att rekommendera för alla som går/står mycket. Så igår fick jag ett till par fast för fritiden, i en diskretare färg och utan vetskapen om att de befunnit sig i ett vård-yrke. Sådana skor går på en tusenlapp men jag tycker det är värt varenda krona. Man ska tänka på sina fossingar! Jag ska dock köpa lite billigare ballerina-skor nästa gång jag är på shoppinghumör.
 
 
Jag vill passa på att gratulera mina bästisbarn Isak och Sebastian som fyller ett respektive två år idag, grattis mina älskade pojkar!
♥ ♥ ♥

Frugan på besök

 
 
 
Anledningen till att vi inte kunde åka till Sundsvall den här veckan var att Johannas familj skulle till grannorten. Jag var enbart negativ till en början och glömde att vi i så fall ändå kunde ses :) Vilket vi gjorde idag!
 
Det blev en fika och några affärer innan vi var tvungna att skiljas åt. Men förhoppningsvis ses vi i helgen igen. Och sedan till hösten! Man måste ju ha något roligt att se fram emot även när sommaren är över. Vad passar inte bättre då än att visa sin man sin forna "hemort", umgås med frugan (medan männen pratar bilar), bo på hotell och kanske få hämta lilltjejen på skolan (helt sjukt att hon blivit så stor!).

Ny väska

 
 
Jag är den som hellre köper femton billiga väskor istället för en dyrare. Med andra ord så brukar jag inte lägga nästan 450 kronor på en liten handväska. Men det går inte att komma ifrån att det är skillnad på kvalitet, eller snarare material. Så förhoppningsvis ser den inte lika sliten ut om ett par år som den jag använder mest gör just nu.
 
Jag minns tiden då jag tyckte väskor var lite för tjejigt för min smak. Jag kanske berättat det förut? Hur som helst så gick jag första året i gymnasiet med en H&M-påse för att slippa utsätta mig för den hemska förödmjukelsen att någon ser mig med en väska på axeln.
 
Jag menar, vad skulle komma härnäst - högklackade skor? Kjol till vardags? I andra ring införskaffade jag mig dock en svart manchesterväska i samma form som en plastpåse, det var ett litet steg för mig men ett stort steg för mänskligheten (titta själva i nationalencyklopedin under ordet "Viktiga datum i väskans historia").

Du och Jag

Fyra år som sambos ❤

Eckerö Linjen

Det första jag och mannen gjorde var att beställa in en varsin maffig räkmacka.
 
Jag och Jessica :)
 
Några människor på den fullbokade båten.
 
Finlands, Ålands och Sveriges flagga.
 
Ser ni mannen i vänstra hörnet som vinkar till mig? HA HA!
 
Dagen avslutades med god mat i hemorten.

 
Idag följde jag och mannen med hans syster, systerdotter och hennes sambo på en dagstur till Åland. Vi tog bussen i morse vilket var riktigt smidigt. Dagen går inte att beskriva mer än som väldigt, väldigt trevlig. Med jättefint väder, roliga samtalsämnen och en och en annan kall öl. Tiden rusade iväg så vi höll på att glömma bort att handla på taxfreen. Jag hade inte riktigt ro att titta så mycket, men lite alkohol och nikotin blev det. Tack och lov införskaffades även en ny handväska, så det var inte bara gift som vi lade pengar på.
 
Ps. Jag har särstavat Eckerö Linjen medvetet just för att det tydligen ska skrivas så. Jag får nästan gråten i halsen av just detta. Sätt dit ett bindestreck åtminstone, snälla!!! (Och där bröt jag min regel av att aldrig skriva mer än ett utropstecken i en seriös mening. Då förstår ni hur upprörd jag är!)

Känna sig mindre ensam

Snodd från mina forna "kombo" Elina, precis som den förra bilden.
 
 
Men nu är jag i skrivande stund inte ensam, detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag är ombord på Eckerölinjen. Hoppas på lite god mat, en öl och massa taxfree-kap! Sist jag var på en dagskryssning var för nio år sedan och jag glömde mitt leg hemma. Minns att jag var måttligt populär bland grabbarna som fick sitta utanför baren med mig :)

Bra skrivet


Krutan Live

Grillad middag.
 
Johan och Andreas (som jag gått i parallellklass med i typ tio år men aldrig riktigt pratat med så det var minst sagt på tiden!).
 
Vi mötte upp Jessica :)
 
Älskar den här bilden!
 
 
 

Johnossi.
 
Mina sötnosar.
 
Mötte på Ellen och hennes Mats :D
 

Sara, Linnea och Johan.
 
Jag trodde att jag var snygg den kvällen tills jag såg den här bilden.
 

Rådhuset-tjejerna :) (Och jag vet att jag har bättre vinklar).
 

 
I fredags eftermiddag frågade syster mig om jag ville komma och dricka vin med henne och Linnea. Jag tackade ja men förberedde dom på att jag inte skulle följa med ut. Men efter en god middag och ett par öl senare så insåg jag att kvällen skulle bli alltför kort om jag åkte hem.
 
Johnossi var jättebra även om jag skämdes för deras skull hur lite folk som stod vid scenen. Skämdes även för att jag inte riktigt kopplade låten "Man must dance" med duon, fast att det är den främsta låten jag förknippar med mina Uppsalaår. Strax före "Känn ingen sorg" och "Sexy Back" (spontant räknat, finns säkert fler).
Träffade riktigt roliga människor, både okända och mer kända, som ni ser på bilderna.
 
En lite småpinsam sak som hände under kvällen var att jag pratade med en kille som stod i våran grupp. Han jobbar med säkerhet och hade nyligen fixat ett larm på mitt jobb. Jag pratade en stund med honom, om att han jobbar med Linneas kille och så vidare. Det var inte förrän morgonen efter jag insåg att jag måste pratat med honom i tredje person. Det var säkert hennes fästman fast att han odlat skägg. Sara ringde mig sedan och bekräftade att så var fallet, haha!

Semester!

 
 
Det tål att upprepas: jag har min första semester på fyra somrar! :) Det känns jättekonstigt. Får se om regnet håller i sig dock.
 
Den inbakade flätan har Ellen gjort, visst är det ovant att se mig i något annat än en tråkig och/eller osmickrande frisyr :)

Typiskt svenskt?

 
 
Den första bilden är bara sjukt. Den andra bilden är mer förståelig, även om jag tycker att den är något överdriven. Men generellt så vill jag ha mitt eget utrymme när det gäller främlingar. Att ha någon bredvid mig på bussen är ingen höjdare, inte heller när någon jag inte känner börjar småprata om något som inte är relevant (relevant; exempelvis om en buss som inte kommit). Då tänker jag bara "psyko" och tar fram pepparsprayen.

Mer möhippa

 
En till gruppbild :)
 
 
En söt ballerina ute på landet.
 
 
Och Saras häst ville som vanligt vara utanför gruppen, haha!
 
 
Snopp-sugrör ;)
 
 
Mer text kommer upp när jag inte jobbat kväll och ska börja 07:00. Känner att jag måste sova nu men kunde inte låta bli att lägga upp några bilder till ;) Har bara ett inlägg kvar skulle jag tro. Tack och lov kommer ett bröllop som jag kan föreviga med några hundra bilder, då jäklar blir det massuppdatering.
 
På tal om jobb så har jag bara två arbetsdagar kvar nu, sedan har jag "semester"! Jag och mannen är i valet och kvalet vad vi ska göra, eller snarare vart vi ska vara. Tanken var att vi skulle bo några nätter på hotell i Sundsvall men Johanna skulle såklart åka bort då. Så nu får det bli någon annan ort. Eller om vi bara gör dagsutflykter, det återstår att se.

Veckans Lady ♀


Denna bild togs för nästan exakt fyra år sedan, närmare bestämt midsommarafton 2011.
 
 
Igår var en bra arbetsdag för mig. Inte bara för att mina 13 timmar kändes som två, utan även för att jag såg att jag blivit "Veckans lady" :) Okej, jag är ju som namnet avslöjar inte den enda som varit det. Men jag ser det ändå som något jätteroligt. Och smickrande, jag är ändå "bara" en vikarie och att jag platsar på whiteboardtavlan känns inte helt självklart.
 
Men, för att fortsätta skryta lite, så måste jag även berätta att jag fått höra ett par gånger att jag ses som en ordinarie. Det känns jätteroligt! Självklart blir man en i gänget när man vikarierat i snart 2,5 år på samma arbetsplats. Men det viktigaste är, förutom hur man sköter arbetsuppgifterna, hur man fungerar i personalgruppen och bland boenden. Och jag vill tro att jag är ganska lättsam att vara med på jobbet. 

Bilder från βεℓℓαs möhippa ♔ ✿

Denna frukost skulle man ha varje dag.
 

Fina Sara.
 
Bella blåsor bubblor från hennes barnförbjudna "halsband".
 
Inte den mest smickrande selfien jag tagit kan jag utan att tveka konstatera. Men äsch, jag är glad och det är väl huvudsaken.
 
Möhippans huvudperson :)
 

Malin
 
 

There's something about childhood friends that you just can't replace ♥
 
Så söt!
 
En hjärt-ballong + en penna + fantasi = *fniss*
 
Malin gjorde så otroligt goda tacopajer!
 
En fin kaffekopp är perfekt att bjuda efterätt i (denna bestod av vit chokladmousse med färska hallon).
 
Koncentration på hög nivå :)
 
Fotoskygga Therese och Malin :)

Ordensband

 
Malin och jag ville att även vi andra på möhippan skulle ha ett varsin ordensband, men förstnämnda såg att det var slutsålt överallt (nackdelen med denna årstid kan jag tänka mig). Så då bestämde vi oss för att göra egna. Några meter gardinband i guld, två pennor i silver respektive svart samt några matchande rosetter var allt som behövdes. Jag kanske skulle kunna skrivit lite snyggare men det är väl tanken som räknas :)
 
 

Inga stela miner här inte

 
 
 
 
Jag älskar dom här bilderna! Just att glädjen fastnade på bild. Även om dom kanske inte är så smickrande (syftar på mig själv), så är det dom bästa in-the-moment-bilderna jag har. Och den sammanfattar dagen så himla bra :)
 
 

Bellas möhippa ☀ ♀ ❤

Den blivande maken öppnar dörren inför överraskningen.
 
Den blivande bruden var i badrummet för att sminka sig, hon blev minst sagt överraskad!
 
 

Sara, Therese, Malin och Bella :)
 
Malin fick vara fotograf för en bild.
 
Dagen började med en champagefrukost på sjötorget.
 

Hon fick svara på frågor om Don (hans svar var "facit").
 
Vi körde sedan henne till mitten av ingenstans.
 
Där fick hon veta att vi skulle rida på islandshästar :)
 
 
 
Fina Bella (Och Saras häst som hela tiden skulle dra från flocken, haha!)
 
 
"Min" fina (och matglada) häst.
 
Therese, som själv har två hästar. (Kan tillägga att vi hade havre i våra magväskor;)).
 
 
Efter ridturen åkte vi till Forsmark för en lunch; penis-pasta med grönsaker och räkor.
 
 
Sedan åkte vi hem till mig för middag. Efterrätten var bland annat en snopp-tårta :)
 
Vi slutade kvällen med att spela Tjejmiddag.
 
 
Efter månader av planering och hemlighetsmakeri var det äntligen dags för Bellas möhippa. Malin och jag har träffats en hel del vilket jag av förståeliga skäl inte kunnat skriva i bloggen. Det har varit mycket preliminära aktiviteter innan vi slutligen bestämde oss för ridning, då det är något hon sysslade med för några år sedan. Hur processen gick kan jag skriva hur mycket som helst om, men idag ska jag försöka hålla mig innanför ramarna.
 
Det kommer ändå att komma fler inlägg om den fantastiska dagen, har en hel del bilder att bjuda på men jag ville inte lägga upp alla på en gång. Några kommer upp på ett tidsinställt inlägg imorgon då jag jobbar 8-21 och inte har tid att blogga förrän efter det. Jag har så mycket mer att skriva att jag istället får skrivkramp.
 
Det jag i alla fall kan konstatera är att det var en av det roligaste, mysigaste, mest minnesvärda och kärleksfulla dagar jag varit med. Att få överraska och fira sin bästa vän, att få se henne så glad och att få pimpa henne med roliga attiraljer (hur ofta får man köpa snopp-formade föremål?). Att vi fick fira kärleken med henne, både med tanke på det kommande bröllopet men även kärleken till vår älskade vän. Det var helt underbart och jag skulle jättegärna vilja återuppleva gårdagen igen.

Fantastisk lördag!

 
 
Igår var jag med på en möhippa :) Vems hippa det var går att lista ut om man tittar på mitt ordensband. Mer text (och bilder!) kommer ikväll. Håll till godo och håll i hatten!

Intensiv dag

Snapchat på mitt modetips; ananasstrumpor i nitballerinaskor.
 
 
Idag jobbar jag 8-21 och sedan ska jag fylla på fransar. Med andra ord har jag fullt upp idag. Senaste dagarna på jobbet har flugit iväg, förhoppningsvis gör denna dag det med.

RSS 2.0