Önskerum

 
Istället för att sno en bild från Google på ett vägg-kollage så gjorde jag helt enkelt ett eget i Paint. Sedan att jag i och med detta snodde nio stycken hör inte hit...
 
 
Det där med olika stilar i samma hushåll kan vara en utmaning. Antingen körs någon över eller så blir det en blandad kompott, antingen i ett spännande resultat eller i en osmickrande kombination. Jag och min partner in crime har därför kommit på den briljanta idéen att få ett "varsitt" rum, där vi inte behöver visa någon som helst hänsyn till den andra. Vill jag ha upplåsbara kantareller, scharlakansröda hängmattor och 1930-talsdockor från hemsökta hus så får jag liksom ha det.
 
 
Det här är exempel på vad jag vill ha i "mitt" rum: 
 • Kökssoffa (ska få mina föräldrars) som jag ska göra om, troligtvis i ett zebramönstrat tyg. Det är en risk att blanda något gammalt med något så modernt, men jag tror att det kan bli bra.
 • En fåtölj, antingen röd eller rutig.
 • Röda hyllplan. Som troligtvis kommer att fyllas med mina besattheter, typ muppar och nallar.
 • Ram-kollage med omaka ramar, gärna gammalt och nytt. Och med bilder som jag tagit.
 • IKEA:s LP-ramar, fick en ABBA-skiva av syster häromdagen som ska upp.
 • Fluffiga/håriga kuddar.
 • Piedestaler från Lantliv-serien. 
 • Tavlor på sengångare (rekommenderar starkt Allposters.se, där finns bokstavligen allt!)
 • Väggklocka med cup cake-motiv.
 • Fågelburar av alla de slag.
   
   

   
Ps. Det är något magiskt med mig och orden "bloggpaus" (inte för att jag skrev det bokstavligen, men syftet var typ detsamma) och att sedan bara hålla det i ett dygn. Det är som att förbjudas att göra/äta något och sjutton gubbar vad viljan helt plötsligt blir stor.
 
Sanningen är att jag har mer tid för lugn och ro nu än vad jag trodde innan. Det är kanske därför jag är så trött att jag inte vet vad jag heter (det står dock Dan på brevlådan så det kan vara det), "utmattningen" kom efteråt. Imorgon jobbar jag bara fyra timmar vilket inte är fy skam. För övrigt tänker jag inte jobba så mycket i september, jag känner att jag varken behöver eller vill det så varför inte ta den lyxen?

Best friends

 
 
 
 
Foto: Ivette Ivens / Dailymail
 
 
Bäbisen Dilan och den franska bulldogen Farley föddes på samma dag i Chicago, vilket var anledningen till att mamma Ivette köpte honom. Enligt matte/mamman så tror nog Farley att de är av samma ras, "'I'm pretty sure Dilan thinks they're both the same species, as they walk at the same level and are both going through the stage of chewing on everything."
 
Jag fick en väldigt roligt önskemål på en kommentar häromdagen. Att berätta min vardag genom bild (filma) istället för skrift. Det är något jag verkligen vill göra, variation är alltid bra. Och det blir en helt annan sak än att läsa "väl utvalda ord" och att se posebilder med lika väl utvalda vinklar.
 
Samtidigt är det ju lite läskigt, tankar som har en förmåga att dyka upp i sådana tillfällen (när det väl händer) är "seriöst, varför ser jag ut som en ko som äter gräs när jag rör på munnen?" eller "okej, radiopratare är uppenbart inte något jag bör eftersträva att bli".
 
När den/dom videon kommer upp återstår att se då jag tyvärr måste bortprioritera bloggen lite framöver. Har någon förresten koll på om det finns ett enkelt sätt att redigera filmer (så att flera klipp man bli ett) så får ni gärna skriva en kommentar! Annars lär det bli många omtagningar.

Imorgon ska jag och syster jaga presenter innan vi sedan åker och fiskar med mamma. Jag ser verkligen fram emot att sitta vid vattnet och filosofera. Och sprätta upp en abborre eller två. Skämt åsido, jag har jättesvårt för att fiska för att jag inte klarar av skada/döda dom. (Men att köpa kött/fisk/skaldjur som andra mördat går självklart bra...)

Kalas och Parlamentet


Blåsbubbelpistolerna som dom fick av mig och Danneman.
 
 
 
Mina bästis-pojkar har ju båda fyllt år denna sommar. Två och fyra år blev de, vad hände? Första kalastet var jag som bekant inte med på tyvärr, därför firade vi lillen i efterskott. Men storkillen firade jag i lördags, det var jättetrevligt! Tyvärr hade jag ju jobbat natt (sov mellan 08:00 och 11:30) och skulle börja jobba 20:45 igen, så tyvärr missade jag tårtan. Men god mat bjöds jag på!
 
De senaste dagarna har varit perfekta för mig. Jag har städat en massa, tvättat en del, hjälpt mamma att måla balkongräcket och tittat på filmer. Parlamentet-filmen är nu avklarad, jag älskar den! Alla måste se 10 år med parlamentet, man håller jag på att trilla av pinnen efter en del skämt. En sak jag skrattade mycket åt var detta:
 

Pia Johansson till Soran Ismail: Vad var det du hette sa du? Soran. Vi säger Sören här.
 
 
Denna eftermiddag ska gå till min syster, vi ska promenera, äta middag och titta på skräckfilm. Så är det någon dag som är perfekt så är det väl egentligen denna!

Those legs though


Anja Rubik (Bildkälla). Hon bah; "hej, jag har två meter långa ben och inget innerlårsfett!" (Och det var hennes mamma som skickade in bilder på dottern till en modelltävling, som att hon inte själv såg att hon platsade som supermodell? Låter i och för sig sunt.)
 
 
Joan Smalls (bildkälla). Hon bah; "hej, jag är en av världens bäst betalda modeller och har ett idealiskt ansikte. Därför har jag inga dåliga dagar". Typ.
 
Jag ska egentligen inte titta för mycket på modeller, dessa två såg jag av misstag på ett vimmel-kollage från Vogue Paris Foundation. Men i övrigt ser jag oftast inte "snygg-bilder" som en motivation till att träna mer eller liknande. Jag ser det mer som något ångestframkallande. Av den anledningen funderar jag starkt på att sluta följa Kenza på Instagram. Hon är lite för snygg för mig.
 
Men jag gillar såklart modeller som inte verkar vara gjutna i en "perfekt" form (ni vet höga kindben, stora eller kisande ögon, lite fylligare läppar, väldigt smala men med kvinnliga former, osv). Vi behöver lite mer variation. Typ Shaun Ross, världens första manliga modell som är albino. Lily Cole har som bekant alltid varit en av mina favoritmodeller, hon är vacker som en docka men har ett väldigt unikt utseende.
 
Jag är självklart ett stort fan att plus-modeller, och hejar oftast på dom om de är med i America's Next Top Model. Men det kan inte vara lätt att vara plus size och modella (förutom kritiken de kan få). Det är ju knappast så att de kan sitta i soffan och äta tårta varje dag för att de inte har en press att vara smal och "tonad". De måste säkert arbeta minst lika hårt, för även om de ska vara "större" så måste de ändå se hälsosamma och fräscha ut. Och det är nog svårare att hitta poser som fungerar. Det jag avundas dom är att de alltid verkar få fettet överallt förutom i ansiktet/under hakan. Seriöst, äter ja en bulle för mycket så får jag en kalkonhals, dom kan ha femton kilos övervikt och et perfekt format käkben. Tack gud, TACK!

Sommarschemat är avklarad

 

Sommarens schema har innefattat sju helger och tolv pass där jag jobbat mellan elva och tretton timmar. Jag har haft "semester" i tre underbara veckor så detta år var verkligen perfekt. Mycket pengar och mycket ledighet. På tal om ledighet så tänkte jag faktiskt ta lyxen att vara hemma denna vecka. Jag ska umgås med mina nära och kära (i alla fall systertid har jag hunnit planera in), men kanske mest vara med mig själv. Jag har och kommer alltid att älska och uppskatta ensamtid. Hon känner mig så bra den där Sofia. Och gillar samma saker som mig ;)
 
På tal om jobb så har jag planer för att söka något nytt. Jag vet inte när jag ska söka eller om jag ens har rätt kvalifikationer, men man måste försöka för att ha en chans. Så jag ska höra mig för i veckan. Ni vet hur mycket jag tycker om mitt jobb och mina arbetskompisar. Och jag skulle inte gråta om jag blir kvar flera år till, det har alltid varit mina planer.
 
Samtidigt känns det om jag har vingar jag inte får använda, som att jag kan och vill mer än detta. Fast det är klart att det skulle vara läskigt att byta arbetsplats (om jag får ta händelser i förväg). Jag började ju ändå jobba där redan för tio år sedan, även om jag sedan testade andra saker däremellan. Och nu har jag varit där i 2,5 år vilket är det längsta jag varit på ett jobb. Så det är en stor trygghet för mig, vilket är jättebra både för min egen skull och de jag jobbar med och för. Samtidigt är risken stor att jag aldrig kommer våga vidga mina vyer om jag blir alltför trygg.
 
Mer inlägg blir det framöver, jag har ju fortfarande ett kalas att skriva om. Men nu ska jag titta på filmer och/eller serier. Det gäller att passa på att se sådant som mannen inte gillar nu när han jobbar eftermiddag denna vecka :)

Godnatt!

En färgklick för ovanlighetens skull skull. Även att jag vågar visa mina kritvita ben är inte heller så vanligt.
 

Igår blev det inte många timmars sömn på grund av barnkalas (berättar mer om det i nästa inlägg), agerande av chaufför och huvudvärk. Men vad gör det när man spenderat sin vakna tid på roliga saker, och att jag dessutom har min sista jobbhelg någonsin (typ i alla fall). Men nu ska jag spendera hela dagen i sängen, kul liv! I och för sig kan något spännande hända i drömmarnas värld. Sist jag drömde så bytte mamma och jag ut alla handtvålar till öl. Bara en sån sak.

Shoppingdag med syster


Jag hittade ännu en åsna igår, dock var den lite större men det gör ingenting.
 

Jag hittade ett ABBA-pussel från 1976!!!! (Jag gillar inte många utropstecken men detta tillfälle behövde det).
 

Inga skräckisar hittades men två djurfilmer till sambon och några andra till mig blev det.
 

En femma gav jag för denna underbart söta krydd-kruka.
 

Jag har pratat om denna piedestal från IKEAs serie "Lantliv" i fem (!) år. Bloggade om den redan 2011 men då hade jag redan haft en åtrå sedan ett år tillbaka.
 
En växtafro från Plantagen köptes till min åsna.
 

Fyra handdukar, et dra-på-lakan och ett ljus köptes även på IKEA.
 
 
Min syster-tid med Sara igår var helt fantastisk. Vi umgicks i nio timmar men det enda som fick mig att ana det var mina (våra) stackars fötter, i övrigt flög tiden i väg. Vi besökte flera butiker och lika många loppisar, och helt enkelt bara umgicks.
 
 Och vilka bra saker jag köpte! ABBA-pusslet måste vara det bästa, hur sjutton kan någon vilja lämna in något sådant? Visst, det är inte värt mycket mer än vad jag gav i pengar, men det är värdefullt ändå. Och piedestalen som jag suktat efter så länge! Jag snålade först ut, men syster övertalade mig att införskaffa den och det var bra gjort. Det var ju motsatsen till ett spontanköp.
Dagen avslutades hos mig med hämtmat framför tv-skärmen. Ifall någon undrade.
 
Jag älskade gårdagen! Och jag älskar min syster ❤
 
 
(Nu måste jag vila lite, i natt jobbar jag och imorgon måste jag ställa klockan eftersom mitt bästisbarn fyller fyra år och ska ha kalas).

Loppisjakter och blåbärspajer

 
 

Just nu sitter jag och skriver upp loppisar som är värda att besöka imorgon. Det jag skulle bli gladast av att hitta skulle vara typ en tavla, en piedestal, en röd jacka och en skräckis som någon tycker är för läskig att ha hemma. Men det slutar väl med att jag kommer väl hem med en plastsked från 1993.
 
Idag var jag och "Danne" hemma hos Bella och hennes (numera) make. Mitt liv har stannat upp lite i och med jobbet (ja, jag vet att alla andra har både liv och jobb men för mig är det inget alternativ att kombinera båda), så därför har vi inte hunnit fira minsta killen förrän nu. Han och storbrorsan fick en varsin såpbubbelpistol, dom gick minst sagt hem vilket var riktigt roligt att se. En riktigt god blåbärspaj bjöds vi på, jag tog receptet så jag kan baka det någon gång.
 
Just nu skriker två röster i min kropp, den ena beordrar mig att sova, den andra säger att nu är det dags att jobba. Jag vägrar lyda order så jag tänker göra ett mellanting. Imorgon ska jag upp i ottan vilket känns jätteskönt. Men i övermorgon börjar nattpassen igen så lyckan varar inte länge med normal dygnsrytm. Jag beundrar och fascineras av dom som jobbar natt på heltid!
 
Det tåls att sägas igen; gud så skönt när schemat är slut! Missförstå mig inte, jag älskar att jobba natt och min arbetsplats är jättebra, men jag ser ändå fram emot att komma tillbaka i mina vanliga rutiner. Vara ledig mer eller mindre varje helg, sova på nätterna, jobba hur lite/mycket jag själv vill, och så vidare. Men det är klart, jag ser också fram emot min lön nästa månad när jag bara jobbat nätter och/eller helger.

Mamma i mjukisform

 
 
 
 
 
 
 
Tänk att något så livsnödvändigt kan vara så ortroligt bedårande! När djurbäbisar får surrogatmammor i form av ett gosedjur, antingen tillfälligt eller i värsta fall tills vidare. Det är ju som bekant avgörande att man som liten får kontakt från andra som liten.
 
Jag hörde om ett barnhem (tror det var Mickan som berättade det) där de små barnen fick ligga i en varsin säng i ett rum. Tiden till dom fanns knappt men de barnen som låg närmast dörren klarade sig bäst, för de fick oftast en liten klapp (eller liknande) när personalen skulle gå in i rummet. Tänk att så lite kan göra så mycket. Det skär i hjärtat att höra sånt, jag har bara lust att ta mig till barnhem och agera "kram-tant".
 
Den senaste tiden har jag vilat, målat hus och umgåtts med syster. Men mest känns det som att jag har jobbat. Nu har jag avklarat två nätter och två 12-timmarspass, nu väntar två nätter till innan jag får ledigt i ett par dagar. Det har gått förhållandevis bra att vända på dygnet i helgen (började tidpunkten då jag i vanliga fall slutar), men riktigt trött har jag varit, antar jag då jag sov femton timmar i natt.
 
Planerna denna vecka är, förutom nattjobb, att ta en par-fika på onsdag, ha en loppis-dag på torsdag, jobba fredag till söndag natt samt gå på ett barnkalas däremellan. Sedan är som sagt mitt schema slut och jag ska fira med ett par dagars ledighet, med både nöje men framförallt hushållssysslor som börjat halka efter.

Kylskåps-peek


Min syster bilade nyligen till Österike (jag måste åka dit - vilka landskap!) och jag fick en souvenir med två saker jag älskar; magneter och nallar. Älskar den!
 
Jag köpte ett vykort från ABBA-museet. Sedan finns även ett kort från min syster i bilden. Samt receptet på Malins taco-paj som vi åt på möhippan samt en magnet från Rhodos.
 

En magnet på fyra denim-klädda bandmedlemmar i Stockholm.
 
En magnet från Thailand, en påskhare från min brorsdotter och en magnet från Madame Tussauds i London. (Kan fortfarande inte fatta att fega jag åkte tunnelbana och besökte museet alldeles ensam).
 
 
När jag flyttade till huset så bestämde jag mig för att vara sparsam med saker på kylskåpet/frysen. Men ganska snart insåg jag att det inte var min grej. Jag älskar magneter från länder jag besökt, teckningar från barnen, vykort och andra saker man blir glad av att se på. Visst, det kanske är mer stilrent att ha ytor tomma men personligen tycker jag det är roligare med lite färger och former att titta på. Det som saknas där uppe är ett inbjudningskort till Bellas bröllop, men den blev lite suddig så det får komma en annan gång.

Personlig hylla

 
 
Undrar vem som tagit över denna hylla? En ABBA-mugg, en Miss Piggy-kula, ett kakmonster-gosedjur, en Miss Piggy-mugg, en kakmonster-tavla och ett gosedjurs-kort. Antingen är det ett litet barn eller så är det jag själv. Det låter jag vara osagt. Nejdå, jag är stolt över att inte riktigt ha vuxit upp. Som jag sagt förut; så länge jag inte går omkring med mjukisdjur i barnvagn så är det inget problem.

Kors i taket/himlen

 

Om en timme ska vi på middag hemma hos mina föräldrar så jag passar på att göra ett par inlägg här. Jag kan inte påstå att vårat internet fungerar utmärkt sedan vi flyttat så därför är jag ibland för frustrerad för att ens ta fram datorn. Frustration kände jag även idag då vi skulle ut och måla men självklart kom regnet. Inte för att jag gråter över att slippa det, men det vore skönt att få det gjort. Förhoppningsvis blir det innan jobbet imorgon. Men lite sovmorgon ska jag ta då jag jobbar natt. Men nu börjar schemat gå mot sitt slut. Jag jobbar varje dag från imorgon (onsdag) till nästa onsdag, men sedan har jag bara en helg kvar innan sommarvikariatet är över. Det är 102 timmar kvar med andra ord. Men vem räknar ;)

Wordfeud-raggare

 
Min första bil? Har hittat många fina på samma tema. Denna är en Fiat 500. Mitt namn (typ) OCH zebrarandigt känns ju för bra för att vara sant. Och att den är rund, såklart.
 
 
Nej, en egen bil får vänta ett år. Eller ett decennium. Det är både oekonomiskt och opraktiskt att ha en, då jag jobbar på samma ort och dessutom jämt har tillgång till våran gemensamma. Men det är klart, det hade varit skönt att slippa vara så orolig över att skada bilen vi äger. Att ha en skruttig rackare att slappna av i.
 
Efter tre timmars sömn i natt kan jag med glädje berätta att jag vänt tillbaka på dygnet efter helgens nätter. Trött är bara förnamnet men lite har jag orkat med. Vi har varit hos mina föräldrar idag där det blandats nytta (matlagning och trädgårdsarbete) med nöje.
 
Nu blir det att glo på någon till film (har sett Comic Book Villains med min favorit DJ Qualls). Fördelen med att spela in från TV:n, man slipper reklamerna. Annars så kan jag spela lite Wordfeud då, vilket jag gör med främlingar. Hatar dock när jag får en kille som motspelare. 9 av 10 gånger börjar de skriva till mig och även om jag tydligt avvisar dom så får jag tusen frågor, typ "Har du Kik?". Ibland undrar jag om de fattar att det inte är en dejting-app de är med i?
 
Visst, jag är en fascinerande snygg (utan en tillstymmelse till ett modellkontrakt - hallå liksom?!), men ändå. Sluta dregla över min profilbild och börja spela liksom. (Och här bör jag kanske vara övertydlig och säga att jag skämtar). På tal om visningsbilder så avslutar jag med ett citat som kanske är mer tråkig/tragisk än rolig, avgör själva.
 
 
Jag: Jag blir inte så snygg på bilder som är tagna nära.
"Vän": Jag förstår vad du menar. Det är som visningsbilden du har på din email. Du ser nästan defekt ut.
Jag: Ehm... Tack.

Dagens humor/sanning

 
 
Helgens andra nattpass är nu avklarat och det har gått jättebra, jag är ju som sagt nattmänniska. Och även om jag saknar mina älskade tjejer på jobbet så har det sina fördelar att "vara sin egen chef" med. 
 
Denna vecka är ganska opopulär tid att jobba på i kommunen i och med båtveckan. Generellt i alla fall, många är väl som mig och inte dör av att missa båtar/öltält/osv. Det jag skulle vilja gått på var när Just D spelade. Jag kan väldigt många låtar utantill och spelade sönder deras skiva "Plast" (1995) som barn/tonåring. Men nu var det bröllop på menyn istället, vilket var en av mitt livs mest minnesvärda dagar, så självklart bryr jag mig inte. Jag ville mest ha en ursäkt att skriva om att jag inte bara lyssnar på ballader utan även svensk hiphop. Visst tycker ni att jag är rå-ball/sten-cool/mega-häftig nu? Bra, för det är jag. 
 
Inte.
 
Att vara fyllechaffis var både mysigt och halvt dramatiskt i torsdag. Jag fick träffa syster, Emma och Robin vilket gjorde mig så himla glad. Vilken energi jag fick av dom! Glädjen höll dock på att bli till tårar när vi inte lyckades väja för en söt grävling. Nu förstår jag vad folk menar med att det är som att köra på en sten. Usch, det var hemskt. Jag klarade av att inte köra på ett rådjur bokstavligen på vägen dit, jag får fokusera på det istället... 

Mom & Dad

 
 
Jag tycker om den här bilden från ABBA-museet. Rättare sagt när vi tittade på Swedish Music Hall of Fame. Kändes konstigt att jag stod och tittade på/läste om Robert Broberg samma dag som han dog (även om det inte var officiellt då). Jag är glad att jag sett han live, Sara och jag fick biljetter till hans uppträdande i Globen av våra föräldrar i födelsedagspresent. 
 
Igår umgicks jag med mamma och pappa några timmar. Vi tittade på bilder från Bellas bröllop, fikade och bara umgicks. De är verkligen fantastiska.
 
I natt ska jag vara fyllechaffis för första gången. Vilket är perfekt då jag behöver öva på mörkerkörning. Jag har dessutom haft svårt att vända tillbaka på dygnet så jag lär vara piggast av alla. Imorgon jobbar jag natt igen så det är lika bra att jag går i säng sent.

Kallt stetoskop

Söthetsfaktor 11 på en skala 1-10.

Sandaler, stank och sånt

 
 
 
Snodde ett par bilder från min pappa från när vi var i Vaxholm. Jag har för övrigt lyckats få mina bilder i Raw (CR2) till JPEG genom att ladda ned gratisprogrammet FastStone, ifall någon mot förmodan får samma problem som mig. Imorgon ska troligtvis jag och min far träffas för lite retuschering. Jag önskar som vanligt att jag tog fler bilder, å andra sidan tog jag cirka 200 stycken så den känslan kanske är obefogad.
 
På tal om bilderna ovan, och rättare sagt mina skor. Ni kanske inte ser det där men jag går alltså i (svart-vit-randiga) strumpor i ett par Ecco-sandaler. Visst, jag har aldrig varit en modeguru, men även jag tycker att strumpor i remmade skor är en dödssynd. Men hellre se ut som en turist på vift än vara kall om fossingarna tänkte jag, vilket jag ångrar nu i efterhand.
 
På tal om kläder så har jag börjat fundera på hur folk gör efter de använt ett plagg. Jag använder nästan aldrig samma topp två dagar i rad. Däremot kan jag hänga upp den på min klädbetjänt om plagget inte är smutsigt eller luktar. Men det slutar i sin tur med att jag har ett dussin toppar som hänger där då jag ständigt tar nya, väldigt opraktiskt och stökigt är det. Hur gör andra? Använder dom en tröja tills den ska tvättas så man slipper dessa högar som ändå hamnar i tvätten till slut?

(Släng er i väggen debattörer inom politik/religion/filosofi/etcetera, detta är livets fråga!)
 
På samma ämne så är jag förbryllad över de som luktar på ett plagg för att se om det behöver tvättas, och gör det på typ fram, eller baksidan. Inte under armarna. "Åh, den luktar gott" säger man och tar på sig en t-shirt som luktar som pubertetspojkarnas omklädningsrum in the armpits liksom.
 
Lika förbryllad är jag över de som inte känner sin egen lukt. Oavsett om man borde skaffat en duglig deodorant för typ åtta timmar sedan, eller om man osar "jag-har-gått-igenom-Kicks-hela-parfym-utbud". Själv är jag livrädd att luktar för mycket, så därför tar jag alltid "bara" ett sprut på halsen. Det är nog ingen fara att ta två, men det finns inget värre än människor man får huvudvärk av att vara nära.
 
Sedan beror det väl på vilka parfymer man använder. Själv använder jag två från DKNY; Be Delicious Fresh Blossom (den rosa) och Be Delicious (den gröna, som jag för övrigt använder som deodorant också). Samt två från Britney Spears parfymer; Fantasy och Midnight Fantasy. Jag har fler men det är dessa fyra jag älskar mest.

Svensk sommar

 

(Ursäkta vår icke-fixade balkong).
 
 
Vilket augustiväder vi fick igår! Jag blev helt chockad när det började smälla som tusan ute under kvällskvisten. Av både åska och blixtrar, men även hagel som var så pass stora att man först började oroa sig för bilen. Temperateren sjönk även med tio grader.
Riktigt spännande var det!
 
Snart ska jag cykla (solen skiner nu) till affären för att inhandla det sista till middagen. Tänkte göra den klar innan mannen kommer hem efter sitt tolvtimmars-pass. Sedan är det min tur att jobba, har två nätter framför mig nu innan mina nätter på fredag, lördag och söndag.
 
Jag jobbar varje helg denna månad. Nästa vecka är värst då jag går av mitt pass på fredag morgon, jobbar heldagar på lördag och söndag och sedan börjar jag jobba natt igen på måndagen. Snacka om att vända fram och tillbaka på dygnet! Men jag klagar inte, nu har jag varit ledig i tre veckor så lite extra pengar skadar inte :)

Liten del av bröllopet


Tipspromenad med denna vackra tjej.
 

Och denna stiliga man!
 

Världens vackraste brud bytte under dagen om till en thailändsk klänning (älskar den!).
 
Jag glömde ta en selfie innan bröllopet så jag tog en när jag kom hem. Då jag är pigg och alert...
 
 
Efter tolv år som par och två söner så var det äntligen dags för bröllopet mellan mina två favoritmänniskor. Det var en jättevacker tillställning, som även bjöd på många trevliga stunder och lika många skratt. Jag och fästmannen var en av de sista att gå, jag hade gärna stannat till morgonkvisten men jag antar att man ska gå när festen är på topp. Vilket den i och för sig var under hela dagen, med glada människor, god mat och fint väder.
 
Jag tog väldigt få kort med min digitalkamera, desto fler med pappas systemkamera. Dessvärre har de bildformatet raw vilket jag inte riktigt kan ändra på. Så de bilderna får förbli osedda tills jag blivit mer datakunnig eller åtminstone träffat min kära far. Men jag kan ändå på en gång säga att jag inte tänker lägga ut hundra bilder från i lördags även om jag säkert får göra det. Men jag har en "offentlig" blogg och att lägga ut bilder från en sådan "privat" dag känns lite olustigt, där det dessutom finns kort på människor som kanske valt att inte vara med i cyberspace. Men några fler bilder och framförallt mer text kommer med andra ord framöver!

RSS 2.0