vardagsbilder


Jag var sjukt sugen på äggmackor igår men självklart hade jag ingen kaviar hemma. Det går ju inte att äta ägg utan kaviar, samtidigt får det inte vara för mycket av det heller (lite som smör). Duttar man med en mild variant så är det perfekt!
 

Så här brukar det bli när jag ska köpa mjölk. Men då varken jag eller Dan hinner handla imorgon så köpte jag lite fredagssnack. Sen att vi slutar tio respektive elva på kvällen samt att vi jobbat fjorton respektive tolv timmar kanske jag borde tänkt på. Men OM vi har orken och lusten så finns en del att välja på. Mitt favoritköp var mixen på kladdkaka. När affärerna stängts så har vi en förmåga att bli sugna på något och självklart brukar inget finnas hemma (allt går åt rätt fort här). Till detta behövs bara smör och vatten - perfekt!
 

Undrar hur många svart/vit-randiga plagg jag äger?
 

På tal om svart/vit-randigt... Här låg jag nedbäddad igår och tittade på fyra avsnitt av TMS :)
(Nästa gång vi är i stan så ska ett väggfäste köpas. Känns pinsamt att ha en tre meter bred Tv-bänk när man har plattt-TV).
 

Idag lagade jag "crispies". Det är så himla gott! Massor av fisksås läggs till men tack och lov tog jag denna bild innan jag la på den smetiga röran (försökte få ett snyggt hjärta med en stjärna bredvid men det såg snarare ut som ett överkört djur).

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0