nya bilen

 
Idag införskaffades en ny bil:) Det var minst sagt på tiden efter månader av prat och timmar framför Blocket. Så idag blev det en promenad tvärs över gatan (Mitsubishi) för att provköra en Audi som vi spanat in. Då den rullade på fint så fick det bli den. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om bilen. Det som är nytt för oss i alla fall är att den är 6-växlad. Samt att den har tonade bakrutor och är fyrhjulsdriven :) Jag tror att det blev ett bra val, Dan har kikat på andra märken innan men han har ju ändå extra kärlek till just Audi och bilen är ju vrålsnygg - ingen tvekan om saken! Speciellt bredvid den gamla kärran, herregud vilken kontrast! Det syns inte så mycket på mobilbilderna ovan men desto mer i verkligheten. Kanske inte så konstigt då silverräven är en 07:a för över hundra lax och damen bredvid är en nittiotals-kärra med en touch av rost.
 
Just därför ska inte ens jag överta den, men jag vill nog ändå ha kvar den ett par månader till. Jag trivs bättre att köra den gamla bilen, både rent generellt men också "psykiskt". Det är jobbigt nog att köra mina föräldrars nya bil. Det spelar ingen roll hur försäkrade bilarna är, jag kommer aldrig att kunna slappna av helt.
Men än har vi inte bilen då den ska vaxas, extrakollas och sådant först. Men på torsdag eller på fredag lär den stå utanför huset och lysa med sin närvaro :)

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0