mars de senaste åren

 

Jag och Sara sminkades av Fanny på Make Up Store (födelsedagspresenter), vi hängde med Mickan, fotograferade Börstil och även Öregrunds isar. Jag tränade kickboxning och läste upp engelskan.
 
 

Jag och Dan var hundvakt till Bessie, jag och Jonna åkte till Sara i Stavanger där jag testade skidor för första gången och Noel var en liten plutt.
 
 

Återigen åkte jag till Sara i Norge (denna gång med mamma), pappa och jag besökte Fotografiska och jag var rivig.
 
 

Jag skulle börja volontärjobba med Riksföreningen mot ätstörningar, jag praktiserade på Erikshjälpen genom skolan och jag hängde med Johanna och lilla Melissa.
 
 

Jag och Sara hängde hos Mickan när hon (och då även Sara) bodde i Gottsunda. Jag hade flyttat till Sundsvall och gillade färgen röd. Min blonda period slutade även här ser jag.
 
 
Snart fyller min blogg sex år, tänk hur länge jag haft detta beroende:) Jag kommer nog inte kunna sluta blogga på flera år även om jag ibland känner för att börja om på en ny blogg. Jag står ju inte för allt jag skrivit tidigare. Men jag gillar mitt "domännamn" och just för att alla år är samlade på samma ställe.
 
Igår gick det bra att jobba, jag var både på själva gruppbostaden samt klubben där alla byns gruppbostäder samlas och gör något roligt. Igår var det till exempel bingo :) Nästa helg ska jag troligtvis följa med gänget på dans. Jag kan bli lite smånervös över sådana saker men efteråt är man alltid glad att man följde med. Och det är både roligt och nyttigt att göra andra arbetsuppgifter än dom man är vana med.
 
Nu ska jag nog ta och ringa vårdcentralen. Jag ringde igår för att boka ett par tider men då hon ville kolla upp ett par saker (tror hon var ny), bland annat så att jag kunde få en snabbare tid, så skulle hon återkomma under dagen. Jag bar mobilen på mig halva arbetsdagen men inte fick jag något samtal. Men så är det ju med allt, det stället man endast behöver ringa en gång är ju i minioritet. 

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)
Postat av: sara

Vad kul! Älskar att se och få lite perspektiv på saker å ting :D börjar man vimsa med åren kan man alltid gå in på din blogg ;)

Svar: Vad roligt att du gillade det :D Bara därför blir det nog ett aprilinlägg snarast ;) Haha, ja men faktiskt! Önskar man kunde ta bort alla onödiga inlägg bara... Puss! <3
Sofia Sjöborg

2014-03-28 @ 16:15:30

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0