glad och irriterad


Vid bankomaten i USA.
 
Då jag inte lägger upp en fotobomb utan istället en mobilbild så kanske ni förstår att det inte gick så bra med pappas bilder idag. Jag verkligen skyndade mig hem för att äntligen få se dom. Men när jag ska öppna bilderna så är det i ett annat filformat. Det står Klicka på Gör en kopia om du vill skapa en JPEG-kopia. Men det går inte att trycka på Gör en kopia någonstans och det är omöjligt att öppna i ett annat program. Kanske det är ett simpelt sätt som jag inte förstår mig på, men hur det än är så är jag sjukt irriterad! Jag har byggt upp en förväntan under två månader som rasat så nu vill jag bara sätta mig i ett hörn och gråta. Lite av överdrift kanske men besvikelsen är stor. Jag har suttit i flera timmar tillsammans med pappa idag och tittat på mina bilder. Vilket i och för sig var sjukt trevligt då vi både gillar att överanalysera motiven. Men jag såg ju såklart minst lika mycket fram emot att se kort jag inte redan tittat på innan. Jag har inte tålamod för sånt här!
 
Men förutom det missödet så har jag som sagt haft det jättetrevligt. Jag tog den traditionella kaffe,-och pepparkaksfikat innan jag och pappa satte oss vid datorn. Min pappa har ändrat mitt sett att se på bilder, på gott och ont. För det mesta är det bra, man kan hitta mycket intressant i en bild som jag tidigare inte märkt av. Samtidigt så kan man lika ofta hitta felen vilket inte är roligt när det handlar om sina egna bilder. Till slut hade han/vi valt ut hundra bilder som stuckit ut lite extra som vi sedan visade på Tv-skärmen för mamma och Sara. Till slut ska det bli en fotobok av de bästa av de bästa. Några av pappas bilder ska förresten gå att se i fönstret på biblioteket om någon har vägarna förbi.
 
En annan trevlig sak som hände idag var att vi beställde biljetter till Trollkarlen från Oz med Glada Hudik-teatern :) Jag, Sara, mamma, pappa och Dan ska gå i slutet av april. Det ser jag verkligen fram emot! Nu ska jag nog gå och lägga mig, det blev rätt sent hos föräldrarna så klockan är redan halv två. Imorgon ska jag börja dagen med att övningsköra med mamma, det var minst sagt ett tag sedan.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0