gårdagens mobilbilder


Gårdagens fika med Sara.
 

När man sover över hos Sara så erbjuds man på massa frukostalternativ. Det i tallriken ser ut som havregrynsgröt men det är typ som en bananpannkaka. Här med Kesella Hallon.
 

Sa jag att jag förstorat överläppen?
Nejdå, detta var en snapchat till Thomas :) Tog upp tungan, visst ser det rätt verkligt (och äckligt) ut?
 
 
Jag vet inte vad som hände med gårdagen. Jag kom hem från Uppsala runt två, gick hem och städade och helt plötsligt var klockan halv åtta och Sara kom förbi på en fika. Fettisdagen var som bekant igår och det blev en halv semla för mig vilket räcker gott och väl. Varje semmeldag så suktar jag efter dessa gräddiga bakverk men när jag väl äter dom så känns allt bara oerhört mäktigt och sött. Åt några muffins för att kompensera det hela, man vill ju inte vara ett hälsofreak;) Jag verkar inte gå upp i vikt av mina ätbara synder än i alla fall. Har fått ovanligt många kommentarer den senaste tiden om hur smal jag blivit. "Då har du inte sett mig i ett tight linne", tänker jag då. Nejdå, men jag är ju inte en fitnesstjej direkt.
Vi såg i alla fall på ett avsnitt av Trollkarlen från Glada Hudik, har missat de tidigare gångerna. Dom är så mysiga! Alla med sina charmiga egenskaper. Jag har verkligen valt rätt jobb!
 
Idag har jag jobbat förmiddag vilket som vanligt gick både bra och fort. Jobbar visserligen bara sju-timmars-pass men ändå. På fredag blir det däremot fjorton timmar då jag erbjöds en förmiddag innan mitt eftermiddagspass. Klart det kommer kännas men jobbar man bara två-tre dagar i veckan så är det inte lika slitsamt som för en heltidare. Kanske det till och med är bättre att ta det på en dag istället för att dela upp det på två.
 
Idag jobbar sambon eftermiddag så vi gick om varandra. Det betyder att jag är själv hela kvällen och kan passa på att titta på Johan Falk samt Top Model Sverige-avsnitten som jag missat. Det gäller att passa på!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0