frun på hemmaplan


Förutom titten på bilen så blev det oundvikliga samtal om just bilar. Jag och Johanna nickade bara instämmande mot varandra.
 

Grannkatten trivs.
 

Hihi, min söta fru!
 

Ingen i detta gäng uppskattar mitt kameratvång. Själv gillade jag denna bild men den enda jag frågade (Dan) gick med på publicering så länge jag censurerade honom.
 
 
Johanna var på en snabbvisit i Öregrund denna helg. Hon skulle fira sin morfar som fyllde jämnt och då hon själv fyller år snart så blev det lite tidigare presenter till henne med. Jag är hopplös på att skicka kort/paket så det var perfekt att kunna ge något personligen. Jag och Dan gav henne ett sjungande kort (La Bamba med Ritchie Valens) och lite pengar. Hade även med mig ett par småsaker från USA; en doft från Victoria's Secret till Johanna och ett par "vingar" till Melissa. Som för övrigt gjorde hela min resväska väldigt glittrig och glamourös på vägen hem.
 
Det var jag som körde dit, mest för att skryta lite om jag ska vara ärlig. Spelar ingen roll om de andra haft körkort flera år, i min värld är jag den enda som kan sitta bakom en ratt. Självklart så fick jag köra i cirklar ett par varv då jag inte riktigt fick till parkeringen, men ändå!
Vi bjöds på kaffe och gott fika medan vi pratade om det mesta. Tiden var tyvärr knapp då de skulle påbörja sin resa norrut igen men vi bestämde i alla fall att vi fyra ska ut och äta/ta en öl i sommar. Det ser jag fram emot! Tack och lov så ses vi säkert innan, vare sig om hon och hennes dotra mi åker ned eller om jag och Sara hinner till henne först. Känns bra att veta, är som sagt jobbigt med detta distansförhållande :)

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0