frosseri


Som jag längtat efter att kunna unna mig denna läsk (även om den inte är sockerfri). Kostar tjugo kronor och finns bland annat på den "utländska avdelningen" på Coop.
 
 
Gårdagens middag blev pizza fast vi köpte ett nytt våffeljärn. Vi brukar sällan köpa pizza och gör vi det delar vi på en, men så var inte fallet igår. Och dum som jag var åt jag upp hela själv fast jag vet att jag alltid ångrar mig. Efteråt vill man ju bara gråta, värre mättnadskänsla finns inte. Så i morse fick det "bara" bli en macka. Citationstecknen skrevs av en rätt uppenbar anledning. Men jag ville inte spara en halv avokado som senare kommer mörkna så det fick helt enkelt bli avokado med en brödskiva, inte tvärtom.

Jag har börjat tänkt på det där med hälsosam mat. Det som anses vara det i alla fall, för det behöver inte nödvändigtvis vara snäll mat. Ta till exempel fiber och grönsaker vilket rekommenderas av typ alla dietister. Vissa mår jättebra av det medan andra inte gör det. Det gäller att hitta vad sin egen kropp tycker om. Jag skulle till exempel avlida om jag åt kaninmat och fiberbröd regelbundet. Nu överdriver jag lite kanske men jag väljer faktiskt medvetet vitt bröd just för att det är nyttigt för mig. Av samma anledning skulle jag inte kunna äta sallader varje dag. Kanske jag äter för lite grönt men så får det vara tills jag känner att jag mår dåligt av det.
 
Ikväll väntas eftermiddagsjobb. Happy Thursday!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0