april - år för årFör mer eller mindre ett år sedan
var jag, Sara och Mickan på Thun's och lattjade med trosor :). Vi hade även spadag med tillhörande ansiktsmasker. Jag fikade med Sara och Jessica och åt Sushi med Sara (ja, det är hon som brukar ta ut mig på saker) och Emma. Jag var på konstrunda med mina föräldrar, åt påskmiddag hos dom samt hånglade med Magnus Betnér. Även om han och jag ser olika på vad som hände de fjorton sekunderna vi träffades.
 
 
 


För ungefär två år sedan var jag i Luthagen och fikade med brorsan, jag åt återigen en påskmiddag hos mina föräldrar och jag träffade Bella med son ett flertal gånger. Jag åt middag och spelade Wii hos min bror i Öregrund. Johanna var på besök hos sina föräldrar på samma gata så det blev att hon kom förbi med. Jag åt middag hos henne den kvällen och senare var hon även hos mina föräldrar som också ville fira henne. Slutligen är det en bild på ett spännande bröd som mamma bakade.
 
 


För ungefär tre år sedan så sov jag över hos Malin som då bodde i Eriksberg/Uppsala. Vi två var även hos Bella som även hon bodde på annan ort (Gimo). Jag fick möjligheten att följa med Bella och hennes syster på storseans som Vendela Cederholm (från b.la. Det okända) höll i. Johanna var på besök i Öregrund, jag fick arbetsträning/praktik på Gimo Galleria och Bessies promenader var som vanligt en trevlig sysselsättning.
 
 


För cirka fyra år sedan så bodde jag i Sundsvall, hängde lite med Bonnie i min klass och pluggade bland annat Socialtjänstlagarna. Johanna hade födelsedag även detta år och fick en sjal och en film av mig. Min syster var på besök i en vecka (eller mer?) och mina föräldrar gifte sig i USA :)
 
 


För fem år sedan så flyttade jag till Sundsvall och köpte en Rasmus Nalle-klocka på Tradera. Den försvann liksom allt annat hos mitt ex (och på tal om det så tänker jag aldrig lägga upp något gammalt fling i dessa kollage). Jag såg Tina Turner i Stockholm tillsammans med föräldrarna och Sara, jag var hos Mickan i Uppsala, jag gjorde ett födelsedagskollage till Johanna och jag hade vitare tänder. 
 
 
 
 
Jag kommer troligtvis att göra dessa kollage för varje månad, vad roligt det är! Ännu roligare är när man får positiv feedback (Sara). Så länge jag vet att minst en person uppskattar det jag gör så vill man ju fortsätta. För att hålla reda på vilka år man gjorde vad - det är nästan en omöjlighet. Även om vissa saker är inpräntade i mitt huvud så glöms en hel del även bort.
 
På tal om vitare tänder så var jag hos tandläkaren idag. Behövde "endast" lägga 620 kronor på undersökningen men fick även boka ett par tider som tillsammans kommer gå på mellan 1500 och 2000 kronor. Ska nämligen ta bort tandsten samt en visdomstand. Men gäller det tänderna så är det värt varenda krona, fräscha tänder gör allt. Nu kan jag inte säga att jag har det bästa leendet även om jag har, för att citera min tandläkare, "en bra munhygien". Som jag nämnt tidigare; en gång i tiden hade jag tandställningsraka tänder i en vit nyans jag ofta fick komplimanger för. Och käften låg som den skulle så att säga. Idag missbrukar jag nikotin och kaffe, visdomständerna har flyttat gaddarna på min övre tandrad och min käke är som bekant sned. Men trots det så försöker jag göra det bästa av situationen. Jag tandtrådar, borstar och sköljer munnen minst två gånger per dag. Mitt skeva fejs går tyvärr inte att göra något åt (om jag inte plastikopererar hakan) men jag tar som bekant alltid mina posebilder i halvprofil så slipper jag och omgivningen påminnas om den defekten. Kanske är det bara jag som märker av det? Innan jag skrev ut det till alla vill säga.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0