nattfördriv

Klockan är halv fem och jag är inte ens en gnutta trött, jag förstår ingenting. Jag sov visserligen till halv elva idag men det brukar sällan vara något problem. I värsta fall lägger jag mig helt enkelt när karln kommer hem från jobbet om ett par timmar. Har i alla fall äntligen sett Ego som jag tänkt sett i hundra år nu, skönt att ha "det gjort" i alla fall :)
 
 
Ego (2013 - Drama)
 
Mitt betyg: 3
 
Handling:
För 25-årige Sebastian Silverberg handlar allt om yta och utseende. Han har fått sitt liv serverat på ett silverfat och han har gott om pengar, kompisar och tillfälliga tjejer. Han har aldrig vågat utmana sig själv, vare sig det gäller hans dröm om en musikkarriär eller kanske framförallt kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka och hans liv förändras totalt.
 
Mitt omdöme:
Filmen innehöll både sina dalar och toppar. Den gav mig några skratt och även ett par asgarv. Den gav mig också stunder av både sympati och myskänslor. Skådespelarna är klart godkända, framförallt Mylaine Hedreul som Mia. Jag gillade även hur bilden av "Stureplan-människorna" visas, inte på ett positivt sätt alltså. Samtidigt kan jag känna att filmen kändes lång och visst att det är en film, men det mesta är ju väldigt orealistiskt. Ganska förutsägbar är den också men överlag tycker jag den är väldigt bra för att komma från vårat avlånga land.

vill ha

 
Det var inte igår jag lade upp ett kollage. Det beror främst på att jag behövde en sysselsättning när jag lyssnade på Youtube. Jag är extra glad att jag inte har grannar nätter som denna, jag älskar att sjunga för kung och fosterland. Jag tycker att det låter underbart. Men Anders Bagge hade antagligen börjat gråta.
 
Jag har ju alltid varit svag för nitar och det är inte svårt att hitta idag. Men det ska vara mer åt det diskreta hållet tycker jag, antingen många platta eller få stora. Fast någon tuff-wannabe-shopping blir det inte för min del även om jag faktiskt beställt hem lite annat idag. Männen i min omgivning är svåra att köpa kläder till men jag lyckades som sagt med Dans tröjor igår så idag lockade jag han att köpa några fler. En ursäkt för att jag skulle kunna samfrakta... Men jag köpte faktiskt bara trosor och leggings, inget onödigt med andra ord. Eller dyrt för den delen. Strax under 2000 kronor blev slutnotan för nio tröjor, nio par trosor och tre par leggings. Utan REA alltså, Bonprix kan dom!
 
Vad denna dag gått långsamt! Jag har haft en sån dag där man inte har lust att göra något samtidigt som man har myror i benen. Så jag har varvat TV:n med att abstinensstäda lägenheten. Jag vet i och för sig inte hur man abstinensstädar men man har ju bott med människor som precis avgiftats, jävlar vad rent det blir. I alla fall så var det första gången jag blev besviken över att jag redan diskat, tur att det alltid finns annat att diska som kaffekannan och så vidare.
På tal om abstinensstäda, nu är det Lindsay Lohan på Oprah så jag byter skärm :)

jag gillar listor!

 Fulaste bilden jag sett på länge föreställande mig själv. Vad hände med ögonskuggan? Luggen? Palestinasjalen? Näsan? Eller jaha, det är så den ser ut.
 

Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag känner aldrig för att lyssna på något särskilt när jag är ledsen. Eller ja, frågar ni Malin och Johanna så svarar de väl min favoritlåt Don't Stop Believing med Journey... En gång (för många år sedan!) var jag ledsen (och full - ja, jag älskar paranteser) och satt vid datorn och varvade falsk sång till den låten med snyftningar och gråt. Inte roligt då, ganska hysteriskt nu.

 

Beroende av: Beroende som i att jag mår inte bra utan det; cigg. Första gången jag vågar skriva det tror jag? Jag ska/borde sluta den 1:a september om motivationen håller. Men utan nikotin blir jag pain in the ass på ren svenska (engelska).

 

Vem behöver du mest just nu: Jag behöver alltid Johanna, min själsvän. En nämnd - ingen glömd dock.

 

Vad tror folk om dig? Det är ju svårt att veta. Det jag hört var för tusen år sedan. Måste jag gissa så är det att jag är blyg, osäker, snäll, artig och... Dålig? Av människor jag inte känner väl alltså.

 

Stämmer det? Nja, både och. Jag är väldigt avvaktande och iaktagande som person vilket kan verka som om jag är ännu mer blyg eller osäker än vad jag faktiskt är. Snäll och artig är jag väl mer och mot fler än nödvändigt. Jag säger till exempel alltid Tack fler gånger än de som jobbar med att ge MIG service. Dålig skrev jag för att jag alltid ska förminska mig själv. Om till exempel någon vill hjälpa mig med något jag redan kan så säger jag "jaha, är det så det fungerar. Vad bra, tack för hjälpen!" istället för "Jo jag vet, tack ändå!". Folk tror nog i allmänhet att jag är dummare än vad jag är. Måste sluta med det där...

 

Vad får du oftast komplimanger för? När det gäller min personlighet så är det nog att jag är trevlig/snäll/artig. Tro mig, jag har många dåliga sidor med men det var inte frågan i det här fallet. Utseendemässigt så vet jag inte, det brukar vara lite olika faktiskt. Vilket är roligare än att endast få komplimanger för, låt säga, sina öron år ut och år in.

 

Brukar du skratta för dig själv? Haha, oja! När jag tänker på något jag och/eller en kompis gjort. Eller så får jag bara ett riktigt fånigt leende.

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Men alltså! Haha det hela blir ännu roligare när inte ens du vet om det är seriöst eller inte :P". Av johanna då jag citerade någon som sa något oväntat, oklart om det var på allvar eller inte.

 

Nästa mål i ditt liv: Körkort.

 

Hur svarar du i mobilen? "Hej" om jag vet vem det är, "Sofia" om det är jobbet/någon okänd och massa olika när det gäller Johanna. Favoriten är att härma Silvia.

 

Vem ringde dig senast? Mamma.

 

Antal timmar sömn inatt: Sex timmar tror jag.

 

Tycker du om din pappa? Jag tycker inte om min pappa, jag älskar honom :)

 

Brukar du komma i tid? Till jobbet brukar jag vara en av dom som kommer tidigast. Ska någon hämta mig eller om jag ska någonstans där det är inte är på minuten så blir det sämre.

 

När mår du bra? Ska man bara komma på en sak här? Jag mår bra när jag tittar på Modern Family, när jag är med vänner och familjen, när jag ser en bra film, när jag är ute och går med bra musik i lurarna, när jag känner mig duktig och/eller snygg... Osv :)

 

Hur känner du dig nu? Trött, tyvärr. Vill vara vaken längre!

 

Vanligaste färg på dina kläder: Med mina vallningar/klimaktieriebesvär; svart, vit eller både och.

 

Var du aktiv i skolan? Som att jag gjorde mycket? Gud nej. Jag såg till att bli godkänd, punkt. Förutom de ämnen jag brann för. Aktiv som att typ vara med i elevrådet; aldrig i livet. Aktiv som att vara rastlös; både och. Var nog mer pratig än sprallig i benen.

 

Favorit dryck på morgonen: Kaffe, ananasjuice.

 

När brukar du oftast gå och lägga dig? Jätteolika, i genomsnitt 01:00.

 

Är du blyg? På ett sätt är jag det, har och kommer alltid att vara lite blyg. (Se frågan om vad andra tror om mig). Samtidigt är jag nog en av de mest oblyga människorna jag känner. Speciellt med allt som kommer ur min mun.

 

Sysslar du med någon idrott: Dags att ta tag i kickboxningen igen kanske men då Malin är gravid (nu kan jag äntligen säga det. LYCKA!) så har jag ingen träningskompis. Sara flyttar ju till Uppsala snart så får se hur jag gör. Roligare att träna med någon man känner...

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Som jag sagt förut; man kan attraheras men inte bli kär.

 

Är du bortskämd? Är väl inte så kul att prata om men ja, jag är och har nog alltid varit lite bortskämd. Men det finns definitivt värre exemplar.


kläder + käkkirurgin


Det är aldrig fel med garderobsrensningar, även om det är en kompis' kompis som gjort det :) Jag kunde ha allt utom ett plagg och jag har redan kärat ned mig i några av dom (ni som känner mig vet nog vad; de rutiga och den randiga;)). Tack Johanna! ♥ Och hennes vän! :)
 
Paketet från Bonprix hämtades även idag och där gick det lite sämre. Bh:n satt inte helt perfekt och klänningen var ett tveksamt fall. Bara att sätta på sig den var en kamp. Främst då överdelen var ostretchig, ni tjejer vet nog vad jag menar. Först försöker man dra på sig en öppning på tre centimeter utan att den vidrör all foundation/puder/concealer/rouge man har inkletat i fejset, sedan försöker man dra på sig blåsan där synen endast kan beskrivas som "flodhäst testar trikå". Väl på plats så kändes den bra men en putmage såg inte bra ut i den, jag ogillade även glipan i överdelen som visade mer än vad jag ville. Det bästa var att tröjorna till mannen min satt jättebra! Han ville till och med beställa ännu fler. Då spelar mina felköp mindre roll :)
 
Idag var jag som sagt på käkkirurgin vilket både gav mig positiva och negativa besked. De tyckte att jag hade ett fint bett och om jag skulle flytta min käke/haka så skulle ju även tänderna/bettet ändras. Att bita rätt är ju självklart viktigare än ett mer symmetriskt ansikte. Som ni förstår är det ju både på gott och ont. Jag hoppades ju på att få hakan mer i mitten men nu kan det endast göra med plastikkirurgi. Men jag är hellre sned och vind än lägger mig under kniven. I alla fall när det gäller hakan. Det är nog dessutom mest jag själv som tänker på det. Samtidigt är jag ju jätteglad att jag inte var ett "svårt fall", jag kände mig nästan snyggare när jag kom därifrån :)
 
Så det som händer nu är att jag ska göra någon form av röntgen (de har även tagit fotografier av mig idag med sådana där bett-saker som "drar bort" läpparna - Facebook nästa!) och sedan ska jag göra samma sak om ett år. Dessutom ska jag rota bland gamla fotografier för att hitta en bild på mig för runt tio år sedan, framifrån, eftersom det kan visa om jag hade korsbett som barn/ung eller om det kommit i vuxen ålder. Anledningen till det är att jag märkte detta när jag var nitton år. Det är mer ovanligt att få så här i vuxen ålder och kan betyda att käken fortsätter flyttas eftersom jag i övrigt slutat växa (förutom på bredden). Oftast är detta totalt ofarligt men bör ändå kollas upp.
 
När jag kommit hem (stor eloge till Dan som orkade köra mig efter sitt nattskift!) så cyklade jag hem till min kära mor. Vi umgicks några timmar både ute och hemma. Pappa är i Sundsvall några dagar nu, jag är sjukt avundsjuk! Kanske inte på att jobba men vart han är... På tal om jobb, jag har inte jobbat sedan urminnes tider men tror ni inte att dom ringde mig en kvart innan jag skulle åka till Akademiska? Så himla typiskt...

två filmer

Passar på att skriva om de senaste två filmerna jag sett med Sara. Har fortfarande glömt skriva om de jag såg hemma hos Johanna. Kanske blir lite som Top Model Sverige, något som gnager i mig tills jag gör det. Men som jag innerst inne inte tror att jag kommer ta mig tid att göra... Speciellt inte det sistnämnda, känns ju lite väl sent ;)
Planerna idag är att besöka mamma som är gräsänka. Syster jobbar fem nätter denna vecka så jag får snällt klara mig utan henne. Imorgon ska jag tvinga upp min, även han, nattarbetande sambo då jag har tid på käkkirurgiska avdelningen. Sjukt spännande att se vad dom säger! Operation eller inte, får jag bidrag eller inte, gör det jätteont eller inte... Det visar sig!
 
P.S. I love you (2007 - Drama/Romantik)
 
Mitt betyg: 4
 
Handling:
Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. Så när Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.
 
Mitt omdöme:
Jag vet inte om jag varvat asgarv med storbölande så mycket som under denna film. Hela historien är väldigt sorglig och vacker, samtidigt har den väldigt skön humor som gör att den blir en feelgood-film. Det är bra att inte allt endast går ut på att visa hur miserabelt Hollys liv blivit utan även dom små ljuspunkterna. Hennes vänner bland annat, även om Lisa Kudrow som vanligt kunde ersättas med någon annan. Hilary Swank är däremot underbar (och äckligt lik Jennifer Garner!?) och Gerard Butler är som väntat ursnygg och bra i sin roll.
Filmen i sig innehåller inga trista scener, samtidigt kunde allt kortas ned en bit tycker jag. Detta är helt enkelt en jättebra och sevärd film, framförallt för fruntimmer som vill ha något fint att gråta till :)
 
 

The Purge (2013 - Thriller/Skräck/Sci-Fi)
 
Mitt betyg: 3
 
Handling:
Landets fängelser är överfulla och regeringen börjar därför med att inrätta en ny lag, där all illegala aktiviteter blir lagliga under en 12 timmars-period. Under en av dessa tillfällen blir en familj tvingad att skydda sig själva mot intrång i sitt hem.
 
Mitt omdöme:
Trailern till The Purge är mer spännande än filmen i sig, tycker jag. Vilket inte är helt ovanligt. Jag kan inte säga att jag tycker den var dålig men besvikelsen ligger i luften. Jag känner att handlingen är bra men att de kom för lätt undan med resultatet. Ännu mer spänning hade inte skadat. Nu kan man tro att denna film är värdelös då jag enbart skriver det jag inte gillar med den. Självklart går den att se, andra kanske tycker den är bättre än mig. Men för mig är den en klockren 3:a, om så en svag en, varken genial eller usel med andra ord.

senaste instagram

Bild 1; Fika med Jessica och Sara. 2. Resultatet av att åka till affären för att köpa jordgubbar. 3. Noel och Isak. 4. Pose. 5. Noel öppnar paket.
6. Norrtälje dag ett. 7. Norrtälje dag två.
 
(Bildkvaliteten är som vanligt inte den bästa)

Norrtälje

Vilken bra helg jag har haft! I fredags var jag som bekant hemma hos Bella och firade Noel i förskott/efterskott (beror på hur man ser det). Sötnosen blev i alla fall nöjd med presenterna vilket gladde mig. Presenter till barn är alltid svårt. När det gäller pojkar som dessutom är under tre år känns uppgiften nästan omöjlig. Jag glömmer även vad barn gillar att leka med i olika åldrar, bortsett från deras individuella intressen såklart. Efteråt kunde jag till exempel känna att en pekbok kanske passar en ettåring bättre. Jag har ju köpt det förut men tro inte att jag minns till vilken ålder. Hur som helst hade jag en jättemysig kväll, precis som i onsdags då jag också var där. Lär dit snart igen :)
 
I lördags drog jag och Sara till Norrtälje för att träffa våra vänner sedan 22 år, Sara och Rebecka. De bodde inte många meter ifrån oss när vi var små och det finns otroligt härliga minnen från den tiden. Mer konstiga än normala sådana men det är väl det som är det roliga. När de flyttade härifrån har vi stundvis tappat kontakten men det känns som vi alltid vetat vart vi haft varandra :) Sara var ju dessutom brudtärna på Saras (jag vet, opraktiskt) bröllop för sex år sedan. Det skulle jag med vara men jag kunde tyvärr inte. Adam var även där några timmar vilket var jätteroligt! Resten av dagen och kvällen gick helt enkelt till att umgås. Äta sushi, titta på film, frossa i godis, prata, äta hemmagjord linssoppa... Tiden gick så otroligt snabbt!
 
Sara och jag sov i en lada den kvällen. Ni kan tänka er min reaktion när vi tillfrågades. Men den var så otroligt fin! Omgjord och mysig med loft, bar, dusch och så vidare. Så vi skedade i en bäddsoffa på loftet den natten, med den mörka himlen utanför de stora fönstrena. Okej, lite läskigt var det väl också då vi var mer eller mindre på landet. Blev väl inte bättre av att jag började gallskrika mitt i natten. Stackars Sara... Men jag drömde något hemskt och när jag sedan inte insåg vart jag var någonstans fick jag väl panik. Tror jag inte riktigt var vaken :)
 
Försov oss gjorde vi dagen efter, såklart. Det gjorde inte så jättemycket egentligen men tanken var ju att vi skulle hinna umgås lite mer innan vi drog vidare till en annan del av Norrtälje. Men jag tror och hoppas att vi ses snart igen, möjligtvis på en bastukväll.
Sara och jag skulle nämligen till ett äldre par dit våra föräldrar var samt ett par vänner till familjen redan var. Där bjöds vi på himmelskt goda kakor och mumsig lunch som bland annat bestod av älgkött, fläskfilé och sill. Jag klagade inte. Tittade lite på hönsen, korna och trädgården också. De bodde så himla fint med otrolig tomt och ett massivt hus. Efter vi varit där åkte jag och syster vidare till ÖB där vi handlade lite innan vi drog hemåt. Eller försökte i alla fall. Jag vet vad jag inte ska bli; kartläsare. Inte ens en GPS kan få mig att visa föraren vägen.
 
När vi väl var hemma tog vi en promenad innan vi köpte hämtsallad och tittade på film. Titta på film gjorde vi även idag men just nu känner jag att det får skrivas om imorgon. Klockan är halv fyra och jag har redan skrivit en bok... Godnatt!
 

mer minnen

 
 
Denna kom 1996-97 någon gång och fanns av oklar anledning på vår dator. Den spelades mer än en gång vill jag lova, jag kan den nästan utantill fast jag faktiskt inte ens tror dom sjunger på ett riktigt språk? Det låter ju som latin men har för mig att det är något påhittat. Hur som helst är den väldigt bra, kyrkligt när det är som bäst.
Den blev rätt stor i Sverige så kanske fler kommer ihåg den? Eller så var det bara kyrkråttor som mig. Eller andra som laddade ned låtar redan då, haha.

höll på att glömma...


Såg denna bild på skivan och kom på att jag missat en sak.  Hon skulle ju fylla sex år idag :) Fina, tjocka hårboll!
(För er som hann läsa inlägget innan jag ändrade nu; ja, jag var trött igår och totalt förvirrad angående vilken månad det är haha. "Hon fyller år idag då hon föddes den 23:e augusti men hennes ett-årsdag för hennes död var ju nyss då hon dog den 16:e september". Typ. Fullt logiskt.

nutid

 
Nu ska jag ta och slå in paket och dra och träffa Noel (kanske hans mamma och pappa med;)) Jag hinner  tyvärr inte komma på hans kalas imorgon då jag och Sara åker mot Norrtälje på förmiddagen, men jag hittade lite passande saker som jag tänkte passa på att ge idag.

dåtid

Pappa gav mig en skiva med gamla bilder sist jag var där. Har lagt upp och/eller sett de flesta men då jag fortfarande aldrig minns vilka så lägger jag upp en drös här från alla möjliga tillfällen :)
 

Daniel och en nyfödd Melissa på sjukhushotellet
 

Underbara människor!
 
Frugan och jag äter sallad i Öregrund, 2010.
 

Gofisen!
 

Fina Kenzo ♥
 
 

Haha :) Häng med Sara, Malin och Mathias :)
 
Bea och älskade Mickan :)
 

Kubb med familjen :)
 

Pose i min saknade lya på Hovrättsbacken.
 

Johanna och Daniel när vi var på besök hos... Någon?
 
Hittade ett stycke Emma också! :) I Saras gamla lägenhet i Gottsunda ghettot ;)
 

Alltid kul med gamla garderobsbilder då man glömt det mesta man ägt.
 

Zoe, Malin och Jonas på Midsommarafton.
 

Världens bästa!
 
Häng igen med Malin och Mathias :)

om några månader...

 
Detta är då mitt hem några veckor i vinter. Vi var lite i sista sekunden med boende då ingen trodde att det var ett sådant högtryck. Men till slut hitta vi detta i alla fall, inte helt fel tycker jag :) Vi har gemensam pool och gym med några andra hus runt om, men det kan vara positivt med grannar och inhägnat område också! :)
 
Vi ska ju som sagt bo i Orlando men det blir nog en tid i Miami också då vi funderar på att fira jul där. Så nu är det lätt att motiveras till att spara ännu mer! Får dock mindre lön än vad jag trodde imorgon (det är alltid kul när man ser att lönen man förväntade sig snarare är brutto än netto) så jag lär hålla tummarna för att många arbetsdagar dyker upp framför mig. Jag klarar mig såklart men man vill ju ha råd med lite shopping också!
Men en sak i taget, mina föräldrar ska ju till Grekland först också. Globetrotterna.

klickat hem

 
Ni som känner mig, eller har ett bra minne om vad jag bloggat om tidigare, så har jag ju alltid suktat efter dessa klänningar med "hög kjol". Jag har ju snott en av syster men kände att jag ville ha en lite längre och mindre tight. Såg denna drömklänning i en av mina tusen klädkataloger hemma så jag var självklart tvungen att unna mig det då den bara kostade 199:-.
Har, i timmar känns det som, letat efter något annat att beställa "när man ändå håller på". Men för att vara en riktig slösa så är jag rätt snål när det gäller kläder. Konstiga prioriteringar kanske :) Självklart kostar jag ju på mig saker om det är något jag anser är av bättre kvalitet/stil om priset är högre, typ skor och jackor. Annars kör jag gärna på second hand eller reor.
 
Det positiva med det är att det inte blev så dyrt för några timmars surfshopping. Förutom klänningen så klickade jag även hem den där bh:n i petrol. Dels för att den var billig (ca. 120 kr) och dels för att jag behöver lite färg i underklädeslådan. Tröjorna var sjukt billiga (99:- samt 69:-) så jag passade på att beställa hem ett par till karln med. Det är ju annars han som alltid överraskar mig med saker, nu är det min tur (även om jag snålade även på honom men jag lägger ned mer i november då han fyller år. Har någon tips på bra morgonrockar i herrmodell så får ni gärna hojta till!)
 
Ikväll (läs: så pass snart att jag inte borde sitta här längre) ska jag nog ta en fika hos Bella. Dan är tillbaka från semestern men jag har däremot inga fler jobbdagar än så länge. Rätt skönt ärligt talat. Att jag är ledig alltså, karln får gärna bli hemmaman. Jag har och tänker inte göra något speciellt i veckan. Jag var med Sara samt familjen igår, fikade och tog en promenad. I helgen blir desto mer händelserik med 2-årskalas, sleepover hos barndomsvänner i Norrtälje samt en middag med nära vänner till familjen.

ett måste för alla att se!


The Call (2013 - Thriller)
 
Mitt betyg: 5
 
Handling:
För att kunna rädda en ung flickas liv måste en SOS-operatör konfrontera en mördare från hennes förflutna.
 
Mitt omdöme:
Jag minns inte när jag senast såg en sådan bra film. Inte heller om jag bokstavligen fått kalla kårar av en heller. Men det fick jag, varvat med svettattacker. Inte för att den var speciellt läskig som jag trodde var förknippat med detta utan för att den har spänning på en helt ny nivå. Bortsett från ett par irritationsmoment när jag tänkte "men varför gör du så?!", så är den här filmen perfekt rakt igenom. Jag gillar även inblicken man får av yrket som larmoperatör. Har själv funderat på att gå i dom banorna men jag får nog ta en tankeställare. Och ja, Halle Berry är självklart riktigt bra.

min nya mobil


Den rosa har jag men skalet ovan vore ursnyggt!
Går på cirka 3000 kronor.
 
 
Min förra Xperia var för liten enligt mig. Bilderna blev dessutom suddiga och skalet sjöng på sista versen. Så jag uppdaterade till En Xperia V, större, bättre samt vattentålig. Batteriet kanske inte håller så länge som jag hade hoppats men förutom det så är jag supernöjd!

lista

 

Vad vill du ha just nu? En ny dator eller en bättre kamera vore inte helt fel.

Vad är du rädd för ska hända? De största rädslorna jag har skriver jag helst inte i bloggen. Men annars är jag rädd att jag helt enkelt ska låta rädslorna ta över mitt liv.

Hur många stora kärlekar har du haft? Det kan bara finnas en stor kärlek i sitt liv tror jag.

Vilken är den bästa filmen? Titanic är den bästa även om jag sett andra filmer mycket oftare.

Vad irriterar du dig på just nu? Vädret då jag inte vill ut och gå nu och min rastlöshet. Samt att grodor ständigt hoppar ur min mun.

Vem skulle du vilja se ut som? Jessica Biel.

Om du hade en miljon, vad hade du köpt? Betalat mitt CSN-lån och gett en del till min familj och sambo. Resten skulle gå till en resa och handpenning på ett hus. Eller så mycket som jag skulle ha kvar efter all shopping jag lär göra.

Vad föredrar du, sex med känslor eller utan känslor? Med känslor såklart.

Vad ångrar du mest av allt? Hundra dåliga beslut jag tagit.

Vart drar du gränsen för otrohet? Om man kysser någon. Finns även sådant man kan göra utan att träffas som ändå klassas som otrohet.

Vem bråkade du senast med och varför? Inget jag vill skriva här.

Har du varit underviktig eller överviktig någongång? Ja och ja. 39 kilo som minst samt 78 kilo som mest (vid min nuvarande längd såklart). Jojobantare88.

Skulle du kunna hoppa fallskärm? Absolut! Det ska jag göra innan jag trillar av pinnen.

Tror du att man kan vara vän med sitt ex? Ja, jag är det.

Lever du efter en religion? Nej inte längre.

Vilken är ditt favoritämne i skolan? Beror på vilken skola man menar. Svenska är det nog. Annars matte, religion, bild, idrott, psykologi...

Skulle du kunna vara i ett förhållande utan sex? Tveksamt.

Läser du bloggar? Isåfall, vilka? Inte så många längre, blir oftast Svenska bloggare så jag får en sammanfattning av allt.

Vilken kändis ser du upp till? De som inte låter kändisskapet gå över huvudet utan istället utnyttjar det till att hjälpa andra.

Hur ska en perfekt förebild vara? Svår fråga... Någon som lever det liv man själv strävar efter kanske.

Hur vill du att ditt liv ska se ut om tio år? Då vill jag ha ett stabilt liv med barn, hus, körkort, bil, fast arbete och så vidare... Resa några veckor per år och förhoppningsvis inte bo i Östhammar.

Vad står det i ditt senaste mottanga SMS? Orkar inte skriva exakt ordagrant men Sara skrev att vi får hoppa över promenaden så det började späregna.

Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? Någon tråkig, lila variant. Ska ha en mer personlig senare.

Hur är du på fyllan? Beror på hur full jag är. Nu dricker jag så pass lite att jag inte direkt förändras. Blir väl som alla andra, mer lättroad och mindre blyg.

Vilket är ditt största problem för tillfället? Inget jag vill skriva här. Annars är det väl vissa tvångstankar jag har kan man säga.

Vilken är din favoritdrink? Rosa pantern.

Vart skulle du helst vilja bo? Sundsvall. Deltidsboende utomlands vore inte helt fel heller.

Hur ser en perfekt helg ut för dig? Kanske middag, shopping och bio på fredagen, en rolig fest på lördagen och filmmys på söndagen.

Vem ringde dig senast? Frugan.

Vad ska du göra nu? Göra två inlägg till innan jag går till macken och köper cancerpinnar.


förmiddag, eftermiddag, natt

 
Några av de senaste Instagram-bilderna: liten lillebror (som fått namnet Isak/Isac - jättefint!), världens underbaraste hund Lovis (svägerskans hund), Sjötorget då jag tog en boende på promenad, Joh och Daniel vid klipporna, mina och Dans matchande skor samt en jordgubbspaj på jobbet.
 
Min dåliga uppdatering beror till största del av sommarens mest "sammanhängande" schema. Torsdag; eftermiddag. Fredag: Förmiddagspass efter tre timmars sömn och sedan min första natt utan vila innan. Söndag; tolvtimmars-pass följt av dagens förmiddagspass. Det är inte mycket mer än heltid procentmässigt men kombinationen av sömnbrist, täta arbetspass och olika arbetstider gör väl ingen pigg. Jag är i alla fall sjukt glad att jag fått in foten på även nattjobb, hoppas det blir mer sådant framöver! Jag var ovanligt pigg den natten, strax efter klockan sex började jag bli trött.
 
Nu sitter min man och syster i soffan så jag borde väl sluta vara osocial och sätta mig ned med dom. Vi ska nämligen se en skräckis. Och jag är ledig tills på fredag. Dubbel lycka!

finbesök x 2

 
Det är ju jättevarierande att alltid lägga upp bilder på soffan i olika vinklar när man har typ 90 kvadrat i övriga ytor :) Men det är ju faktiskt inte så konstigt då det är i soffor man umgås. Vårt "köksbord" är numera mitt skrivbord dessutom.
 
Hur som helst så hade vi finbesök idag under hela eftermiddagen. Först kom Johanna och Daniel hit vilket var så himla roligt. Jag blev nästan förvånad att Daniel inte varit här förut och att han bara hälsat på Dan som hastigast för två somrar sedan. Men så var fallet så det var väl på tiden att min andra pojkvän skulle få se hur jag bor också. Vi fikade och tog en öl/cider (vi som inte körde) och bara pratade om allt mellan himmel, jord, bilar och Thailand. Efter några timmar skulle de hemåt igen och jag låtsades som vanligt att vi skulle ses under morgondagen så att min seperationsångest inte skulle komma. Annars brukar vi i alla fall kunna ses vid julen men nu blir det inte så. Jag/vi lär ju åka upp någon helg innan dess!
Just ja, Dan hade köpt såpbubblor och Barbie-pysselsaker som Melissa skulle få när dom kom hem. Hur gulligt är inte det? Och jag ska få en kasse kläder av frugan, jag frågar samma fråga där ♥
 
När de åkt så ställde sig min numera hemmaman vid spisen och jag ringde Sara så att hon kunde göra oss sällskap under middagen. Fick körkortsboken av henne också, nu ska det matas in information! Jag är ju mer teoretiskt lagd så det har jag inget emot. Efteråt gick vi på en promenad innan vi skildes åt. Längtar INTE tills hon tar sitt pick och pack och flyttar till Uppsala. Inget jag heller vill tänka på just nu. Förtränga är min melodi.
 
Nu ska jag försöka hålla mig ifrån kylskåpet. Jag är så sjukt "flott-sugen". Jag har choklad, glass, popcorn och hela faderullan hemma, men det spelar mindre roll. Ge mig droppande pizzor, kilovis med pommes och en hink bearnaisesås på det. Igår gick jag till pizzeran två gånger, det är till och med rekord för att vara mig. Har gått ned ytterligare ett kilo nu så ska försöka att hålla den kurvan men det är svårt. Anar att det är alkoholen som spökar. Jag har alltid ett extremt fettbehov dagen efter som alla andra, men nästan ännu mer två dagar efter. Så imorgon kanske jag är människa igen! På tal om morgondagen så ska jag till Stockholm en sväng, så det är dags för mig att tänka på refrängen. Kasta in handduken. Throw in the towel liksom.

båtveckan


Igår åkte jag till Öregrund då det ändå är/var båtveckan men framförallt för att min fru hälsar på ett par dagar till. Vi tog några öl/cider på klipporna med Daniel innan han drog hemåt och vi gick vidare. Ingen av oss hade planerat så mycket men vi valde att avsluta kvällen i tältet. Där mötte vi upp min pingla till syster och bjöds på Fanta och rosé av Johannas snälla bror:) Jag hade en sjukt rolig kväll men nästa år ska jag ut två dagar och åka in tidigare. Visst att tiden går fort när man är rolig, men come on! Ville ju mingla lite till, blir ju extra roligt när jag faktiskt aldrig går ut. Lite som en reunion. Men jag hann träffa några i alla fall :) Ragg fick jag också, inte för att det spelar någon roll när jag har mitt på det torra, men det är alltid kul för självförtroendet. Hade min nya skinnjacka på mig samt en svart spetsklänning som legat i smallådan jättelänge. Fick på mig flera andra plagg också i samma hög, också underbart för självbilden!
 
 
Det känns som jag har jättemycket att skriva men jag kommer inte på något nu. Lite som när jag och Joh pratar i telefon. Vanligtvis när vi pratar i telefonen varje dag då kan vi babbla på om allt hur länge som helst. Har vi haft ett "uppehåll" i typ tre dagar så blir det mer tystnad. Det är som att man har missat att berätta så mycket att det blir kortslutning i hjärnan. Det jag har glömt nämnt är i alla fall att jag fått mitt körkortstillstånd. Utan några krav på blodprov och fan och hans moster. På tal om det så ska vi titta på en "ny" bil på Onsdag, skriver mer om det när/om vi väl köpt den. Sedan så har jag jobbat klart mina sommarveckor nu, även om jag såklart har fler dagar i Augusti. Har jobbat måndag-torsdag de senaste fem veckorna, sjukt lyxigt!

RSS 2.0