ett par köp

Nu är jag hemma och slappar i soffan. Träningen får vänta lite, jag orkar helt enkelt inte. Men det är av ett stort behov. Speciellt då jag hittade en bikinibild på mig i min fotografisamling. Det var när jag var i Grekland första gången (2003?). Jag sitter med en vit trekantsbikini i en stol, utan ett enda veck på magen och brun fin nyans på huden. Nu ser jag mest ut som en bondbrud från en parodiversion med en kropp av jästa kardemummabullar och ljus gelé. Borde sätta bilden på kylskåpet så jag peppas lite...
Denna skjorta var jag nästan tvungen att köpa. Bokstavligen.
Jag satte precis på mig en topp som jag skulle ha i butiken, går två steg, fastnar med ärmen i ett förhandtag och sliter sönder tröjan, haha! Öppningen till armen blev några deciemeter för stor kan jag säga. Som tur var hittade jag den skjorta som jag kunde köpa innan öppning. Alltid skönt med en ursäkt att shoppa om inte annat!Idag passade jag på att köpa något mer, det blev tre par trosor från Tupaco. Behöver som sagt fler i större storlekar.Jag kunde inte låta bli att köpa min favoritglass i miniformat idag, i storpack såklart. Väldigt onödigt men ifall jag blev sugen på något tänkte jag... Dom var inte så jättegoda, jag saknar den där nougaten (eller vad det är?) i mitten.

KOMMENTAR:

(Om Dagens top model - Alice)
Miss C: Gillar verkligen inte Alice, vet inte varför. Hejar på Rebecka!
Svar: Jag kan nästan förstå det på ett sätt, det är något med Alice som gör en smårriterad :P men det är svårt att lägga fingret på vad. Ja, verkligen! Vi får hålla tummarna på att Rebecka vinner :)

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0