easy aIdag såg jag Easy A med mina favoritskådespeleskor Emma Stone och Amanda Bynes. Den var riktigt bra! Sjukt rolig, lite romantisk, en smula sorglig och en film där man verkligen inte vill pausa i för att se andra halvan senare.


Olive är sjutton år och går på ett typisk amerikansk highschool (bara det är ju underbart, älska highschool-filmer!). På skoltoan drar hon en vit lögn för sin bästa vän att hon haft sex, och ryktet sprider sig snabbare än en flatlus på redbull. Eller något. Helt plötsligt "vet" hela skolan om det och snart börjar elever komma fram med förslag. Och inte sådana förslag som man kan tro... *trumvirvel*


Helt klart en sevärd film tycker jag. Det säger jag jämt
men denna var nog lite extra sevärd. Just för att det är underbara skådespelare men även för att filmen ger en tankeställare. Parantes. Kan man skriva "en" två gånger efter varandra? För jag ville skriva att det ger mig en tankeställare fast mer allmänt. Det ger en en tankeställare... Någon grammatiknörd där ute? En liten parantes till.
Sen älskar jag karaktärerna! Olives familj, Amanda Bynes som skolans oskulds-förespråkare och ett murveldjursmaskoten är alla att dö för.


Jag åt inlagda mandarin-klyftor som snacks till filmen.
150 kalorier i en burk, inte illa :) Och jag vet att man inte ska ta med laget som innehåller massa socker...

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0