trött även idag


Pose med hockeyfrilla och mitt Londonhalsband :)Färgen är inte lika grå i verkligheten som den är på bilden. Är i alla fall mycket nöjd! Äntligen kan jag leva som en vanlig människa igen, inte en klimakteriekärring.


Dålig uppdatering igen! Vad ska det bli av mig? :) Har helt enkelt varit så himla trött idag. Min arbetspsykolog på arbetsfömedlingen glömde bort mig i förmiddags. Efter att jag väntat en halvtimme efter utsatt tid så sa jag till någon som arbetade där. Visst var det snällt av henne förlänga våran tid så vi hann träffas mer än en kvart, men jag ville verkligen bara hem och sova så för mig var det inte så kul.
När jag köpt ett par byxor till syrran och hämtat ut mitt paket i Luthagen så tog jag bussen hem. Svettig och trött. Jag satt där med öppen mun och sov. Vaknade av att människor gick på bussen och jag öppnade ögonen. Det var en tjej som tittade på mig just då, hon lär ju fundera varför jag såg ut som en fågelholk.


Sov middag mellan fem och halv nio, inte för det hjälpte så mycket. Sedan drog Dan till jobbet och jag checkade in flyget. Sedan har jag inte gjort något vettigt förutom att tvätta (sista-minuten). Johanna och jag skulle prata i högst en kvart. Vi har bestämt att vi aldrig ska säga så igen eftersom det troligtvis alrig kommer ske. Nästan två timmar senare så la vi på. Och jag har fortfarande inte packat.


Fruktansvärt tråkgigt inlägg men jag kan varken hålla tankarna
eller ögonen i fokus just nu. Jag får nog packa imorgon bitti istället. Har ju all tid i världen. Jag går ju upp tre timmar innan jag ska göra något i vanliga fall, men gäller det resor brukar det bli fyra-fem timmar.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0