mina dagar i stavanger


Här bor syster och svåger, med gångavstånd från centrum.I torsdags gick vi som sagt ut. Här är Rikard och hans norska kompis från militära.Mjau!Jonna och SaraBilden hade varit superfin om inte dubbelhakan fanns med. Jag ska nog titta på alla Stavanger-bilder medan jag motionscyklar...Noste och Sara.Sara och jag var på shoppingrunda.Vi åt kinesisk mat.

Efteråt drack vi kaffe på Saras jobb och fick träffa några jätteroliga arbetskompisar.Jonna skrev lite på deras tavla :)Vi hyrde bil och åkte till Sirdalen.


Min favoritbild.


Jag ramlade så många gånger att jag till slut tappade räkningen.
Oftast var det roligt, jag bara asgarvade när jag flög ned som en vante i snön. Andra gånger var det irriterande att aldrig kunna stå upp och att jag behövde sätta på mig skidorna gång på gång. Den värsta gången var då denna bild togs när jag föll och landade först på axeln och sen huvudet. Det gjorde verkligen ont och jag känner fortfarande av axeln och nacken rätt mycket. Det är muskeln precis vid "axelnbenet" som gör ondast och man använder ju den mer än vad man tror. Så nu har det blivit att tvätta hårt med en hand, ta bort sminket med en hand, borsta håret med vänster arm, få hjälp av dra av tröjor osv... För det är en pina att sträcka upp armen. Men det blir bättre och bättre för varje dag så det kunde ju gått värre.Vacker natur.

Dubbelhakan igen...Efter skidåkningen åkte vi till Saras och Rickards vänner Amanda (från vår kommun från början) och Rune. Vi tittade på Melodifestivalen (rätt låt vann!) och drack vin. Supertrevligt! :) Det känns dumt att skriva hur mycket de betalade för den där lägenheten men det lilla man ser på bilderna säger nog det mesta. Havsuktiskt, stor planlösning och superlyx. Me like!Mumsig frukost! :)

Jonna utbildar sig till arkeolog så vi besökte ett arkeologiskt museum.Skelettet från en isbjörn som dog för cirka 10 600 år sedan.Sen gick vi hem och tog med oss smått och gott från Waynes.

Det var jätteledsamt att lämna Sara vid flygbussen :( Jag och Jonna försökte då roa oss på flygplatsen i miniflygplanet. Flygresan gick jättesmidigt och vi landade en halvtimme innan den tänka tiden. Då mötte Dan upp oss så vi slapp ta bussen.
Det jag köpte i Stavanger; en stor, rutig mugg, konstorsbyxorna samt nya bestick.


Det har varit så himla roliga dagar!
Det är alltid skönt att vara hemma men ingen hade nog klagat av att stanna några dagar till... Men jag hoppas vi ses snart igen.


Nu ska jag göra i ordning mig för att sedan gå hem till mamma och pappa.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0