en mans sista ord

Blev inget inlägg igår för jag var så himla trött. Jag kom hem lite innan sju och höll på somna på en gång. Lagade en köttfärsgratäng och såg halva Efterlyst innan jag slocknade. Skönt! Tror inte riktigt min kropp är van att gå upp innan sju så här många dagar :) Men kul är det! Ska till Uppsala imorgon förmiddag men sen tänkte jag vara i butiken igen, några timmar i alla fall.


Igår läste jag i Aftonbladet om en man, Mike, som arbetade med avrättningar i ett amerikanskt fängelse (självklart i Texas). Han förklarade vilka sätt de flesta brukar reagera innan de ska injiceras med den dödliga sprutan. Vissa gråter, ber och erkänner sitt brott. Andra sjunger, skrattar och säger sig vara oskyldiga (fast det typ är uppenbart att så inte är fallet). En fånges, Robert Black, sista ord var; "Hej Mike, hur mår du? Här ligger jag som en utsträckt gås".

Jag höll på  att dö själv när jag läste det där. Jag kanske har en riktigt dålig humor men det där var ju helt sjuk roligt! Det är nog den minst tänkbara meningen som ska vara ens sista, tycker jag. Men det är som Johanna säger; nog minns man honom nu i alla fall!


Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0