antiwork, telenissar och avfärgningsplaner

Idag tog jag en lång sovmorgon. Det är ju både bra och dåligt, jag vill passa på att sova när jag kan men vill ju ändå inte sova bort min lediga dag. Har hamnat i en antiperiod angående jobbet just nu. Det går säkert över... Och gör det inte det får jag antingen ta upp det med någon på jobbet eller sluta älta. Det blir många pass framöver som ligger på 9 och 10 timmar så då gäller det att sluta vara negativ, annars blir det långa dagar...

Ringde och sa upp mitt mobila bredband också eftersom jag ändå alltid lånar Dans. De är ju roliga dom där tele-nissarna... Borde förstått varför man inte kan säga upp sådant på internet, de ska ju mala på i en timme om hur dålig man är som inte förlänger tiden med något av deras "överlägsna bredband". Jag sa redan från början att jag skaffat ett nytt så jag var inte intresserad. Men då blev det tusen frågor om från vilka jag köpt den av, hur mycket jag betalar, hur dåligt beslut jag tagit och så vidare. Efter ett millenium sa han till slut "Men ja, du har ju redan skaffat ett annat bredband, så skadan är redan skedd". Ja, vilken katastrof.

Denna kväll har jag varit på fika hos mamma och pappa. De hade besök av min bror, hans flickvän samt hennes kompis som var på besök från London. Supertrevlig tjej! Jag önskar jag kunde åka tillbaka dit snart. Mycket för att jag aldrig träffade Cissi. Men chansen kanske dyker upp framöver.
Sedan köpte jag glass (ett par gånger då jag glömde de första i föräldrarna frys) och tittade på "Resan till jordens mittpunkt". Den var så himla bra! Rätt "onaturlig" som jag brukar hata, men det var i lagom mängd.

Efter detta inlägg ska jag titta lite efter avfärgningar. Jag har aldrig varit så less på mitt hår. Eller, aldrig känt mig så ful i en hårfärg snarare. Plus en extrem utväxt som jag inte orkat ta tag i. Skulle gjort det idag men jag får alltid lite fläckar på nacken så känns inte kul visa sådant på jobbet. Får bli i helgen helt enkelt. Har någon tips på en bra avfärgning så skriv gärna! Jag skiter i om det sliter på håret, jag vill bara få bort den mörka färgen.


Glass och ananas hos mom and dad.


Blomman jag och Dan gav till värdparet på midsommar har blommat ut. Vackert!


Bessieälsklingen.


PS.
Vill passa på att gratulera min bästa killkompis Thomas (eller Browney som Johanna kallade honom, haha!) som fyller 30 år idag :) Hurra hurra din gamle man!


Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0