Några av pappas fotografier

Gårdagen tillbringades hemma hos Bella med fotboll. Ärligt talat så visste jag inte ens att det var finalen igår, så lite intresserad är jag. Men det känns bra att kunna säga att man såg matchen i alla fall... Även om vi, med Don och Robin, mest pratade under tiden.

Idag vaknade jag av att pappa ringde. Jag ville nämligen följa med han till tandläkaren (jag vet, hur ofta går man dit frivilligt?). Han har några av hans bilder på deras vägg nämligen. Även om jag sett dom förut så ville jag se dom när de fått passepartout och hamnat på väggen. Jag är mycket stolt över honom!

Sedan hann jag med en snabbfika hemma hos dom innan de tog Bessie till veterinären. Hon skulle bara ta bort stygnen på magen. Efter det att jag kommit hem har jag mest grävt i Ellos-katalogen och tittat på TV. Inspekterat Dan i köket har jag också gjort, har aldrig lagat kött förut så skulle kolla om det var så lätt som det verkade.

Nu blir det att slappa tills natten kommer, har som tur var sovmorgon imorgon. Ska även leta lite i cyberspace för shopping. Behöver gardiner, skor, kläder, sängkläder och det mesta som finns egentligen.


En underbar, glad pojke på ett fjärilshus.


En av mina absoluta favoritbilder på tre vackra damer. Jag får lite barndomsminnen av denna då den var uppsatt på pappas kontor på Landstingets kansli. Den är nog 15-20 år gammal. Undrar hur äldre människor är klädda om 50 år? Lackleggings?


Denna bild togs när vi åkte buss i Dominikanska Republiken. Pappa stack ut kameran och fick den här bra bilden.


En snygg bild på Sjötorget i Östhammar.


Otydlig bilden blev... Denna är i alla fall taget under mina föräldrars resa till New York (då de gifte sig) på fyra stiliga polisen. Come to mama!


I samma tema; två piliser äter pizza på sin lunch i Öregrund.


Min fina pappa :)
(Och nej, det spelar säkert ingen roll om jag visar hans mobilnummer då han lagt ut det själv, men jag valde ändå att ta bort det)
Fläskfilé- och wok-gryta. Gott!


Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0