get smart


Igår såg vi "Get smart", det var verkligen en film i min smak! Steve Carell är ju en sjukt rolig skådeseplare dessutom. I den här filmen spelar han en analytiker till en topphemlig underrättelsetjänst vid namn CONTROL. När deras kontor får inbrott går alla misstankar till den ryska terroristorganisationen KAOS. Agenterna på CONTROL har inte längre sina identiteter hemliga och Maxwell Smart (Carell) får chansen att uppfylla sin dröm om att bli agent, tillsammans med Agent 99 (Anne Hathaway).

Jag tog för givet att Carell än en gång skulle vara en pinsam, förvirrad, småtöntig människa (ofta på ett bra sätt, men ändå). Och visst är allt komiskt, överdrivet och med lite parodi. Men aldrig så det blir för mycket. Jag brukar annars irritera mig på om någon ska spela den klassiskt klantiga karaktären som förstör mer än är rolig. Men istället fanns en del bra actionscener och en drös med sjukt roliga händelser. Jag måste se den snart igen!

Nej, nu får jag väl ta och lägga mig fast jag inte vill. Dagen gick i alla fall bra som tur är. En av de blivande butikscheferna som jag träffade på kursen är hos "oss" i veckan så det är kul!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0