thuns, bio, jobb

Tyckte det var dags för en uppdatering! Förra veckan jobbade jag tills på fredagen, kändes lyxigt att sova på lördagsmorgonen. Inget illa att få en ledig dag mitt i veckan men ibland är det skönt att få två lediga dagar efter varandra. I fredags kväll blev det bara lugnt med pizza och TV. I lördags vaknade vi tidigt och beslöt oss för att åka till Thun's för att titta lite. Jag inväntar ju fortfarande min första lön så det blev inte så mycket som jag hade behövt. Även om det blev mer än att titta på kläder, som vanligt.

Igår åkte jag Bella och Malin på bio för att se "Dark shadows".  Johnny Depp spelar Barnabas Collins, en man som krossar en häxas hjärta. Så han får ligga i en kista i nästan 200 år innan han befrias under alla amerikanska hippies storhetstid i början av 70-talet. Det jag gillade mest var Depps reaktioner till allt "modernt", samt en del vampyrhumor. Just ja, jag glömde skriva att han var en vampyr. Jag är så trött nu att jag inte orkar tänka vad filmen handlar om. Bra var den i alla fall! Inte den bästa filmen jag sett med honom, men ändå smårolig. Får se vilken film av Tim Burton han gör nästa gång!

Idag började jag jobba dubbelt med städningen. Det är rätt skönt att ha kombitjänst tycker jag då det blir mer varierande. Men sovmorgon lär jag aldrig få igen, jag kommer gå upp fem varje morgon. Men det är det värt! Sist jag skrev hade jag en dålig period, men jag känner mig mer positiv idag. Skönt! Jag kommer aldrig komma ifrån nervositeten (fortfarande!) på mornarna. Alla kunder kommer inte vara trevliga, det kommer alltid vara de som suckar åt frågan efter legitimation (och tro sig vara såå gamla fast vissa precis blivit 20...) och jag kommer aldrig vara morgonpigg. Men det är ju fler stunder som är bra. Och fast det blir kaos ibland så får jag inte lika mycket panik.

Fast idag fick jag i och för sig en svettattack från helvetet. Jag hade suttit i kassan från typ elva till fem (inklusive lunch såklart, men dock!) och kände att jag började gå över gränsen till underbegåvad. Jag gjorde nog alla misstag man kan göra på en minut, jag loggade till och med ut mig själv från kassan. När man känner hur en lång kö stirrar på en när man står där som en klimakteriedam med hyperhidros och försöker rätta till alla problem man skapat, DÅ är det inte kul. Men det är bara att skratta åt det, be om ursäkt och inse att ingen tycker man är en idiot. Förhoppningsvis.

Åh vad kul! Jag kan inte lägga upp en enda bild. Vilken lycka när det är typ därför jag blogar...
 

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0