Minigolf

Igår skulle jag som sagt umgås med jobbet efter arbetstid. Men jag valde att bara spela minigolf och strunta i middagen. Kändes lite dumt att dra sig ur samma dag men gårdagens arbetsdag var ingen lek. Förmiddagen var fullspäckad med problem och mycket kunder, men det är inte direkt första dagen vi har haft det så. Ändå mådde jag så himla dåligt. Kanske bara en kvart men jag har inte varit med om något liknande. Läskigt...
Dessutom, för att strunta i mina gåtor och fortsätta med varför jag inte var med på middagen, så kände jag att en kväll med Dan inte skulle sitta fel. Vi umgås visserligen varje lördagkväll men jag vill passa på att träffas när han fortfarande semester. Och att först jobba, komma hem en timme för att sedan vara borta tills kvällen kändes inte okej.

Kan också säga att jag kom sist (i mitt lag) på minigolgen och att chefen vann. Och ja, han vill sätta upp poängpappret på anslagstavlan...
Hann även umgås med pappa en liten stund då han körde mig till Sunnanö och sedan skjutsa hem mig igen. Så fick han tid att fotografera Öregrund också, så det blev ju perfekt.

Idag har jag sovit och åter sovit. Somnade säkert klockan nio igår och vaknade halv elva. Har läst tidningar, städat, handlat på Pris Stopp och skaffat ett sparkonto. Får se vad dagen har att erbjuda men det lär inte bli att se någon av de filmer jag köpte idag i alla fall... (Systrar i jeans kanske inte uppskattas av så många killar).Superlaget.


Och ja, en av mina arbetskompisar hade en exakt likadan tröja som mig den dagen. Halvt obekvämt... :)Fika hos Bella, Noel och Don i söndags.


Min nya morgonrutin; Pantertanter.
"Here comes Judas...
- No, it's me Rose."


Nu vet jag vilken naturliga hårfärg jag har. Och vilken frisyr jag inte ska skaffa igen...

Morgonsyssla.


Lördagens middag. Har aldrig velat haft bulimi mer än efter den måltiden...

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0