ledig dag

Idag har jag en ledig dag, det behövdes verkligen! Kände igår att mitt humör började svikta. Är så trött på på mycket. Jag ska inte skriva något dumt så länge jag jobbar där. Får bli ett hatinlägg när jag slutat, haha...
Men jag fårändå alltid dåligt samvete när jag har en ledig dag. Jag uppskattar att mina nära och kära vill "passa på" att ses när jag inte jobbar. Men lite sömn, tidiga mornar och sociala jobb gör mig utmattad i huvudet. Då vill jag bara ha så lite aktiviteter som möjligt. Och passa på att umgås med Dan när jag inte ligger i koma. Somnade klockan åtta igår och vaknade fjorton timmar senare. Av behov!

Nog med klagomål och självömkan.Idag blir det promenad och film. Och laga riktig mat för en gångs skull. Har hamnat i en snabbmatsperiod igen. Tur att jag rör på mig mer än förut i alla fall, för även om jag inte går ned i vikt så går jag inte heller upp. Men sju kilos viktnedgång har jag hittills åstadkommit, några kilo kvar!
 

Var på fika hos mamma och pappa i söndags. Åt hembakad, mjuk pepparkaka samt att pappa lärde mig hur man gör en fotobok.


Träffade Bella, Don och Robin i Söndags kväll. Bella gav mig tre rutiga skjortor, sötnosen! Mamma gav mig en tröja häromdagen också. Både hon och jag hade fastnat för den så hon beställde oss en varsin i olika färger. Bortskämd jag är :)


Lunch på jobbet. Frysmat och UNT :)

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0