har blivit med cam.

Jag har lite svårt att komma in i mitt nya schema. Jag kommer självklart att vänja mig men just idag kändes det deprimerande att det bara var onsdag.
Jag har inte något emot jobbet i sig, men hjärnan skriker efter sömn och fritid. Vilket är en dålig kombination då jag vill slappna av efter jobbet och lägger mig senare än tänkt. Idag missade jag bussen hem hem med några minuter och när jag äntligen kom hem fick jag ta tag i att handtvätta kläder. Då blev jag en offerkofta. (Jag vet att typ alla människor jobbar för att sedan komma hem och tvätta, laga mat, städa och passa ungar - men jag är inte van!).

Som ni ser nedan har jag inte gjort något vettigt efter tvättandet. Jag och Dan införskaffade oss en nya dator för ett par veckor sedan så jag testa camen idag. På tal om Dan så kommer han hem redan ikväll så nu ska jag slappa i soffan tills han kommer. Förlåt läsare, roligare inlägg än detta blir det inte. Om drygt fem veckor är en gladare och piggare människa!Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0