det är insidan av flaskan som räknas

Senast jag skrev var på min lediga dag i torsdags. I fredags kändes det verkligen att sommargästerna kommit och att människor börjat få semester. Sista öppna dagen innan midsommar är piece of cake i jämförelse med helgerna nu. Kul är det! Men jag vill hem som alla andra men har missat bussen de senaste tre dagarna. Första gången var kunder kvar en kvart över stängning, i fredags så missade jag bussen med tio sekunder och igår blev det problem med kassaskåpet så jag missade bussen precis och fick vänta en timme på nästa buss.

Har inte gjort så mycket denna helg. Köpte några öl och cider i fredags men bara efter små mängder blir jag numera trött och får huvudvärk. Vaknade tre på natten och kände mig bakfull, undrade vad som hänt med mig. Varannan vatten trodde jag passade bäst när man dricker mer än en öl. Drack i och för sig ett glas cider också. Hade verkligen sett fram emot att testa Stassen's Red Fruit, en 750ml-flaska med skruvkork ur det tillfälliga sortimentet. Vilket var en besvikelse. För det första var alkoholen på 4,5% men det kändes som 7,0%. Dessutom var mina hundra första fyllor resultatet efter litervis av Kopparbergs skogsbärscider, 7,0. Jag kommer aldrig kunna dricka det igen. (Jag undrar fortfarande varför jag släpade med mig en miljon dussin burkar med den cidern till Hultsfred när jag kunde bärt en box vin...)

Idag får vi se vad som händer. Måste i alla fall handla då jag inte har något hemma. Får tydligen lön den 26e vilket är en besvikelse då jag planerat in en shoppingdag på min lediga dag; den 25:e. Men får väl göra något annat istället.
 

Pose i min nya tröja som mamma köpte mig.
 
 
Pistonhead var inte heller någon höjdare. De som inte dricker den i vanliga fall brukar tydligen gilla den, vilket jag kan förstå då den smakade öl som hällts i ett glas med lite cider i.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0