renoveringen och antabus


Om ni kommer ihåg bilderna jag lade upp förut (då detta var två rum) så märker ni skillnaden.
Fondväggen har jag pratat om förut, personligen har jag aldrig sett något vackrare.

Nu är det bara lister och golv (no shit...) kvar.

 

Gårdagen med Stefan gick alltför fort. Det blev att titta lite på film och självklart Solsidan. Själv vet jag inte om jag mest blir irriterad eller road av den serien, men man blir ju fast trots allt.
Annars har jag haft en otroligt lugn dag. Borde ju ringa om lägenheter samt ordna sjukskrivningen för den här månaden, men det får bli imorgon...

 

Äntligen fick jag min remiss till psykatrin i alla fall. Hoppas det är någon vettig karl jag får träffa som inte bara fokuserar på fobin. Jag har så mycket i mitt huvud som måste redas ut, inte bara en grej. Med risk för att låta psykiskt störd.


Minns inte om det var han jag träffade sist. Hoppas inte. Det var innan jag skulle flytta till Sundsvall för två år sedan när jag försökte få Antabus. Han ansåg att mitt självskadebeteende inte var tillräckligt allvarligt. Att jag skärde tillräckligt djupt. Han sa så bokstavligen. Inkompetenta skit.
Jag har ju funderat på att försöka igen med att få det utskrivet. Jag känner mig själv, och vet att jag inte kan sluta dricka utan hjälp.

 

Idag fick jag pengar, vilket jag ska hålla i. Är ju bara nio dagar tills jag åker till Norge :) Men ska nog ändå till affären nu. Hoppas dom har vaniljhjärtan. Annars blir det väl en Red Bull som vanligt. Slår vad om att jag måste visa legitimation idag med. Förut blev jag glad, nu blir jag mest irriterad. Det är svårt att se någons ålder, men jag ser väl fan inte ut som 17?!


könsord är inte för pappor

Nu ska jag hem till Stefan. Idag har vi nämligen en "bra dag" :) Kan väl varken leva med eller utan varandra kanske... :)
Idag är mitt humör dessutom bättre. Min pappa lånade datorn igår och idag märkte jag att jag fortfarande hade kvar en arg text under "notes" på skrivbordet, en hel del könsord jag inte vågar skriva här. Min kära far är inte lika grov i munnen som mig så skämdes lite när jag såg det. Men han har inte sagt något. Antagligen är han i chock, men jag hoppas på förträningning snarare.


coffee, day and night

Har varit med Bella till nu. Don var inte hemma så det blev girls only. Vi drack kaffe in på småtimmarna och fortsatte sedan samtalen i deras säng tills vi somnade. Hon gick upp tidigt men jag vaknade klockan ett. Inte så ovanligt.
Idag åkte vi med Don och lämnade Robin i Österbybruk och passade på att äta på pizzerian. Jag åt världens största kebabtalrik, men såklart gick den i. Jag har ju XXXL-magsäck :)


Nu ska jag ned och dricka ännu mer kaffe. Det enda jag kan tänka på nuförtiden.jag slutar förvånas

Det finns då allt i cyberrymden.
Jag hade ingen aning om att det finns sexleksaker som dessa!? Jag dömer ingens fantasier men en fot inkörd i mig är väl inte direkt det jag tänder på, haha!

 

Nej jag kanske ska googla snusk och hoppa in i duschen så jag kan träffa Bella någon gång. Eller är det bara jag som tittar på fisting-hjälpmedel en lördagkväll? Känner mig något tragisk. Men det står jag för :)


kvällen igår

Glömde blogga om gårdagen, var väl lite för arg skulle jag tro :) Lika väl som att man borde ha alkolås på datorn så behöver jag aggressionslås. Ibland flyger orden bara ut på bloggen fast det inte har med någon annan att göra. Men nu får det vara så. Med våran varannandag-relation kanske vi blir sams idag. Brukar ju vara så, haha!


Gårdagen var det ja :) Mamma och pappa dykte upp till Hågaby på kvällen med hämtmat. "sjögräs och semlor tar vi med oss". Känns ju normalt. Sedan satt vi mest och pratade och hann att se På spåret också innan vi åkte hem till Östhammar. Hågaby ligger ju efter Eriksberg där Malin bor, och ändå hörde jag inte av mig?! Jag är ju pantad ibland.
Och som vanligt undviker jag bilder på mina föräldrar. Antar att dom inte vill bli förknippade med en blogg som skriver saker i stil med "runka i en garderob" :)Jag saknar Lovis :(


Hur som helst. Malin och jag har promenerat i över två timmar idag. Är öm av både konditionsskäl och av hal is.


Dagens planer är osäkra.
Skulle bowla, vara med Thomas och blev även bjuden till Bellas svärmor på födelsedagsfirande. Kanske blir det något av det, eller inget alls.

okej, ny dag, nytt humör
Fick precis frågan hur det går med kärleken egentligen eftersom jag ibland skriver "far och flyg" och ibland "naaw söte-döte-dig".
typ. Idag är det "dra åt helvete ditt jävla anus" som gäller. Ja, jag kommer ångra att jag kallade honom anus imorgon. Men nej, just idag känns ordet anus som väldigt milt. Jag brukar använda "annat ord för avföring + valfritt befruktningsorgan" annars.


Frågan är om jag har svårt att acceptera att killar inte är perfekta. Att jag stör mig på saker och ting som egentligen är mänskliga. Men just nu känns mitt val rätt. Han väljer allt i sitt liv först - och sen mig. Jag ber om att ses en enda helg under månaderna vi setts. Nej säger han. Då får ha ta och runka själv i en garderob alla helger framöver för jag orkar inte sitta hemma som en jävla toffel och vänta på att han ska ha tid för mig. Usch vilka grova ord jag använder. Men jag blir så jävla förbannad.


Anger management nästa?här skulle jag kunna bo

Den bästa kombinationen är ju halvlandet (mer natur än koskit om ni förstår) men ändå nära en storstad.


sista dagen


Dinosaurie i Hågaby.En bror och en Lovis.

 


Dom andra två kaninerna vi har hand om.

 

 


Trappan man inte vill gå i på fyllan. Har i och för sig redan ramlat i en liknande trappa en högpromille-kväll. Halvskönt. Hade blåmärken efter trappstegen, kanske jag nämnt redan. Den kvällen jag raggade på värdinnans plastpappa.


Tänkte ut och gå med Lovis nu. Finns en jättefin promenadslinga i skogen som jag och brorsan gick. Den här gången ska jag komma ihåg kameran.

Sen passa på att duscha (fortfarande inget vatten hemma, snälla ge mig plus-grader) och invänta besök av mina föräldrar.


topp 3 - sötaste djuren

1. Sengångare


 

 

2. Capybara

 

 

3. Wombat

 

 


läskiga björnar och söta hundar

Tack mina trilling-systrar Sara och Mickan för era fina kommentar och videoklipp i mitt vredes-inlägg igår. Ni är guld värda <3


Idag har faktiskt varit en bra dag. Drömde i och för sig om att min nalle var ett spöke, men förutom det då! Försov mig idag. Med det menas att jag "bara" hade två timmar på mig tills bussen går istället för fem. Jag har ju en förmåga att överdriva när det gäller att förbereda mig inför kollektivtrafik. Men jag blir ju bara mer stressad av att vänta. Så var skönt att jag sov ut istället :)


En spök-nalle kanske inte låter så farligt. Men det är det. För några veckor sedan drömde jag att Jerry Lee Lewis ringde mig och frågade om jag ville sjunga med honom. Vart kommer allt ifrån? Jag vet knappt vem snubben är - och han vet nog inte hur det låter när jag sjunger.


Sprang hem och hann äta lunch och packa ner några Desperate Houswifes-filmer ur boxen innan jag drog till mitt soc-möte. Vilket faktiskt var lyckat. Jag får hela normen trots allt, YEY! Behöver verkligen varenda krona till Norge. Sedan ska jag försöka få vara med i en grupp... Minns inte namnet. Där finns möjlighet till arbetsträning, men med extra stöd kan man säga. Eftersom jag hjälps av minst två myndigheter så har jag en möjlighet att söka en plats. HOPPAS.


När jag kom hem till stackars Lovis så var hon överlycklig.
Bara busstiden är ju tre timmar stackaren :( Men vi tog en lång promenad. Jag tänkte göra henne glad genom att byta min gamla runda (mitt lokalsinne existerar inte så vågar aldrig gå nya vägar) genom att gå in på en äng. Skulle jag inte gjort. Om man min kondition ska man inte springa omkring i två decimiter snö, hur mycket jag än tror att jag är "ung och frisk". Usch. Trodde jag skulle kvävas av min egen andfåddhet. Lovis är en gammal men oerhört pigg hund.
Jag är ju så lätt rädd också. "Tänk om detta egentligen är en sjö? Kommer vi falla ned i en vak nu?" "Är vi egentligen i en hästhage?"
Det sötaste med Lovis är när hon "bäddar". Hon kraffsar med tassarna väldigt länge innan hon får rätt stuk på sina filtar, haha! En dag ska jag också ha en hund. När jag orkar ta ansvaret. Sen om det blir en boxer, en bulldog, en Grand danois eller en leonberger får tiden utvisa :) Allt jag vet är att är dom inte stora eller skrynkliga så får det vara!Finns det ingen slags skena som ändrar käken? Är så jävla trött på att se ut som ett missfoster framifrån. Palla hundra halv-profil-bilder till.

ett stycke "skriva av sig vreden"

Jaha, från superglad till asnere. Det är som vanligt. Är det för att jag har ett liv som en bergochdalbana eller är jag helt enkelt en typisk tjej, fast pms onaturligt ofta?


Innerst inne vet jag ju att jag har det väldigt bra. Men jag ser inte nedförsbacken, känns bara som jag vandrar upp i den här branta satans uppförbacken hela tiden. Och när det börjar plana ut så blir det uppför igen.


Hade telefontid hos läkaren idag. Gick inte som jag hade hoppats. Jag hatar det här bidrags-livet.


Jag: jag vill komma ut i arbetslivet.
Arbetsförmedlingen: du måste vara 50% sjukskriven och ha ett läkarutlåtande.
Läkaren: vad är ett läkarutlåtande? du får fråga arbetsförmedlingen.
Soc: du får inte alla pengar eftersom du är 50% sjukskriven och inte arbetstränar. du ska stå för arbetsmarknadens befogande.


SUCK på båda svenska och engelska.


Sen är jag väl lite hatisk till män just nu. Känslor svalnar väl tydligen varannan dag hos vissa. Lägg till noll empati. Jag vet att jag är en svår människa att vara med ibland, men inte ens JAG är sådär känslokall. Om jag har varit med om en jobbig sak så ska jag väl ha förståelse för det - inte klandras. FY FAN vad irriterad och sårad jag blir. Så skriver jag i gåtor, ingen annan fattar. Men nu får det vara så.


Nej nu ska jag väl sova.
Blir fullt upp imorgon och dessutom är jag ensam i natt. Social fobi, stress och dåligt humör hör liksom inte ihop.
Men jag känner mig lite duktig ändå. Jag mådde fysiskt dåligt av nervositet när jag skulle hit sist. Hade en stor väska med mig vilket brukar göra mig ännu mer nervös. Men jag klarade det :) Enda sättet att övervinna rädslan.


Men ändå, för att fortsätta på mitt ömkande humör, jag blir så irriterad på oförstående människor.
Social fobi är ju rätt vanligt, de flesta vet vad det innebär. Men ändå ska många, vänner som bekanta, nästan tjata sig till att jag "kan klara det". Oftast när det gäller arbeten men annars på olika "nöjen" jag tackar nej till. Är jag otacksam som inte uppskattar hjälpsamheten eller är människor allmänt tröga som inte fattar att jag får ångest av sånt?


Och slutligen vill jag tillägga att jag faktiskt inte har en grov form av agora fobi.
Även om jag "kommit ut" med det nu och skriver om all ångest bla bla. Jag fick det för första gången när jag var tolv. DÅ var det ett helvete. Idag klarar jag ändå rätt mycket.Jag googlar alltid bilder när jag är nere. Vissa blir man alltid så glad av :)

vi bor på laaandet

Det är ett väldigt trivsamt område jag tillfället är bosatt i. Lite som naturkämparnas ställe. Miljövänliga toaletter, ingen microvågsugn, allt är ekologiskt och sopsortering på högsta nivå. Människor rider på gatan och alla grannar är som en enda familj. Små, fina röda hus spridda två-och-två. Ja, jag trivs rätt bra så här. Ingen stockholmsbrutta jag inte! :)


Ska ha möte hos min socialsekreterare imorgon men får åka direkt tillbaka till Uppsala sen eftersom mina föräldrar inte kunde hoppa in. Så blir kvar ett par dagar till.


Idag har jag tittat på film, lagat mat och varit ute och gått. Inget spännande alltså, men skönt ändå.
Såg denna idag. Håller 90-talstema i mina filmer numera :) Hade inte sett den innan faktiskt, och bra var den!
Det var alldeles för länge sedan jag lagade mat. Men fick bli laxfiléer med ärtor i Créme Bonjour (charlottenlöl och gräslök) med kokt potatis. Lätt, nyttigt och gott!
Den osminkade sanningen.

trötta hälsningar
Jag och Lovis är trötta. Jag får inte somna, då lär jag inte kunna sova i natt.


Ska nog vila en timme innan kvällens sista promenad. Tänkte passa på att möta upp bror min samtidigt. Han har ju fått jobb på Östhammars Nyheter, därav mitt inhopp som vakt. Dagens promenad var inte så himla varm och mysig. Jag hade två par strumpor (varav en tjockare), tre tjocktröjor plus en t-shirt samt två par byxor. Ytterkläder också givetvis, och ändå frös jag.


Uppdaterar sen. Måste ringa Stefan och blunda lite.

gult är faktiskt inte fult!

Nu ska jag handla lite på Hemköp innan jag tar bussen till Muppsala. Adjö :)

min hälsoresa

Jag hjälpte ju till att vara hundvakt och kaninvakt i förrgår och igår. Jag är lite paranoid och tänker inte säga hos vem eller vilka förrän han/hon/dom kommit hem. Man ska inte lita på någon :) Finns ju dom som utnyttjar sådan information.

 

Hur som helst. I söndags så kom Adams (och delvis mina) vänner förbi. Till exempel Jonna och Emil som jag inte sett på alldeles för länge. Jag hade ju bra kontakt med Jonna förut, från barnsben och framåt. Vi åkte utomlands tillsammans och allt, men på något sätt så glider man tyvärr isär. Fast syrran har ju bäst kontakt fortfarande, det känns bra.

 

Dom spelade "Smallworld". Jag fattade ingenting av reglerna. Dels för att dom var svåra men också för att jag börjar få svårt att koncentrera mig. Att ta in saker och lyssna en minut i sträck är för mig omöjligt. Jag tror det handlar om att min hjärna är på sparlåga, jag använder den för lite nuförtiden haha! Har även hört att medicinerna jag tar mot min fobi ska göra att man hamnar i andra världar lite lättare. Och jag som var en dagdrömmare redan innan...
Så jag var osocial och drog mig ur. Tittade på Solsidan med lite glass istället :)

 

På kvällen såg jag och Adam en film som jag faktiskt missat; Léon. Den är ju från 1994 så antar att det bara är jag som inte sett den, men gud vad bra den var! Älskade den.
En väldigt snygg Jean Reno och en väldigt ung Natalie Portman. Fruktansvärt att få se 90-talsstilen igen men hon är ju vacker ändå.

 


Lovis.

 

 


Två av kaninerna.

 

 


 

Igår kom Stefan förbi, blev så himla glad :) Vi är sams igen som ni kanske förstår. Jag går som på moln, att ha ont i hjärtat är ju allt annat än kul. Vi låg och tittade på tv, gick ut med Lovis (som tyckte mer om honom än mig, jag kan fortfarande inte acceptera det) och åkte en sväng på stan. Köpte bland annat än kattlåda till hans misse samt lite underkläder till mig. Fattar inte, varför kan han inte gilla mina trosor som går från knäna till naveln? Kinkig typ ;)
Sedan köpte vi pizza innan vi drog hem till honom för lite mer soffhäng.

 

Blev fler dagar för mig så jag åker snart tillbaka tills på torsdag. Klart jag kommer sakna min blivande man, är ju i beroende-fasen när jag bara vill ligga och skeda i soffan. Han ska ju åka bort på när jag kommer hem dessutom. Men samtidigt känns det skönt att vara där några dagar. Komma iväg från Östhammar samt umgås med söta djur och en underbar bror.

 

Men jag tar med mig datorn så jag uppdaterar fler gånger under dessa dagar!


hundvakt

Ska åka till Uppsala snart och vara hundvakt. Hörs imorgon kväll :)


romantik


Gav jag min-förhoppningsvis-blivande-man på Alla hjärtans dag.Vet ni, jag är inte olyckligt kär längre :)
Jag är bara halvolyckligt kär, åt rätt håll alltså. Så skönt att något går som jag vill i alla fall. Jag måste försöka uppskatta resten av sakerna med. Vad hjälper det om jag sitter här och gråter? Inte ett skit. Då kan jag ta den energin till att försöka lösa problemen istället.

 

Idag vaknade jag fyra. Så går det när ingen väcker mig, jag sover hur länge som helst. Men jag hade sömnbrist så kändes samtidigt rätt skönt. Sedan har jag mest städat rummet och sedan varit med Johanna. Vi gick på promenad (-20 grader, vårt hår blev helt vitt) och sedan tittade vi på film.

 


Letters to juliet är en romantisk film. Vi ville se något lättsamt - och det är den. Väldigt vacker historia om Sophie (Amanda Seyfried) som hittar ett gammalt kärleksbrev från 50 år sedan, och försöker återförena hon som skrev det med sin kärlek. Dock väldigt förutsägbar och inget för grabbar :)


dag hos bella


Var på vårdcentralen imorse och hade lite dötid :)

Fyra av Agnes.

 

Jag har varit där från halv elva på förmiddagen till tolv i natt. Tiden gick så himla fort! Malin var förbi på en snabbis men annars har vi bara tagit det lugnt. Druckit kaffe och spelat massa Nintendo Wii med Don och Robin L. Jag var ju överlägset sämst varenda gång, men någon ska ju vara det också :)

 

Nu måste jag verkligen sova, fick ju som sagt inte mycket sömn i natt.


godnatter
Jag har sömnbrist. Men ändå är jag vaken halv fyra och ska upp klockan sju. Jag är inte särskilt smart.

Imorgon blir det vårdcentralen på morgonen och sedan hem till Bella :)


Jag känner mig lite gladare idag :)


gimo och uppsala


Poooose. Ja, jag är pedant.


Igår var jag som sagt hemma hos Bella.
Hade det sjukt trevligt. Och roligt! Tror vi inte hade ett enda normalt samtalsämne under hela kvällen. Barnförbjudet, äckligt och genanta grejer stod på menyn. Men man behöver ju komma ifrån väder-snacket ibland.Bella hade ungefär fjorton miljoner nagellack så passade på att låna lite. Lade lite glitter på också, oerhört fabulous! :)
Idag var jag, Bella och Malin i Uppsala. Vi åt på ett ställe vid station först, glömt vad det heter. Vi skulle alla ha sallad och om man ville ha bröd och dryck till skulle det bli 85 kronor. Jag visste att jag bara hade 84 kronor så jag var ärlig och sa det (bröt regeln om att aldrig prata sin ekonomi med främlingar) till han, och att jag ville ha det billiga alternativet. Då fick jag allt för 80 kronor istället, jättegulligt :D


Hade ju två presentkort så jag kom ju inte hem helt tomhänt :)

Dock skulle jag velat ha lite mer underkläder eftersom det är det jag har störst brist av. Men seriöst, jag har sagt det förut men säger det igen, varför kan inte stora kedjor som till exempel HM ha stora bh-storlekar?! Dom kan ha kläder för överviktiga men inte ha något för överviktiga tuttar? Jag menar, A-D kanske är vanligast men kan man inte köpa in EN bh som är större? Och dessutom (ja nu är jag upprörd haha) så är kuporna större på 85D än på 75D, hur kan det vara så? Sifforna visar väl hur stor man är runt om, inte hur stora brösten är?


När jag kom hem gick jag på en timmes lång promenad med Johanna.
Vi pratade gamla konfirmationsminnen och kom på att vi faktiskt möttes som 8-åringar. Hon var ju kompis med mina grannar som jag umgicks med :)
Har också tittat i ett fotoalbum från mammas ungdomstid, riktigt stiliga karlar! :) och kul att se hur hon haft det.

Har spanat in den här länge, och nu när jag hade presentkort kunde den äntligen bli min! :)
250 kronor på HM.
Bakverk, ååh! Blev förälskad.
99 kr på Gina Tricot.
Trosor för 19 kronor på Cubus, kap eller vad?!
Leggings från
Gina Tricot, 99 kronor.


(märket på golvet är från ett värmeljus vi hade som yngre i samband med Anden i glaset. Blev en jävla låga, haha!)

unhappy in love
Ja, jag är olyckligt kär.
Ja, det är jag som förstört allt.
Ja, jag vet att life goes on men det är som mamma säger;
kärleken är en sjukdom.
Inte ens en hjärkirurg kan laga ett brustet hjärta.


Och nej, jag vill inte dö på grund av kärleksproblem.
Det är bara det att jag mådde kasst innan och det var han som lyste upp min vardag.
Grät hela natten igår. Och natten som var. Kunde sova ett par timmar igår kväll,
men varje gång jag lägger mig så tänker jag på honom :(


Ja, det blev ett inlägg idag ändå fast jag lovade mig själv att inte skriva deprimerande saker i bloggen.
Men som jag sagt tidigare, jag mår så bra av att få ut ångesten på ord så nu fick det bli så.


Nu ska jag snart ta bussen till Bella min älskling. Jag kanske inte har tur i kärlek, men tur i vänner - det har jag.
Även om jag förlorat även bra vänner på grund av mitt beteende innan. Men nu är det slut med det!

Fick en fråga från ett tidigare inlägg av en läsare som glömt namnet på denna skönhet (älskar ju hennes hår på den här bilden så himla mycket!).

Det är Ashlee Simpson.

paus

Jag är verkligen glad att så många hade frågot till mig, riktigt roligt :)


Men jag tar en paus på obestämd tid i bloggandet nu. Jag har verkligen ingen livsgnista kvar och måste försöka hitta den. Jag tänker inte ta livet av mig så det här är inget rop på hjälp. Men jag känner mig deprimerad och mina inlägg kommer speglas därefter, inte särskilt roande med andra ord. "hej bloggen, även idag vill jag dö".


Nu ska jag laga mitt hjärta, hitta livslusten, bli nykter och börja göra något med mitt liv så jag slipper gå omkring och tänka hela dagarna. Inte nyttigt säger mamma, och hon har rätt min kära mor.Hörs imorgon, i övermorgon eller om en vecka.

världens längsta inlägg


Sofie undrar:


1. finns det något du önskar att du gjort annorlunda i ditt liv?

Det finns inget jag direkt ångrar men det finns en del jag ändå funderat på om det var rätt val av mig. Hoppa av skolan kostade mig 50 000 kronor i senare studieskulder till exempel. Men det finns ju fördelar med det med så jag ångrar kanske inte det, egentligen. Men tre saker som jag verkligen önskar att jag hade gjort annorlunda var att stå på mig mer i skolan, tagit vara på mina vänner bättre och inte lagt ut mina löner på enbart alkohol. Hade säkert kunnat rest någonstans om jag lärt mig vara mer ekonomisk :)


2. tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Nej det tror jag inte. Jag kan tro på attraktion men kärlek är nog något som växer fram. Sen finns det väl människor som känt lågor tändas vid första ögonkastet men det handlar nog mer om tur :D


3. om du helt ärligt och realistiskt tänker över ditt 2011, hur tror du att de kommer se ut?

Jag tror det kommer bli ett tråkigt år, ärligt talat :) Jag tror jag börjar arbetsträna i mars men lär aldrig klara av att börja arbeta innan årsskiftet är jag rädd. Så då blir det att bo hemma hela året i den här hålan. Kärleken arbetar jag på men jag är pessimistik där med.


4. vilken disneyprinsessa skulle du vilja vara? haha lite töntig fråga men endå:P
Det är en bra fråga Sofie :) Helt utan tvekas Askungen. Det finaste jag vet är berättelser (både sanna och i sagor) där någon med motgångar får ett jättefint liv i slutändan. Till exempel, det finns inget som får mig att må så bra än typ när Vivian i Pretty Woman går till den där snobbutiken där hon tidigare ratats bara för att säga att hon handlat någon annanstans för massor av pengar. Eller framgångsrika artister som levt fattigt innan. Precis som med Askungen, hon har ett jättedåligt liv där styvsystrarna är elaka och sen så får hon ändå en prins :) HALLELUJAH.

"Anonym" undrar:

har du använt droger?

Alkohol har väl alltid varit min "huvuddrog" men jag har brukat och missbrukat annat med. Men inga tyngre droger. Jag har en slags missbrukspersonlighet är jag rädd, fastnar jättelätt i saker och ting. Bara det är destruktivt och gör att jag försvinner från vardagen så faller jag för det. Just därför ser jag till att jag aldrig mer ska ens testa något. För det är bara idiotiskt och slöseri med tid. Jag är smartare än så.


Har du lätt att bli kär?
Jag vet ärligt talat inte var kär är. Är det stadiet efter man är nykär? Eller är det när man älskar någon i ett förhållande? Om jag tänker mig som kär så tänker jag på mina två första pojkvänner. Alltså mellan jag var 15 och 17. Sen slutade jag älska mig själv och jag tror på det man säger att "du kan inte älska någon annan innan du älskar dig själv". Jag är kär i kärleken, men nej, jag anser mig inte kunna ha lätt för att bli kär.


Vilken favorit godis har du?
Utan tvekan; Ferrero Rocher. Det är det dyraste, men godaste, godiset på affären tycker jag :) Jag har sällan råd att köpa det. Men när jag väl gör det, ojoj! Jag lovar dig att om jag gifter mig ska detta ingå i menyn! Choklad och nötter är oftast med när jag köper godis.

Sofie undrar:


Jag vill att du svarar på alla de frågorna som står på bilden!! Och så undrar jag om du är hjärntvättad och röstar på FP pga din far? Eller om du röstar på dom för att vara snäll mot honom? (Om du ens röstar på dom dvs, det är väl en del av frågan antar jag...)

(Ser du vilken cool länkadress jag har nu?!)

pussprutt!Har du varit gravid sen åttan - det ser ut så?
Haha det kan man undra! Jag har levt med min putmage sen årkurs tre tror jag. Har helt enkelt enkelt en kropp som gör att allt fett sätter sig där. Plus magmedicin som svullar upp allt ännu mer. Hett. Måste säga att magen var en stor anledning till mina ätstörningar, hade verkligen KOMPLEX med stora bokstäver för den. Nuförtiden gör det mig inget, den är mysig och bra som den är. Riktigt skönt att känna så!
Är du bi-wannabe eller?
Ja, det kan man säga att jag är :) Jag är inte bisexuell men är väl öppen för det mesta. Lägger upp mycket naket på tjejer för att jag helt enkelt gillar tjejers kroppar mer än killars.


Varför dejtar du så många killar?
Haha jag skrev den frågan för att jag helt enkelt inte varit singel så mycket i mitt liv. Men jag dejtar inte många killar, och framförallt inte samtidigt :) Jag är helt enkelt ute efter "den rätta för Rosing Sjöborg". Har svårt att vara själv. Men nu är jag hellre själv än med någon annan än min drömman. Vilket jag kommer få vara också...


Varför kan du inte jobba som alla andra din latfis?

Har varit hemlighetsfull den senaste tiden om just min sjukskrivning. Har skrivit om det förut men känts som jag tabubelagt det på sistonde för jag skäms lite över mina "problem".
Men jag har magproblem och social fobi/Agorafobi. Jag blir irriterad på dom som ändå tjatar om att det inte är några problem att jobba hit och dit. Alla som har denna fobi vet att det är ett helvete bara i vardagen, och att arbeta kan kännas ännu svårare. Bara av att ta bussen till jobbet kan ju vara pain in the ass. Nu är det inte så att jag inte kan gå utanför dörren, tack och lov. Men många situationer blir för mycket för mig, vilket många tolkar som att jag är "tråkig" och helt enkelt inte vill saker. Jo för det är SÅ mycket roligare att sitta hemma och uggla än åka iväg på saker, daah.


Hur luktar dina fötter?

Mina fötter är typ det enda på min kropp som inte har svettproblem, så måste säga att mina fötter nog luktar helt okej :D Fast jag kan väl också få fotsvett som alla andra ibland :)


Kissar du i duschen?
Den som säger att han eller hon aldrig gjrot det ljuger :) Jag gör det väldigt sällan, men det händer. Ibland kan jag känna mig mer "smutsig" om jag kissar efteråt istället haha!


Är mandarin eller klementin godast?

Märkte av mitt stavfel, clementin heter det ju. Och efter lite efterforskning så innehåller just clementiner mindre kärnor så jag röstar för dom!


Har du dödat en katt någon gång?
Nej, inte än. Mohaha! Nej men allvarligt talat. Jag och mitt ex körde på en katt en gång för många år sedan. Jag blev faktiskt lite ledsen över katten men han brydde sig mer om bilen. En vecka senare ser jag en lapp på Ica om en försvunnen katt just i det området vi körde på den :( Jag hade inte mod att ringa upp. Usch. Jag gillar inte katter men jag vill ändå inte ta död på någons älskling.


Tänder du på gamla män?

Haha nej. Jag tycker män är snyggast i åldern 35-45 ungefär. Alltså mycket äldre än mig, men inte så man kan kalla dom gamla. Däremot har jag svårt att tro att jag skulle få det att fungera med någon i den åldern. Jag vill ha en livserfaren partner men det är som sagt tveksamt om det skulle gå ändå.


Om folkpartiet:
Haha, bra fråga. Ja det är lite både och det där. Jag hade nog röstat blankt om det inte vore för honom. Känns som jag borde rösta på Folkpartiet för att det ska bli fred i huset, haha! Men jag hade aldrig gjort det om han till exempel arbetade för Sverigedemokraterna. För det jag vet om FP så gillar jag hur dom tänker.
När han stod på listan så röstade jag på honom för att jag tror han skulle göra ett bra jobb. Och för att jag inte visste någon som passade bättre. Men det är klart, hade jag inte velat det så hade jag nog ändå inte vågar rösta på någon annan :D

Samtidigt skäms jag en smula för att jag röstar utan att veta så mycket. Då kan jag lika gärna låta bli.


Så undrar jag varför vi lär oss att jorden är rund när den inte är det? Det är ju lite motsägelsefullt. Och samtidigt säger de att de var idioter förr i tiden för att dom inte visste att jorden var rund... Hujedamig!


Jag fick lov att fråga Sofie på MSN vad hon menade egentligen. Jag visste inte att jorden faktiskt inte är helt klotformat. Men tydligen är den bredare vid ekvatorn så då frågar jag mig också; varför lär vi oss inte detta? En skam för mänskligheten tammefan!
Anonym undrar:


vilket är ditt drömresmål och med vem?

Förut var det Thailand men nu känns det som om alla varit där så då känns det lite tråkigt. Roligare någonstans med mindre turism, men frågan är vart? Indien, Nya Zeeland och Australien är i alla fall på min topp-tre-lista. Då skulle jag vilja åka med Sara, min syster :) För vi ser resor på samma sätt. Dricka lagom, shoppa mycket och sola mest. Och leka turist!
Men om jag måste välja ett så skulle jag vilja besöka Auschwitz i Polen. Alla borde åka dit innan man dör, så är det bara.
är du rädd för att dö?


Jag är nog snarare för lite rädd för att dö. Jag har lekt rysk roulette med mitt liv alltför många gånger. Inte för jag velat dö utan för att jag varit trött på livet. Och det är ju stor skillnad. Önskar jag kunde uppskatta det jag hade lite mer. Miljoner människor lever i missär så kommer jag med mina i-landsproblem, inte för man ska jämföra med andras problem. Men ändå!
Jag är dock rädd för att dö med ånger. Att jag ångrar att jag inte gjorde si eller så, att jag inte berättade för han eller hon hur mycket personen betydde för mig och så vidare. Usch.


vad saknar du i ditt liv?


Lugn och ro. Jag har ingen yttre stress, inget ansvar i mitt liv alls. Men däremot massa inre stress om precis allt. Vad människor tycker om mig, hur det ska gå för mig i framtiden och allt som skulle kunna ske (katastroftänkande till tusen).

Men pengar, en man och ett roligt jobb välkomnas också :D Och barn om jag får dessa tre saker. Jag saknar helt enkelt ett Svenssonliv och en trygghet i mig själv.Linda undrar:

här har du några frågor gumman :) vad kul det ska bli att få se dig svara på alla, kul idé!!!

1. Vad är för och nackdelarna med att bo där du bor nu och i sundsvall? :)
Finns det någon fördel med att bo här? :D Det är frågan! Nej men jag ska försöka komma på något.

Fördelar med att bo i Sundsvall är att det är bättre människor där, att jag är mer anonym (säger inte att jag är kändis här men har man gjort bort sig här vet ju alla om det) och att det helt enkelt är en stad. Nackdelarna är att det är norrut. Hm, är nog den enda nackdelen.


Fördelarna med att bo i Östhammar är att mina två barndomsvänner bor i närheten Jag tappade nästan kontakten helt med dom när jag flyttade. Och familjen då :) Jag har fått bättre kontakt med mina föräldrar sen jag flyttade hem.
Nackdelarna kan jag skriva en bok om. Det är litet och tråkigt och jag känner nästan ingen här längre. Visst är det vackert här, men Sundsvall är vackrare.


Jag lovade mig själv att inte bli en person som stannade kvar i hålan och nu är jag tillbaka ändå. Jag kommer nog komma tillbaka till Sundsvall en dag. Eller en annan stad. Det här går inte längre Linda :D


2. Hur ser din favorit frisyr och sminkning ut. kan va nån annan bloggare, kändis eller nån sminkning/frisyr du haft själv som du gillar. visa gärna bild!! :D


Åh vad rolig fråga :D
Om vi bortser från att naturligt är finast så älskar jag framförallt sotade ögon eller "kattögon". På läpparna tycker jag det är fint med en färg som är i samma nyans som huden.


Leona Lewis och närbild på "kråkspark".
Ashley Olsen och närbild på ett sotat öga.
Jessica Alba med sotade ögon och perfekt nyans på läpparna.
Gammal bild på mig med sotade ögon.
Denna tjejs blogg följer jag, jag älskar hennes kläder och sminkning. Här hittar du den.


När det gäller frisyrer har jag alltid varit väldigt tråkig. Borstar knappt håret. Men det jag gillar bäst är tuperat (lugg eller volym i bak), slarvig fläta eller mohawk/"tuppkam".Rachel McAdams, Sarah Jessica Parker och Scarlet Johansson i jättefint tuperade frisyrer.
De tre finaste frisyrerna jag har haft enligt mig. Blont hår med lugg, svart tuperat hår samt brund med lite tupering i bak.
Nicole Richie i en slarvig fläta.
Kate Moss och Kate Hudson i "beach-hår", riktigt fint när det inte ser så fixat ut.
Pink och Rihanna kan båda bära upp en mohwak riktigt snyggt. Orättvist.

3.säg något du gjort som du är riktigt stolt över!!

Bara för att du just ställde den frågan så har jag tagit ett beslut jag faktiskt är stolt över idag :) Jag ska nämligen bli nykter. Jag har år efter år intalat mig själv att jag visst kan ta en (ja, singular) öl som alla andra. Men det kan jag inte. Jag tror inte jag klarar av det själv men ska göra allt för att få Antabus eller något liknande.


Nackdelarna med mitt drickande är att jag har sårat mina vänner, skämt ut mig själv och andra, oroat min familj, skadad mig själv, utnyttjats, blivit av med körkortstillståndet, fått ett dåligt rykte, hatat mig själv för vad jag gjort och så vidare.


Fördelarna med mitt drickande är att... eh... öl är gott.


Nej nu jävlar! Jag kanske inte riktigt är stolt över mig själv, jag snarare skäms över hur jag betett mig. Men ja, lite stolt är jag. Bättre sent än aldrig för en förändring :)Anonym (tror jag det!) undrar:

Om du fick, skulle du vilja fista en kille?
Tar nästan illa upp över frågan, och borde ignorerat den. Men nu när jag skrivit att "ingen fråga är för dum" så kör vi på. Nej, jag tycker sånt är äckligt på både tjejer och killar. Vill inte se det på "vuxenfilm" och vill ännu mindre göra det. Men hej, jag dömer ingen som gillar det :P

(vet inte varför texten blir asliten på bloggen:S)


Anonym undrar:


om du fick 1000 kr att spendera i östhammar vad hade du gjort?
Om jag fick vänta till sommaren så skulle jag lägga en del på att åka gocart. Det är en skam att det ligger tio minuters gång ifrån mig men jag har ändå aldrig åkt! Vet inte ens vad det kostar, vi säger 150 kronor.
Sedan skulle jag shoppat i min brors sambos klädbutik Lime för 350 kronor och på vår andra klädbutik (kan ni tänka er) Klädfabriken för 300 kronor.
För resterande 200 kronor skulle jag ätit Kebab Special på Stop 76 och gå och bowla :)

frågestund

Att blogga anser jag är rätt egocentriskt - men att ha "frågestund" i bloggen slår ju allt.

 

Men jag har funderat på det länge och tycker det vore en rolig grej. Jag har i genomsnitt mellan 85-100 läsare per dag så i alla fall två borde väl kunna offra sig :DSkriver ingen blir det lite pinsamt - men då har jag i alla fall testat. Och kan lägga ner mitt storhetsvansinne.

 

Detta är tills på tisdag.


katter med kryckor och spökbarn


Efter mardrömmar och katastroftänkande får man faktiskt äta massa glass. Eller något.


Jag sov middag en stund nyss och hade världens mardröm om dom tre sakerna jag minst av gillar just nu: spök-barn, katter och svartsjuka. Nej fy fan. Vi hade ett fosterbarn hemma som visade sig vara spöke, en katt med kryckor var efter mig och Stefan ignorerade mig på stan.

 

Vaknade av att klockan var mycket och mina föräldrar hade ännu inte kommit hem, fast dom skulle varit hemma för två timmar sen. De flesta är nog som mig och får katastroftänk såna här gånger. "har det hänt en bilolycka!?" och så vidare. Fantasin flödar om vad som kan ha hänt. Kapning? Kidnappning? Katt med kryckor?


Tills jag ringer och hör att dom, såklart, fastnat hos min bror.


jag blir ju bara snyggare med åren

Eller inte! Ingen vill väl gifta sig med mig efter den här bilden. "till döden skiljer oss åt? Eh, nej tack".


Det ser dessutom ut som om jag lånat Kimberly Scotts läppenna (mamman till Eminems unge ni vet).

För att kolla hur du ser ut om 20 eller 30 år kan du gå in här.

promenad med bessie


Jag är inte arg. Jag har solen i ögonen :)
En av tusen tillfällen Bessie lade sig i snön. Andra tusen gånger så vägra hon bara gå. Alltid lika givande med hennes promenader.

helgen i tre b:n

Kom till Bella&Don vid åtta igår och bjöds på thaimat. Det var gott och av behov. Jag glömmer äta när mina föräldrar inte lagar, bo-hemma-syndromet. Dock hade jag med mig en påse jordnötter, en flaska sprite och två klubbor. Men jag får sluta upp med min skräpmatsdiet snart.


Vi satt vid köksbordet och pratade hela kvällen.
Och jag glömde som väntat allt som har med svartsjuka att göra, den kvinnan får mig alltid så glad. När natten kom låg vi och tittade på ett norskt djurprogram om kamouflerade djur och insekter. I mellanstadiet hade vi vandrande pinnar. Inget roligt minne för varken Bella eller mig. Känns som det alltid var ens tur att hämta salladsblad från köket eller så bröts någons ben av någon oklar anledning.


Men jag fick reda på ett nytt kamouflage-djur; Vandrande blad.


Denna vill jag skaffa. Han ska få heta Blade Löv-ström.Sov kvar där tills idag.
Vaknade dock klockan åtta superpigg och rastlös. Så hann inte morgonmysa med dom innan jag drog hem. Ska nämligen vara hundvakt åt Bessie idag medan mamma och pappa är med min brorsdotter på Mumindalen-teater. Jag vill också vara fem år.


Så min sammanfattning av helgen hittils är i tre B:n; Bella, Blad och Bessie :) Underbara varelser!!
Agnes vill ha vatten.
O.OJag och "Bessan".
För jag har lånat en Sälen-tröja av Sara :)
Och jag har avskrapat nagellack...
Nu lär jag gå ut med hårbollen innan hon får spader.

Ps. Mamma och jag har bokat Norge-resa nu.
9-13 mars är vi där :) Längtar!!

en kväll i svartsjukans färgJag ser mig inte som en svartsjuk människa.
Fast idag är jag verkligen det. Jag kanske inte borde skriva vad det handlar om, är ju skillnad på att vara öppen om mitt privatliv och andras. Hur som helst är "min man" borta den här helgen och jag sitter hemma och är sur. Och svartsjuk. Och sårad. Och ledsen.


Och som vanligt när jag är på dåligt humör så stänger jag in mig i rummet.
Köper en tidning, en energidryck och sätter på datorn. Fast jag egentligen skulle behöva komma ut lite och tänka på annat. Så nu blir det att ta bussen till Gimo och träffa kvinnan som alltid gör mig glad; Bella.


Igår var jag som sagt med Ken.
Vi hyrde film och åt chips (enda jag äter känns det som) och semla. Sen åkte vi och sladda lite innan han körde hem mig till Stefan.


Kommissarie Späck (eller Spräck som jag säger) var ju som jag trodde en b-film. Men skönt att se sånt ibland, och jag och Ken har ju rätt låg humor så det passade fint :)
Leif André är ju en man för mig dessutom.

fasterDwayne Johnson. Brukar inte falla för stora muskelberg, men han är ett undantag. Grr ;)Igår såg jag och Stefan på Faster. Som ni förstår var det väl mer hans val av film (pang-pang-filmer är INTE min grej). Men den var faktiskt väldigt bra, jag måste sluta döma ut filmer i förhand. Det handlar om en man som vill hämnas på alla som var med och dödade hans bror. Påminner mig om mordet i stockholm. Det är aldrig okej att döda men hade någon dödat något av mina syskon hade jag inte vetat vad jag skulle ha gjort...


Så proppade jag i mig en halv chipspåse, choklad, läsk (inte light den här gången) och dipp. Jo, samvetet är på topp. Gode gud, låt det hamna på rumpan ;)


Nu ska jag snart iväg och köpa semlor inför besöket av Ken ikväll.
Hoppas han kan fixa Paranormal Activity 2 bara, annars får vi hyra något. Skulle egentligen färga håret också men som vanligt är varmvattnet nästan borta på grund av vädret.Kudde av semla. 30x35 cm. Från Elsas Hem.
Är rätt dyr dock, 375:-. Men är man rik så är det ju värt det =) finns kokosboll och "dammsugare" också.

kunde inte låta bli


Från b.young / klädfabriken.
Rutigt som vanligt :)

 

 


Riktig frusen idag.


Idag har jag hjälpt föräldrarna att välja tapeter + fondvägg.
Ska bli ljusbeige med blå papegoj-fondvägg (med biege:a detaljer), riktigt snyggt! Vi ska nog byta ut dörren mot en "dragspels-dörr", vad det nu heter. Praktiskt och fint.

Nu ska jag platta håret, morgonfrillan är fortfarande kvar. Sen blir det att gå hem till Stefan. Rastlös!!


träningsvärk gånger tusen


Jag snodde en bild från och på Stefan.

 

Vi åkte närmare sju mil igår på hans skoter. Det var en av det roligaste sakerna jag gjort i mitt liv :) Men jag trodde inte det var så ansträngande som det var. Har sån fruktansvärd träningsvärk idag i innerlåren, rumpan, ryggen och armarna. Ser ut som jag fått en påle i röven när jag går. Och jag satt ändå bara bakom haha! Men det är ju sjukt jobbigt att hålla sig fast, känns som man kämpar för sitt liv vissa gånger :D Men kul var det!

 

Hann hälsa på hans föräldrar också, dom var trevliga så jag är inte längre nervös :) Vi hann även käka kebab innan vi drog hem till honom. Väl hemma åt vi glass med varma hallon igen, det är det godaste som finns.

 

 

Vi såg "Due Date". Jag hade sett trailer hos Bella och ville verkligen se den, den verkade ju sjukt rolig! Men jag rekomenderar ändå alla att se trailern och inte filmen. För det enda roliga i filmen var scenerna i trailern, faktiskt.
Om man inte är ett fan av typ Tom&Jerry-stilen, där en av karaktärerna bara bill jävlas. Själv blir jag sjukt irriterad av såna filmer.

 

Nu ska jag fylla i ögonbrynen så jag ser ut som folk. Sen gå och göra lite ärenden i Östhammar, Apoteket och Klädfabriken bland annat.


katten eller jag lär dö

Stefans alarm ringer tjugo i fem och jag kunde inte somna om efter det. Jag har sagt det förr, men jag säger det igen; jag har verkligen den mest oregelbundna dygnsrytmen. Går jag inte upp fem så lägger jag mig fem. Men tycker det är rätt skönt att komma upp i tid ändå.


Jag har läst skvallertidning, diskat och försökt tycka om hans katt. Det slutade med att jag råka trampa han på svansen och han kutade med dödsångest under sängen. Min vante ramlade en stund senare ned i kattlådan, så jag antar att somliga straffar gud med detsamma. Kan tillägga att det är en mysig katt, men ni som känner mig vet att dessa djur inte ligger varmt om hjärtat direkt. Gnagare däremot, oj oj.Jag skickade denna bild till honom för ett tag sen.
Jag brukar säga att jag ska göra en mössa av katt-skrället. Jag tyckte det var roligare än vad han tyckte...


Bella och jag brukar citera Gammelman från Hem till Midgård appropå det; "ursäkta att jag är sen, men jag var tvungen att gröpa ur mössan lite". HAHANär han slutat ska han hämta upp mig så ska vi åka på hans skoter.
Jag. Lär. Dö. Men har alltid velat testat det så jag ser verkligen fram emot det :) Kanske träffar jag hans pappa också, nu gäller det att lära sig niga fint och öva framför spegeln på sitt bredaste smile - allt för ett bra intryck. Nejdå, det är inte direkt "första familjemiddagen" så jag är rätt lugn. Vi är inte ens tillsammans. Än ;)Ur arkivet, spegelpose:


igår och idag

Har ändrat bakgrund och header. Igen. Blev inte nöjd den här gången heller, alldeles för plottrigt för min smak. Eller, cupcakes-bakgrungen är jag såklart förtjust i! Även om rosa är för tjejigt för mig.

Dock älskar jag båda citaten från mina favoritkvinnor :) Word sisters!!Jag har ju ett obegränsat sömnbehov.
Min bror knackade på dörren halv fyra igår, och jag låg fortfarande och sov. Det var lite deprimerande. Undrar hur länge jag hade sovit om han inte väckt mig...
Sedan gick jag en promenad med Ken. Vi ska ha en till skräckis-kväll i veckan, fast byta ut våra traditionella vaniljhjärtan mot semlor. Ombyte förnöjer.


Sedan har jag varit med Stefan tills idag.
Blir nog att träffa han ikväll med. Skull egentligen träffa min mansbästis Thomas men vi tar det imorgon istället. Det är bra, för då hinner jag gå omkring lite i Gränby först. Måste köpa en födelsedagspresent till syster samt ett piercingsmycke till näsan.


Häftig bild va?:)

min lördagkväll

Red Bull XL, massa godis (inklusive roliga "tänder" som jag lekt med i tio minuter nu) och min favorittidning :)


grönt är inte längre skönt

Jag har bestämt mig för att vara hemma ikväll. När jag känner mig ensam, övergiven, tragisk och ledsen så brukar jag försöka vara just dom orden - istället för att försöka hitta på något roligt. Det är som att jag behöver vara en offerkofta ibland. Så nu har jag lekt lite med bloggen och ska snart gå och köpa energidryck, tidning och massa lösgodis. SÅ onödigt men jag blir faktiskt glad av att köpa saker :)Hur som helst, bloggen var det ja.
Jag tyckte om utseendet innan men den gröna bakgrunden hade jag haft sedan slutet på artonhundratalet. Jag har börjat lärt mig koderna så kan numera ändra inställningar rätt fort :)
Men tyvärr så blev det här rätt jobbigt för ögonen. Men det får ni stå ut med tills jag hittar något bättre...

min vardagslyx


frääääknar.


the town in the gimo

Blev att jag sov kvar hos Bella och Don i natt, hade för trevligt för att åka hem :) Vi tittade på tv (Per Moberg in my heart. Han är ju så satans snygg OCH rolig) och sedan på The Town. Hade varken små eller stora förhoppningar om den filmen men satan vad bra den var! Hade allt en film ska ha, och den var spännande från första minut till den sista. Helt klart sevärd!

 

Idag har jag varit i Uppsala på förmiddagen. Oklart vad jag ska göra ikväll. Men något lär det väl bli, om jag inte skiter i allt. Brukar känna att helger är som högtider, jag mår sällan på topp då.

 


Deras sugfisk, vad den sorten nu kallas :) sugis säger jag i alla fall.

 

 


Bella och Don :)
Ursäkta bildkvalitén på de första två bilderna!

 


 


Två godingar i polisuniformer. Jag vill bara skrika som en liten fjortis.


 


En av rollerna görs av Jeremy Renner, min nya favorithunk.

 


"och ett djuriskt hårigt bröst, ett djuriskt hårigt bröst! älskade ängel..."


 


fredagsmys

Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade hos "S"... Nej det här går inte. Stefan heter han. Så, nu behöver jag inte vara som Kissie längre och köra med massa koder :) Sen har jag mest druckit kaffe, hämtat Bessie på hunddagiset och suttit läst tidning. Mysdag.


Nu ska jag hem till mina lovers Bella&Don.
Vi ska se "The town" :) Ska nog springa in på Ica innan, lagar aldrig mat när jag är ensam hemma... hungrig! Men borde egentligen spara slantarna, mamma och jag ska boka norge-biljetterna i helgen. Men fick i alla fall 200:- från Landstinget västernorrland idag, har nog betalat för mycket förut. Känns bra :)


Elakt att klä ut sig till mig tycker jag :(

Bloggtips:Har ni inte följt den här bloggen, kroppsbilder, så gör det! Jättebra idé tycker jag. Vanliga människor lägger upp bilder på sig själva med underkläder eller helt nakna.
Poängen är att visa att alla är fina på sitt sätt oavsett kroppsform.

en tråkigare rubrik än den nedan

Har varit och fikat nu med Malin och Bella.
Ska försöka åka till Gimo imorgon så vi inte har några tider att passa :) Bella är nämligen ledig då och jag har äntligen köpt busskort så jag kan ta mig någonstans.


Mockabakelse och vaniljkaffe.
"vi älskar verkligen att vara med på kort". NOT!

Nu ska jag lägga mig i sängen och dricka min "Lo-carb Monster" och läsa Cosmopolitan. Jag och Bella var överens om att framsidans rubriker verkligen var min grej; "Bli som nykära igen", "Skaffa barn på egen hand", "Aldrig mera pank", "18 sidor romantik"... "Byt bena" kanske vore något för mig som haft sidbena sen 1849.


"konsten att komma samtidigt"
. hm.. dagens tidningar alltså, man blir ju generad av bara rubrikerna ;) fniss


en kväll med mickan och mustasch-tommyTänk vad så lite kan göra så mycket. Även om mina naglar fortfarande är olika långa och nagellacket ligger lite hur som helst så blir det ju en sån stor skillnad.

Hade i alla fall jättetrevligt hos min kära Mickan igår. Hon bjöd på kycklinggryta, vi var ute och power-walka och satt framför tv:n och tittade på Livet på bb/Efterlyst/annat bra. Det var så himla mysigt, tiden bara försvann :)


Citat:
Mickan: Har inte Tompa (Tommy på Efterlyst) mittbena i sin mustasch?


(halva progamtiden gick åt att vi analyserade hans mustasch. visst har han mittbena i den? försöker han dölja något med sin mustasch? i så fall vad? harmynta eller tunn överläpp måntro?
Har han välvårdat hår? varför har han kammat över sin flint? vem försöker han lura?)


frågorna var många men det största frågetecknet var ändå:
Vem kan ha sex med tommy?
(med risk att låta ytlig)

Nu ska jag springa vidare.
Ska fika med Bella och Malin... Nu. Varför är jag alltid ute i sista sekunden?

de känslokalla männen i mitt liv

Usch, jag har hamnat i en svacka igen. Inte så att något traumatiskt hänt men är bara inte lika glad som vanligt. Ibland blir jag jätteledsen över mina saker. Oftast går flera dagar utan att jag tänker på dom men ibland, oftast på kvällarna, börjar jag komma på vad jag har kvar hos kräket och så blir det för mycket.


Idag är jag besviken och förbannad på alla dessa karlar.
Jag har aldrig mött någon som kan ta hand om mig när jag är ledsen. Jag förväntar mig inte att det ska bli världens grej. Men varför inte bara krama om en, ge en puss och säga "jag finns här, så berätta vad som är jobbigt".
Det vore en sak om jag träffade någon som var tyst men ändå fanns där vid min sida. Men jag träffar dom som går iväg. Ignorerar mig. Går och gör något annat och glömmer bort att jag är ledsen. Somnar fast jag bölar. Jag vet inte om det är för att dom blir osäkra och inte vet hur dom ska reagera eller om det helt enkelt är att dom skiter i mig. (Nu låter det som om jag grinar hela tiden hos varje kille jag träffar, så är det INTE).


Det är inte så mycket begärt av mig tycker jag.


Men, jag är nog som många andra tjejer är. Jag säger en sak men menar en annan.
Det är ju rätt välkänt men ändå kan inte killar lära sig det :) Den mest kända frasen är när man säger "det är ingenting". Alla killar som läser detta: det är visst någonting. Fråga igen bara. Ja, det kan kännas onödigt. Nej, jag vet knappt själv varför det ska behövas. Men gör det bara.Nu ska jag bara umgås med kuk-lösa
människor ett par dagar framåt. Finaste Mickan ska bjuda på middag idag, det ska bli jätteroligt att få se henne :)


KRAMA MIG!


Men jag ska nog köpa denna "kram-kudde" istället, och skita i alla kramlösa män:


jobba på reningsverk, vad som helst!

Är nu inne på min åttonde månads sjukskrivning. Det har varit skönt som tusan att kunna slappa men nu börjar jag verkligen bli rastlös. Och jävligt less på att vara pank. Fick en påminnelse nu från CSN att jag borde betala av lånet, på 100 000 kronor. SÅ roligt. Nej men det kan jag såklart inte göra nu. Men den dagen kommer den med.


Hur som helst så behöver jag ett läkarutlåtande nu,
inte bara ett sjukintyg. Så jag måste vänta tills den 23e innan jag får det. Så nu är det bara att vänta. Igen. Så typsikt att jag gått ned till 50% sjukskrivning från och med idag, trodde verkligen jag skulle börja arbetsträna snart. Kanske jag får mindre pengar nu... Hoppas inte.


Idag blir i alla fall en lugn dag. Känns som jag har lågt blodtryck och är allmänt trött. Ska nog börja läsa en bok jag fått låna av Adam; Tärningsspelaren. Om att slå tärning om alla val man gör."...En mjukpornografisk roman om ett sjuttiotal fyllt av yoga, psykoanalys och slump."

Jag läser aldrig böcker men visst låter det bra?:D
två-dagars-smink, mjukiskläder och oborstat hår. Min style idag. Och blödande vinterläppar som vanligt.

RSS 2.0