mina ölplaner


Lite minnen från min tidiga sundsvallsperiod. Säkert innan jag flytta upp. Jag, Johanna, Daniel och Peter var ute.När vi firade Daniel sist insåg jag vad jag missat. Har ju totalvägrat att gå ut sen jag flytta upp, med få undantag. Men känner att det är dags att ändra på det! :)

Dessutom har jag varit sjukt sugen på öl på sistonde. Försöker fjäska för Christian om vilka fördelar det finns med att supa ned mig. Så kan han köpa öl åt mig på midsommar, tänkte jag. Det är så skönt att han inte har internet, jag kan smida mina planer i lugn och ro. Och han kommer aldrig få reda på det. Mohahaha.

Men midsommar skall icke firas. Jag har varken ork, lust eller pengar. Ska antingen vara med Christian eller så ska vi till ett ställe för andra likasinnade. Såg en lapp om det på beroendeenheten. Skitbra att det finns människor som tar intiativ till sånt! Högtider är ju annars de mest ångestladdade dagarna.


mugshot

Bilder på kändisar tagna från fängelser är fan heta. Dem ser sådär trashigt snygg-sunkiga ut, eller otroligt slitna men att det är uppenbart att dem vill få till sin bästa vinkel (läs: paris).


Och jag är väl en av dem som tänt/tänder på kåkfarare. Väldigt konstigt egentligen. Men det beror väl lite på vad personen åkt till för också, såklart! Men hur många kärleksbrev får inte dem grövsta brottslingarna?! Spelar ingen roll om personen dödat någon. Men skulle en nära anhörig till dem dödas hade det förhoppningsvis sett annorlunda ut! När man kan koppla mord till något.

Kanske handlar det om okunskap. Jag blev helt till mig när jag hörde att Christian suttit inne. Nu efteråt så tycker jag väl inte det är så hett. Det är väl hetare med någon som mår så bra med sig själv att det inte behöver ske.Vadå inte äkta?! haha, ser sjukt illa ut. Men är ni duktigare än mig på det där så gå in här och sök sedan på "mugshot" längst upp till höger.Nick Hogan och Paris Hilton. Båda har sagt att det blivit mer religiösa efter vistelsen.
Mischa Barton och Stephanie Pratt (The hills).
Haley Joel Osment (Sjätte sinnet) och Chris Klein (American Pie).


Jay Z.

Snoop Dog och Mike Tyson.
Frank Sinatra och Carmen Elektra.


Anna Nicole Smith och Charlie Sheen.


Nu ska jag ta och äta lunch. Annars är jag ovanligt glad idag eftersom jag var på Ungdomscentrum och dem sa att jag inte kan ha praktik på grund av plastbrits. Lycka! Slippa slita för inga pengar.

Appropå tips, och något jag inte ska tipsa om.
Gina Tricots trosor. Men det är väl ingen hemlighet! Men dem är oftast så snygga så jag kan inte låta bli att köpa. Men spets är ett big no no. Blir massa såna där "gummitrådar" överallt. Christian försökte ta bort dem med eld häromdagen. Jag kan säga att det inte var en bra idé.

Inte varje dag sin pojkvän tänder eld på en!


ice crazy

Som min syster trodde var det engelska namnet för glass när hon var liten :)

Har precis blivit bjuden på glass av Johanna, Magnum's Golden hazelnut. Typ i samma stil som deras Mandel. Men detta börjar fanimej bli en klassfråga, på miiiin tid var glassar billiga!


Tiden då man trodde Magnum skulle kosta 14 hela sitt liv. Och tiden då Cornetto fanns i citron.

Fick ett riktig flash-back-nostalgi-rus när jag såg "Boomy" där. Den med jordgubben längst upp på pinnen! :)

Osäker om jag lagt upp den här förut. Jag känner bara "jag ska aldrig mer dricka" när jag ser på mig själv.Jag älskar att tjata på den här bloggen. Till exempel vilka jag tycker är heta. Det handlar dels om att jag själv har en ursäkt att googla i två timmar på snygga människor, "det är ju till bloggen".
Men även att jag ändå tycker att jag måste lyfta fram dessa människor som kommit i skymyndan.

Som överviktiga till exempel. Det är ingen hemlighet att jag undviker att vara med spinkiga killar. Det är självklart avtändande med ohälsosamma människor, men jag ser hellre några valkar än några revben, och hellre någon med ölmage än med magrutor.

Och om skulle hitta kvinnan i mitt liv ska hon ha kurvor och former både här och där!Några heta, icke-smala, kändisar enligt mig:


Jonah Hill.

Sean Kingston.

Kevin James.
Chiara.
Queen Latifah.


frillor och frågor

Helgen som har gått har som vanligt tillbringats hos Christian. När sov jag hemma senast kan man undra? Börjar kännas onödigt att betala hyra när jag ändå aldrig är där.

Men jag kan inte direkt flytta ihop med honom heller eftersom vi båda lever på ekonomiskt bistånd. Är det inte bättre att två socialbidragare lever i en lägenhet än att skattebetalarna får betala för två bostäder? Inte för jag vill det heller i och för sig :) Jag ska passa på att bo själv så länge jag kan! Om det inte handlar om ett stor lya mitt i centrum. Då kan jag bli sambo med Charles Manson, doesn't matter.
Självklart såg jag bröllopet mellan Daniel och Viktoria också. Jag har bara varit på ett bröllop i mitt liv. Bruden luktade gammal svett och håret var flottigt som en olje-inpackning. Men annars så.

Har själv velat haft Peter Jöback och Helen Sjöholm som artister faktiskt. Har jag alltid sagt! (nej jag har inte för stora förhoppningar).
Men aldrig att jag velat haft med Roxette, tycker inte Marie Fredriksson är bra live.
Och förändras deras frisyrer aldrig? Dem slår väl till och med E-type? Går dem till samma frisör år efter år? "det gamla vanliga tack!".Skivor från 1994. Marie och E-type hade samma frillor då i alla fall! Och självklart var den högra en av mina första skivor :) Marie hade lite längre hår åren innan så kanske har E-type tagit priset?


Spelar detta någon roll? Nej. Men jag har väldigt svårt att släppa saker. Som vissa frågor som jag läst från "roliga sidor".
 • Om 7-Eleven har öppet 24 timmar dygnet, 365 dagar på året, varför finns det lås på dörrarna?
  (kanske för att det skulle bli lite jobbigt när dem väl måste låsa?)

  • Varför tillverkas inte flygplanen i samma material som den svarta lådan? Den håller ju alltid.
   (för att vid en krasch så dör väl alla människor ändå av själva smällen, och vid brand så kan det väl finnas lågor i planet även om själva materialet inte påverkas?)

   • Varför finns det flytväst under flygplansstolarna, är det inte bättre med fallskärmar?
    (för att väldigt få är utbildade fallskärmshoppare, eller?)


Kommentar:

Sophie: jahaaaa! jag trodde ju det var julafton eller någonting :D:D:D tack för tipset, brukar faktiskt prova din tips då och då :D mer sånt :P

more s0f1a.blogg.se 4 the people! :D

gillar din blogg som kattsingen, so keep it up!

Svar: kan man få en finare kommentar? tror inte det! tusen tusen tusen tack! och kul att höra att du brukar prova mina tips :)

ett tips

Hur många inlägg kan man skriva på en dag?
Hur många inlägg kan jag skriva under en dag innan folk börjar undra om jag ens umgås med Johanna när jag är här?


Antagligen är gränsen nådd för länge sedan. Men innan jag glömmer så måste jag tipsa om en hudkräm. Som vanligt. Denna är köpt på Apoteket och luktar så gott att jag bara vill äta upp mig själv!
Finns som hudkräm (85:-), duschkräm (75:-), handkräm (57:-) och deoderant (57:-).


Natuvive Papaya.

 

 


 

Nu ska jag hem till Christian. Har äntligen fått en sån där bricka så jag kommer in i trapphuset. Tror nog han lider av narkolepsi eller något. Har hänt förut att han somnat och inte vaknar när jag ska in. Inte så kul.

Imorgon tänkte jag ta tag i Matte B på allvar. Kan inte sabba den här chansen också!

 

Citat:
(Christian och jag tittar på tv).

Christian:
Jag tror det börjar klockan åtta på 2:an.
Jag:
Vilket program då?
Christian:
Jag vet inte.

Okej?


underwear


Jag har ju tidigare nämnt mitt hat till string. Christian tycker jag jämt har "mamas" på mig, men jag tycker det är hett med mycket tyg! :)

 

JBS har den bästa slogan inom underklädesbranchen; "Men don't want to look at naked men". Så därför bär super-duper-heta modeller upp det istället, bra eller hur?


Hetare än tvärtom i alla fall!


födelseannonser och lebbar

Är det bara jag som har sett födelseannonser där det står "det blev inte som vi ville - det blev en kille". Skriver man så är man en egoistisk, könsbesatt idiot enligt mig. Spelar väl ingen roll om man redan har ett dussin killar, man vill väl att födelseannonsen ska vara fin?
Ska man visa sonen urklippet senare och sedan förklara vilken besvikelse det var, eller?
Tycker faktiskt inte "det blev som vi ville" är så passande heller. Det ska inte spela någon roll.


Hittade några roligare annonser,
en del påhittade och en del som funnits i tidningar.

“Nu är det pappa som har störst mage igen!”

“Han kom ju ut via snitt, så nu får han väl heta Britt!”

“Farväl fritid”

“Made in Thailand”

“För nio månader sedan kom pappa. Nu kom grabben.”


Ni har väl inte missat det bästa aprilskämtet ever? Kolla in bilden nedan. Sjukt roligt!

Syns inte så tydligt, men han är i alla fall med på fyra av bilderna, haha! syns bättre från hemsidan.Har tittat en del på Brooke knows best igår med Johanna. Kan inte släppa den där tjejen som hon går på dejt med. Hittade bara en otydlig bild på henne tyvärr, men sjukt het är hon!

Daniella, "DJ kiki".

onsdags-sysslor

Ovanligt att jag försöker nå allt och alla via Johannas telefon. Inte. En hemtelefon vore underbart just nu!


Vaknade kvart i fyra imorse
helt utvilad. Snacka om att min kropp inte behöver mer sömn! Tre timmar var allt som behövdes.
Var vid min jobbcoach på Student Consultning klockan tio. Jag var så nervös innan! Sket nästan på mig. Men jag hittade dit och allt gick jättebra. Som vanligt. Kan jag bara sluta noja mig över allt?!


Nu ska jag fortsätta mina samtal. Har i alla fall pratat med kommunen om sommarjobb, det är verkligen en STOR fet nackdel att inte ha körkort...


Blä.Tacka vet jag dassboken! Vilken baksmälla/fylla passar din bäst?


Askungen-fylla: Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.
Törnrosa-fylla: Du slocknar i hundra år.
Snövit-fylla: Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.
Lilla Sjöjungfrun-fylla: Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.
Lilla Rödluvan-fylla: Du vaknar upp med mormor i samma säng.
Kejsarens nya kläder-fylla: Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.
Fula Ankungen-fylla: Du vaknar upp med en äkta hälft men det är inte din. Den här är snyggare.
Nalle Puh-fylla: Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.
Stålmannen-fylla: Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.
Joakim von Anka-fylla: Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.
Musse Pigg-fylla: Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.
Hans och Greta-fylla: Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens uppkastningar.
Pippi Långstrump-fylla: Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar.
Stora Stygga Vargen-fylla: Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.
Bambi-fylla: Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.
Attila-fylla: Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram.
Christoffer Columbus-fylla: Du vet inte vart du är på väg, inte var du är när du kommer fram, men hela kalaset bekostas av staten.
Tarzan-fylla: Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.
Microsoft-fylla: De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.

ni är bäst


Tror aldrig jag har haft så många läsare förut. En stor dal i antalet läsare men ändå uppe i 43.

Nästa steg är att orka ändra kategori i varje inlägg så det blir lättare att gå igenom bloggen. Får bli en dag när jag har mer tid (ironi javisst)!


Men love you och fortsätt att läsa!

hemsk video


Tror inte jag lagt upp den här förut, men det är en sådan hemsk video så den försvinner inte ur mitt huvud.

Men barnet överlevde så därför är den värd att se. Skyddsängel?

sjutton år


Jag älskar Johanna.
Har jag sagt det förut?


Ska jag alltid eftersträva efter att vara den som aldrig kan göra rätt? Att aldrig ta ansvar och vägra göra saker som jag vill, i rädslan över att det kommer bli fel. Att jag har hellre ett dåligt liv i trygghet än att försöka förbättra hur jag har det. Att jag får sämre kontakt med min bästa vän för att jag hellre vill sunka ned mig.

 

Jag borde definitivt klippa mig och fixa ett jobb!


en tankeställare

Kom på en sak igår angående poliser och behandlingsassistenter.

På behandlingshem brukar ofta före detta missbrukare prioriteras vid anställningar, när de såklart varit drogfria i ett antal år.
Kriminalitet och missbruk går enligt mig lite hand i hand. Har man det minsta i registret är det nästan omöjligt att bli polis. Enligt mig borde det vara tvärtom. De som skött sig bra i kanske fem-tio år någonting borde prioriteras i antagningarna, i alla fall ha samma chans som alla andra utan något i brottsregistret.
Gamla missbrukare kan sitt arbete bättre enligt mig, samma sak gäller det för före detta kriminella poliser.
Christian gör hamburgare som vanligt.

Melissa är fan ALLTID glad! Hon har en barbapappa, det vill ju jag med ha :(
"fan vad gammal jag börjar se ut"Nu blir det att umgås med Joh Flow Mackapow. Imorgon jobbcoach, dags för mig att komma in i vardagen! Hör inte ens väckarklockan på mornarna längre :(


minne


En tid då även jag var ung i sinnet!

NU måste jag ha choklad.tillsammans, inte tillsammans

Har kommit hem till Johanna nu. Har inte blivit lika mycket tid här som förut, så det är skönt med ett litet break. Jag och Christian kommer väl slå ihjäl varandra annars. Eller jag kommer väl döda honom snarare :) Jag hatar när man verkligen tycker om någon men man innerst inne vet att förhållandet är destruktivt i längden. Ska man följa hjärtat eller hjärnan?


Vi har sett Tillsammans, sjukt att det var tio år sedan den kom. Lukas Moodysson är definitivt en av mina favoritregissörer, uppenbarligen efter min fucking åmål-besatthet.


- Varför har du tjejskor?
- Det är inte alls tjejskor, det är gymnastikskor.
- Det är visst tjejskor!
- Är det inte alls, jävla fascist!


Dagens ögongodis:


Bruno Mars. Finner icke några ord.

Brun utan sol

Den här bilden älskade jag förut. Tyckte jag var så brun och snygg. Nu skäms jag över den. Vad fan tänkte jag med?! Nu kan andra och jag själv skämta om min blekhet utan problem. Hellre det än att se ut som på bilden nedan. Har nämnt Isadoras spray förut, och det är ju den jag använd denna kväll. Asnice om man inte överdoserar. För övrigt har jag ju varit b.u.s-missbrukare under mina krogår. Inte en enda utgång utan att jag smetar in mig i dessa illa-luktande krämer. A L D R I G    M E R.

Kändisar som också tabbat sig:


Detta misstag har jag också gjort. Använd ljus foundation till brun kropp. Usch. Eller inte smörjd in fejset. Lika illa.


Lindsay Lohans vita händer. Har faktiskt blivit duktig på att få till en jämn färg men händerna är fan inte lätt!

Mariah Careys händer.

Paris Hiltons fötter.

Korta tips som bör följas:
 • Köp hudkräm med ger en brunare effekt, som Dove. Lukten och färgen är mer diskret.
 • Skrubba av dig efter varje gång du haft b.u.s. Eller i alla fall lufttorka efter dusch så det inte blir vita fläckar.
 • Peela kroppen innan användning.
 • Smörj in torra områden med vanlig hudfärg innan, som armbågar.
 • På händerna kan man blanda vanlig hudkräm med b.u.s och smörja in dem med, med hjälp av lite papper t.ex. Undvik mellan fingrarna och handflatorna.
 • Lek nudist efter du smörjt in dig. Slipper man riskera att kladda ned annat och ge dig själv fläckar.
 • Ha hellre en omgång b.u.s och sedan sminka dig brunare än ha två omgångar b.u.s. Solpuder!
 • Inse att naturligt blek eller solbrun är snyggast.


  Johanna berättade om att hon såg reklam i Thailand om krämer som gjorde huden blekare.
  Skillnad eller vad?! Tydligen innehåller dessa bly vilket ger den bleknande effekten. Inte så hälsosamt med andra ord.
  Det finns också väteperoxidbad som

byta urinrör med mig?

Skriv då några rader med en bra motivation varför just DU ska få byta urinrör med mig. Frakt tillkommer när vinnaren utses.


Allvarligt talat, urinvägsinfektioner är det värsta jag vet. Får ofta det när jag druckit (alkisskada javisst) men det brukar ju försvinna. Idag tycker jag i alla fall synd om mig själv. För detta håller i sig.


Jag och Christian drack enbart Baileys Coffee och Baja Päron i lördags.
Fan vad jag hamnat i ett öl-cider-vin-period på typ fem år nu. Dags att variera; svar Ja. Min första fylla var på bananlikör och sprit, så det går fetbort. Men andra likörer är nice!
Nu ska jag gå till apoteket och köpa Ipren. Senare ska jag hänga ett tag hos Familjen och sedan hem till min man. Tror vi ska laga riktig mat för en gångs skull. Helt ofattbart.
Har även fått pengar idag. TACK GODE GUD! Eldorado Pastasåser i storpack är införskaffat. Nej jag gillar inte att variera mig.


Johanna var gullig och följde med mig till Försäkringskassan/Skatteverket och Arbetsförmedlingen.
Såå rolig förmiddag. Blev skriven här i Sundsvall idag, har krånglats så mycket med det där. Adressändrade ju för ett halvår sedan.


Johanna hittade den här, jag kan inte få nog av den! Men så är jag ju galen i parodier också. MÅSTE se Kommissarie Späck. Svensk film, Per Morberg, Leif André (ta mig?!) och parodi på samma gång.

 


Till och med snygg som tjej.


Citat:

Daniel: vems minneskort låg i bajs-blöjan?

Det var mitt minneskort. Så nu lär väl bara massa skit-bilder komma upp på bloggen i fortsättningen. HAHA...


några dagar i dvala

Har varit hos christian i några dagar nu. Loving him is a dirty job but somebody's gotta do it, så att säga. Nejdå! Han har skämt bort mig som vanligt med Bite Line, hämtpizza och hamburgare. Har dessutom varit med två karlar jag längre velat smaska lite på; Ben och Jerry. Var på tiden att jag testade, och männen höll mina förväntningar! :)Chokladfiskar!
Mycket naket nu denna vecka, men det här en en skitfin bild på Jessica Biel. Inte porrig. Eller, jo, lite.


Och grattis till mina små älsklingar Daniel & Johanna som hade treårsdag i fredags!hatar snygga tjejer

Den nya Gina Tricot-modellen Emanuela de Paula är det snyggaste jag skådat. Alltså inte "fan-vad-jag-älskar-henne-snygg" utan "fan-vad-jag-hatar-att-hon-är-så-snygg". Att hon är 89:a irriterar mig också. De som är yngre än mig och lyckats bättre finns inte i min värld. Hon tjänade 2,5 miljoner dollar förra året och har varit en Victoria's Secret-modell. Typ som mig då. Enda skillnaden är att jag har en skuld på 100 000 och ligger femma på uglypeople.se.

 
Men visst är det typiskt tjejer att hata just tjejer? Det är som en slags rivalitet.


fattiglappen

Pratade med soc idag och förklarade läget. Vad jag än sa för något så svarade hon alltid samma sak "lämna in ansökan". Klart jag vet det, men hur länge tar inte det för dem att kolla igenom den och sedan lägga in pengarna? Jag har levt minus för länge nu. Jag måste ständigt gå till Johanna eller Christian för att snylta på dem, det värsta jag vet! Det enda jag vill ha nu är en satans mat-check på typ 50 kr så jag kan köpa en påse pasta. Har ju inte ens tvål hemma!

Jag började grina (gör det när jag blir arg) och Johanna och Malin körde mig till Soc och sekreteraren lovade att skriva "brådskande" på min ansökan. Får jag inte pengar senast onsdag så kommer jag bli lite sur. och inte så samarbetsvillig.


Idag väntas Birsta och filmkväll. Christian är ledig imorgon så blir nog att umgås med honom senare ikväll.


Blonde memorys.dagens man


Har du dessa ögon, give me a call! (eller kanske inte just dem! vill inte få anders ekborgs ögon på posten liksom)

 

Malin: får jag lukta på din pulla?
Jag: eh..
Malin:
haha, jag skojade bara!
Jag:
jaha! jag funderade mest på om du mena innanför eller utanför byxorna.

 

Nu ska vi äta chips. "snälla gode gud, låt fettet hamna där jag vill"


tips för tjejer (och bögar)Jag är som bekant beroede av vaseline på läpparna (ja, alla mina).
Känner mig obekväm och för kvinnlig med läppstift. Men Make Up Store har en som heter "baby" som är sjukt diskret och sjukt snygg.


hamburgare är gott
Christian gör fan dem godaste hamburgarna! Max hamburgebröd, Rydbergs vitlöksdressing och hamburgerdressing, rostad lök och sallad i påse. Plus att han köper köttfärs som redan är formade som hamburgare, ojoj!

Viktuppgång hittils: tre kilo.
(och jag har aldrig varit fattigare. jag är så bortskämd. shame on me!)

 


O'boy-missbrukaren.
Idag mötte jag upp Malin, Melissa och Johanna sedan för att Malin skulle på intervju i min skola. Orkar inte vänta tills hon och (hennes) Christian flyttar upp!


Gick till Erikshjälpen igår med kvinnorna. Pratade med min förra "chef", jag ska få börja volontära där i sommar :)

Imorgon blir det att plugga lite matte och gå till arbetsförmedlingen samt soc. älskar mitt liv...

 

Kommentarer:
Jonte: Du kan få ta mitt jobb, bara skitungar hela dagarna =P
Svar: eh, då ligger jag hellre på gatan ;)

Anne: Oooohhiiiaaa, visste väll att det fanns en liten raggare i dig å.... Rock´n roll fia liksom ;o)
Vi ska lära dig allt vi kan Haha,,,

Svar: haha ja eller hur, skönt att du såg det, känns hoppfullt :D ja jag förväntar mig all kunskap som ni har! :D


 


RSS 2.0