artistnamn

Appropå afrodjur. Visste ni att Magnus Uggla heter Magnus Claesson? Inte jag. Och detta gör mig otroligt besviken. Bakom alla coola namn står en svenne.

 

Typ Alice Cooper heter ju Vincent, Bob Dylan heter Robert, Elton John heter Reginald Kenneth Dwight (:'(), Jerry Lewis heter Joseph, Joe Labero heter Lars Bengt Roland Johansson, Queen Latifah heter Dana Owens, Joey Tempest heter Rolf Magnus Joakim Larsson, Pugh Rogefeldt heter Torbjörn, Anna Nicole Smith hette Vickie Lynn Hogan, Jenna Jameson heter Jennifer Marie Massoli, Ronaldinho heter Ronald de assis morreira och Ringo Starr heter Richard Starkey.

 

Såg att Stalin inte heter Stalin. Men han heter i och för sig Iosif Vissarionovitj Dzjugasjvili. Så det kanske inte är så konstigt att man inte använder sig av hans namn :)vill se


Tänk att denna grabb kunde bli såå het. Hatar Adam Sandler men det spelar ingen roll. Denna film ska ses med haklapp och fingret på pausknappen.

Om någon sett filmen, KOMMENTERA! Dels hur bra den var, men självklart; hur het var Kevin James från en skala? :D

 

Dagen har gått till mina bästisar. Vi har åkt till Erikshjälpen efter ett missöde på några nollor för mycket på Johannas kvitto. Har hunnit med City Gross också. Jag sprang mest efter Melissa, motion! Köpte en läsk; Kalle Kanin. Den skulle smaka kiwi men ICKE. Dra åt helvete kaninjävel.

 

Har fått ett par intressanta svar angående lägenheter, men eftersom det här är tredje gången jag letar andrahand så vet jag att man inte ska ha några förhoppningar.


full fart!

Har tagit mig i kragen och ringt massa om lägenheter idag. Men inget bestämt än, även om jag hoppas på ett par lägenheter. En i korsta och en på Södermalm.


Idag har vi (joh, christian, malin, jag (no shit)) varit på Erikshjälpen.
Jag har ju som sagt ingen skofetisch och byter bara ut skor om.... Ja, egentligen inte. Dem jag använder nu har en lossnad sula och dem andra "vita" stinker ju satan. Så köpte ett par för 39 kronor. Tack pappa. Och tack för Erikshjälpens priser!
Och hämtat en soffa. Gud vad svag jag är!

Har nyss ätit på Max. Började nästan grina framme i kassan för att jag var så hungrig och grinig.
Jag skojar inte, pms-life-time är väl jag. Dessutom ska jag nog sluta med kaffet. Har inte druckit något idag och mår mycket bättre i kistan! Fast huvudet värker och allt jag vill är att dricka ett stooort glas kaffe. Men jag har ju så många laster så något kan jag väl dra in på :)christian, malin, joh =)lägenhetsletande och nyinflyttade lovers

Jag och Melissa tittar på Pingu, hon har blivit besatt av det! :) Men dem har ju bytt ut den klassiska melodin? DET VAR BÄTTE FÖRR.


Har tittat igenom min mail och läst om några tänkbara boenden. Tyvärr är de flesta för dyra. Ska ringa ett par som inte skrivit ut hyran, men just nu känns skönsmon och vinkeltået mest rimligt. Det förstnämna låg nästan precis vid servicehuset jag fick jobb på (och sluta). Hade varit perfekt annars!


I helgen vimlade jag lite i stan. Drack lite cider och tittade på båtarna, mysigt :)


Idag blir det IKEA och middag med våra älsklingar som äntligen flyttat hit (Malin och Christian). Inte så kul att jag flyttar ifrån Haga när dem flyttar dit, men men.Detta är ju SÅ gott och SÅ billigt. Det vill säga SÅ perfekt för mig :)

det kom en fis

Nu ligger en pizza i magen och jäser. Nu känner jag mig som mig själv igen! :)

Letar just nu efter lägenheter, utan resultat. Varför finns det bara ettor ute på vischan :(


Föresten, hostade här om dagen så att en prutt kom.
Det är såna gånger jag tackar gud för att jag var hemma och inte i Ica-kön. Eller en föreläsning. Eller på en begravning. Ja, ni ser vart jag vill komma. Jag är en väldigt välkomnande människa, men ser helst till att pruttar kommer fram med tillåtelse.


När jag ändå pratar om nonens. Jag ska aldrig mer säga "sommarfärger" till det färgglada. Det är väl snarare tvärtom? För mig är det så i alla fall. På vintern är jag pastell och bär på sommaren alla färger som inte visar att man svettas. Typ svart. Och ibland vitt.


Craazy.
Oj oj vad det märks att jag jobbat med brännan! :D

brunetten som var blondin

Dagens blonda kommentarer:

Johanna:
Vad hette Fred i efternamn nu igen?
Jag: Jag minns inte... var det inte något med fred?


Jag:
Åh idag är det celebrity rehab! Men jag vill se Sex education också, men dem visas alltid samma tid.
(no shit?)

Jag: Åh, hittade en bild från 2008. Jag var mycket finare då! Dessutom gjorde jag mer med håret, med det där diademet och allt.
(Jag har exakt samma frilla idag. Med diadem)

Tidigare blonda kommentarer:

(hittade en del från oktober 2008)

"är du dum i huvudet eller? det utalas ju johnny diiiip!"

"alltså, det här smakar ju inte lax!.. jaha, är det kyckling" (jessica simson style)

"men om en tjej rider av en kille, hur kan det kallas sex när hon sitter på hans rygg?" (syster sara fick lov att köra blommor och bin för mig)

"hon där kommer aldrig bli något, det vet jag. vilken jävla one hit wonder" (när jag såg britneys första video)

"Jag är norrman".
Skulle egentligen vara: jag är i norrland.
(ett citat jag glömt bort, tack cissi :))

obeskrivligt bra låtar


Skulle lägga upp en bild när jag har nyfärgat hår. Hade färgen i för länge som vanligt och resultatet blev mörk-mörk-brun. Ljus-svart? :)
Men som vanligt blir bilderna inte bra när jag har fixat mig innan posandet. Det är något med den lätt-sminkade-13-bast-looken som alltid blir bäst. Det är väl mitt sanna jag eller något.

 

Citat från förr:
Jag (går i sjukhusets källare): åh, vad gott det luktar här!
Christian:
Det är det där dem försöker dölja lik-lukten med.
(vi gick tydligen förbi obduktions-salen)

 

 
De sista kommer ifrån LP:n Power Ballads från 1991.


mitt i kaoset

Var ju ett bra tag sedan jag var hos johanna (=hade tillgång till internet) så ber om ursäkt för det. Har dels fått arbetslöshet-syndromet med noll energi till att göra något. Eller arbetslös, är numera sjukskriven för magen/hjärnspöken.


Har haft en massa krångel med ekonomin som tagit massa energi och tid. Detta har resulterat i att jag måste flytta så snart jag kan. Jag som skulle bli "granne" med Malin och Christian :(


Har som ni förstår massor att skriva om, har samlat idéer sen sist. Men det får komma lite senare! Nu ska jag titta på lägenheter på blocket.

RSS 2.0