det tar sig sa mordbrännar'n

har i stort sett fått lägenheten nu. har i stort sett fått ett jobb (ska inklusera ett foto på mitt cv nu, varför har jag bara pose-bilder eller sprit-bilder eller ful-bilder?).
dessutom får jag kanske en sambo på köpet. ricardo såklart. it feels good!

nu ska jag och efraim plugga vidare. sen ska vi till maria, ricardos syster, på middag. och idag kommer även min älskling till sundsvall. sara :) åh vad glad man blir!

återigen...

... suger sjukvården
ringer ännu en gång till vårdcentralen om min mage (ja, jag är lika trött på att tjata om den som ni är på att läsa om den).
tantjäveln i luren: ja men du ringer lite olämpligt. alla tar ju semester nu.
jag: ja men jag har ju ringt förut utan att fått mer hjälp än några råd.
tantjäveln i luren: jag ska ringa din läkare, (nåt tjejnamn)
jag: vadå min läkare? ja men jag har inte träffat henne?
tantjäveln i luren: nehe? men det är din läkare i alla fall. jag återkommer när jag fått kontakt med henne.

tror ni hon har återkommit? nej just det.

efter alla dessa år, STUDENTEN! :D

i och för sig sitter jag nu i skolan och försöker ta igen allt jag inte hunnit med, men ändå! det var en så rolig dag att jag lever på den än.

börja med den traditionella champagnefrukosten vid mig, gick sedan och åt middag med "hela skolan" (så sjukt liten skola att det rymdes i en lite sal men ändå).
Efter kaffet gick vi till skolan där vi gav blommor till lärarna och åt tårta. Dem dela ut priser till välförtjänta elever och alla treor fick sina omdömen. utom jag :p jag ville vänta med det för att öka mina chanser till Utmärkt (för alla er icke-folkhögskole-elever är det det bästa omdömet man kan få, vilket ricardo fick:)).
vi tog sedan klassfoton vilket jag lägger upp senare.

efter skolan väntade Svenssons med några år. Jag, bonnie, Cornelia och Efraim plus två "behandlingsassistener" drog dit. Några öl senare vingla vi till bolaget och sen till mig. I stort sett hela klassen kom förbi och vi körde Sanning eller konsekvens-korten och charader :)

det var fullt upp morgon till kväll men det var värt varje minut och öre!

 


give me, give me!

igår tittade jag på lägenheten jag kanske ska hyra, julias. 1800tals-hus med slottstrappor, högt i tak och stora ytor. Från lägenheten finns ett förråd och ett extrarum som ännu inte är renoverat, men med värme. hoppas hoppas hoppas jag får den!

skulle bara ta en kaffe och sen gå men fastnade hos henne fram till elva. idag ska vi köpa skor till "studenten" och sen ska jag gå till johanna och daniel. Han fyller ju år idag :)


försökte googla fram huset, men det är i alla fall det gula till höger :)

nu ska jag skicka lite blommor och choklad till hyresvärden. det gäler att smöra. nejdå ;)

min helg!Jag och ricardo tog det lugnt på fredagen med lax och corona. kan inte bli bättre tror jag :)


vinkväll och eurovision hos cornelia med julia :)
vi drog sedan till svenssons :) vi hade jävligt kul. bilden säger allt :)


cornelia är en mästare i köket :)


årets första jordgubbar :)
mia och tanja innan mördarprovet


cornelia och christian :)

one week to go...

en vecka kvar av skolan! blandade känslor, alla längtar men vi trivs så bra ihop så det är lite trist.
som ett farväl till oss la vår lärare in tre stora prov nästa vecka. det gillar vi. inte.

studenten blir den 26e med middag. troligtvis champagefrukost och grillning hemma hos mig på kvällen.

eftersom jag ska gå i skolan ett par veckor till firar jag en andra gång med familjen i mitten på juni :) det ska bli mysigt. synd att det inte blir studentmössa, bal, roliga åk och mottagning bara.

nu ska jag fortsätta läsa om hela 1900-talet. wish me luck....

me love fridays

Älskar fredagar! vi slutar tidigt, vi har svenska och vi har världens bästa lärare. Idag gjorde vi massa lekar. Ni vet "fruktsallad" där man byter plats med andra av samma frukt, med mera.. alla garva åt hur tävlingsinriktad jag var i lekarna, men vadå, jag kämpar för mig och dem andra bananerna!

Roligaste var när när vi körde att alla som höll med om någonting skulle byta plats.
- alla som är kära byter plats!
jag springer upp som en tok för att plötsligt se att ricardo lugnt sitter kvar.
jag: men ricardo!!
han inser min ilska och flyttar plats. bra att man har power i detta förhållande.

Imorgon ska jag till Cornelia. Hon ska laga middag och sen ska vi kolla på Eurovision song contest. Måste säga att jag verkligen gillar finalisterna! Malta framförallt. Ciara har jag älskat sen hon sjöng "I'll be your angel" för några år sedan i samma program. kolla det på youtube!
Nu ska jag och ricardo vidare. jag ska gå förbi bolaget och köpa lite smultron-eller jordgubbsvin. Känner att jag måste köra något nytt nu.


Vi har personer skriva i pannan och får bara köra Ja- och nej-frågor.
(från vänster: julia, tanja, läraren nina, christian och ricardo. och lilla mia i mitten.)


patrik och efraim :)


jag och min sötnos christian är på rökpaus.

ge mig samarin i sprit

försöker tvinga mig kvar i skolan, det är ju trots allt den sista mördartorsdagen! men jag har så ont i magen att nu måste jag verkligen ringa piller-fabriken. ligger halvt på stolen och försöker vara trevlig mot klasskamraterna. har egentligen mest lust att hota dem med vattenpistol och tvinga dem köpa samarin.
dessutom fick jag underkänt på provet. lycka! :S

har hamnat i en sakna-uppsala-period nu. vill gå ut och träffa min kära göran, fnittra som en trettonåring, klä mig som en slampa och visa att jag dricker dom en sofistikerad donna nuförtiden. mamma tyckte jag skulle bli medlem i PRO. att betedde mig som en pensinär när jag klaga på hur "dagens ungdomar dricker". hon kanske har en poäng i det.

ps.
såg med lycka att malin skaffat en ny blogg efter hemkomsten. check it out. marrlin.blogg.se


mina kära i bilder

Tar en lite break nu och lägger upp lite söta bilder. Har pluggat som en tok dem senaste dagarna. Har två prov imorgon och ska lämna in tre arbeten så skönt att få lite gjort innan vi slutar!

Resten av klassen är i Stockholm, förutom jag, ricardo och efraim. Jag skulle också följt med men tack vare min mage a la son of a bitch gick det inte. måste ringa sjukan men drar ut på det. dem har inte gjort nåt åt det innan så känns hopplöst. inte ens min medicin fungerar längre... men jag biter ihop!

Jag och Johanna ses inte lika ofta längre av olika anledningar, men när vi väl gör det finns det inga mysigare stunder! Snacka skit om det senaste som hänt, bråka lite med daniel och titta på Melissa. förstår inte hur man kan titta på någon så mycket och bli road av det :)Ricardos hund var på besök och kollade så vi lagade maten bra nog :)


kenzo<3

bästa citatet ever

mamma och pappa ska fira mommys 60årsdag i New York.
sara: hörde du att mamma och pappa ska gifta sig där?
jag: va, nej?
mamma: ska vi? ja just ja! nej men jag och pappa fundera på vad man kunde göra där borta bara. kom på att vi kanske kunde gifta oss.

Lät som hon pratade om att köpa ett paket mjölk.... :)

(googlade pappas namn och fick upp den här på första bilden. ett tecken?)

håll tummarna!

Jag har alltid avundas min söta klasskamrat julia för att hon bor så centralt. Visst, jag och johanna gör också det men hon bor verkligen MITT i smeten. Och igår frågade hon mig om jag var intresserad av att hyra den, vilket jag såklart var. så jag håller tummarna att han som äger den inte frågat någon annan innan och att jag kommer få pengar!!

nu är jag hos ricardo och chillar. Annars måste jag plugga, plugga, plugga. lär hinna träffa Joh innan helgens slut också :)

hela mitt liv är oplanerat

Var tvungen att tacka nej till ett samboliv med Linnea eftersom jag inte vet hur jag ska få pengar i sommar. kanske av csn, kanske av lön, kanske av bidrag. kanske jag hittar en etta här i sundsvall, kanske jag kan ha sambo, kanske jag flyttar hem till östhammar... riktigt förvirrande!

är jätteorolig över mitt omdöme. blir det inte bra kommer jag inte kunna söka någonstans.


jag framifrån? gärna. men för er skull väljer jag bort det. höhö


mamma och pappa är bäst

måste stanna kvar i skolan efter avslutningen och ta igen allt jag inte hunnit. men dem har lovat mig att hjälpa mig med en liten etta under sommaren. lycka!

RSS 2.0