mina underbarar dagar

i tisdags åkte jag in till uppsala och fikade med malin, cissi samt pernilla och johanna som kommit hem från en vild tid i malta! åkte sedan till gränby och kolla in cissis lägenhet. vi spelade spel med ett par trevliga karlar och sen åkte jag vidare till bion.
jag, sara, joakim, mickis och nicke Australia. väldigt bra men otroligt lång. när vi kom hem drack vi ett par glas vin och lyssnade på reggae. jag försökte få fram lite andra musikinslag, typ New kids on the block. misslyckades.

i onsdags var det nyår! jag var hemma hos joakim och sara här i Gottsunda med deras vänner. Hade otroligt trevligt! vi firade sedan tolvslaget i en lokal en bit bort, för att sedan gå hem igen med närmare femton personer fler och fira vidare till sjutiden på morgonen. jag gillade umgänget, fyverkerierna och det faktum att jag blev så perfekt full man kan bli. jag var otroligt svårpåverkad. smällde väl i mig en vinare, fem cider och lite skumpa men blev mest lullig. skönt.

bilder på mina tjejer och nyårsafton kommer sen när jag åker hem till pärona!

i torsdags var det väldigt lugnt. säger bara en pizza, en hel påse chips bara till mig, lite spel och en dålig svensk rulle. utmärkt. jag och sara drog förbi mikaela och snacka skit. fick även masa plagg hon inte ville ha. :)

idag är jag ännu kvar i stan. pallar inte att åka hem. lite jobbigt att jag glömt min laddare men social får jag vara en annan gång! blir nog tacos och massa sova.

och imorgon shoppa i jakobsberg, fika och gå på cosmonova. bäst ingen protest!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0