Helgen och Östhammar

I torsdags flödade vinet. En och en halv flaska adderat en natt är lika med den mest extrema baksmällan ever. Kändes det som då i alla fall.
Jag vaknade fredag morgon med en huvudvärk som dunkade som en trummis i hjärnan. Och jag skulle vara tidigare i skolan liksom, kul. Hur som helst, hittade efter om och men ett par ipren, låg i sängen tills jag var halvt försenad. Och det hjälpte faktiskt. Resten av dagen hade jag i och för sig en spya i halsen men tävlingarna och teckenspråket gick bra!

Igår skulle jag åka hem. Det var minst sagt nära ögat att jag missade tåget! För det första så var vägarna oskottade och det blåste så mycket att jag höll på ramla baklänges. Väl framme stod jag och vänta själv vid parongen. Ett annat tåg stod bredvid men jag ringde Johanna i lugn och ro och undrade lite varför ingen annan stod vid mig.
Efter en stund gick jag sakta och titta ifall att. Självklart var tåget som stod där det jag skulle ta. Sprang dit och hann med.
Väl inne på tåget börja jag argumentera med en man som "tagit min plats" innan jag insåg att jag inte skulle sitta där, haha!
Mamma, pappa och Bessie hämtade mig i Gävle och väl hemma åt vi middag och drack glögg innan jag stupade i sängen.

Ursäkta den dåliga uppdateringen, har varken varit på humör eller haft tillgång till internet. har inte ens en bild att lägga in (jag som hatar bildlösa bloggar, haha). Tar en gammal från Halloween i år på sara, emma och mig. så länge. ciao bella.Den goda tvillingen, den onda tvillingen och piraten!


Håll utkik efter nästa blogginlägg, ska göra ett hemma-hos-repotage igen! fast nu handlar det mer om allt i den gångna tiden man skäms för men som alltid finns kvar i det gamla flickrummet... mohahaha

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0