ångestdagböcker

Roade mig hela natten till att läsa gamla dagböcker jag har har hemma. Eller roa och roa, finns ju en del hemska saker man skrivit ned genom åren som man förträngt. Bloggar i alla ära men det är lite tråkigt att jag slutat skriva ned alla tankar jag har på djupet. Även om jag såklart är lite personlig i den här bloggen med.

Igår läste jag en dabok från det att jag var strax innan fjorton och ett år framåt. Rätt intressant att se utveckligen när jag skrev en sida varje dag.

boken innehåller mycket tankar som "jag kände mig så tjock idag att jag var tvungen att klösa mig själv på kinderna för att må bättre", "jag spydde idag, men det var mest grönsakerna som kom upp" eller "jag glömde dra in och ut med magen en timme efter middagen. måste gör lite situps nu. har redan gått upp till 40,5 kilo. vill inte skrivas ut".

Hade helt glömt att jag en gång känt sådär. Hela boken innehåller tips om hur man gömmer maten bäst eller hur man lurar behandlarna med att inte dricka näringsdryckerna. Sjukt! Jag mådde dåligt över min kropp bra många över efter utskrivningen men kan säga nu att jag för första gången tycker att jag duger som jag är :)


Vägde typ 40 kg på den ena bilden och 68 kg på den andra. matmissbrukare på den ena och alkoholmissbrukare på den andra. Nu väger jag lagom och brukar allt lagom! :D haha

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)
Postat av: Madde

Bra kämpat :) Det är madde från gruppen vi hade på fyren i östh ^^. Bra att du mår bra idag :D

2010-03-05 @ 21:56:22

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0