a milf-day

Eftersom min frånvaro endast var 1,9% tyckte jag att jag var värd att ta ledigt en dag. Eller något :) Jag kan inte spendera för mycket tid med min fru, as simple as that.

Skulle mötas vid vårdcentralen. Det ligger bredvid samma väg jag tar till skolan varje dag. Jag har ju ett extremt dåligt lokalsinne så när jag i princip står bredvid byggnaden går jag åt andra hållet. haha!

Efter det gick vi på stan i ett par timmar. Johanna hann köpa ett par julklappar och tid fanns även för att planera födelsedagspresent till Malin samt köpa ett par tomtemössor till Melissa och mig (måste ju ha det på fredag hallå liksom).


Johanna går på ett ställe som heter Skeppet som har små "träffar" varje tisdag för unga mammor. Idag var det lite av julfirande och de fick ta med sig någon anhörig. Så jag följde med :) Var asmysigt med lussebullar, sång och lite lek. Såå söta ungar!

 

Johanna är bra på att peppa mig på sånt jag drar mig för att göra. Så när vi var hemma vid fem-tiden så ringde jag efter praktik. Självklart var det för sent, men lämna i alla fall ett meddelande till ätstörnings-teamet :) håll tummarna!

Appropå praktik, och därmed skola. Någon (eller flera?) lärare hade tyckt att jag var "disträ" och "splittrad". Kanske stämmer in lite, men blev lite uppvaknande för mig. Dags att skärpa till sig kanske?

 


Varning för mamman!
Johanna och Melissa beundrar julgranen på vårdcentralen.Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0