broke

icke-favorit i repris när det gäller pengar. jag rekomenderar INTE att få aktivitetsstöd (fint namn det blivit) eftersom man får pengar så jävla sent!
"pengarna ska komma fen 25e så man kan betala räkningarna" JO TJENA! ja får ALLTID sent. idag fick ja inget så kommer väl få den 30e om inte senare. det suger röv och ja som skulle skulle bjuda daniel och johanna på mat, köpa en film, en mp3 så man slipper plågas på hemresan (nej jag har aldrig haft en). MEN ICKE! förbannad är jag. och stryk ska nån få.

idag har jag och johanna fönstershoppat, ätit sallad vid vattnet, käkat glass och hon har visat mej sundsvalls folkhögskola. HOPPAS ja får lägenheten ja titta på igår, fan va fin den var! på tiden att man flyttar hemifrån. speciellt om man jämför sig med malin som inte bott hemma på typ fem år. så kommer ja med mitt lilla flickrum. kul. :)

nej nu babblar ja. man ska blogga intressanta saker så shut the fuck up fia. bye

lägenhet 2

igår ringde jag om en lägenhet och fick komma och kolla på den trekvart senare. en etta fem minuter från johanna för 3100 i månaden. jag gav upp den i onsdags för den va lite väl dyr.. hon som ägde lägenheten ska bestämma sig i helgen, så hoppas...

sov hos thomas inatt och vakna med ett öga a la gävle för den som kommer ihåg. det vill säga svullet. ser misshandlat ut. vettefan vad problemet är..

snart ska jag och johanna till "stan" och kika runt, käka ute och sådär. redan ångest för att åka hem.! hoppas bara jag fått pengar idag..

ciao

lägenhet

har kollat på lägenheten nu. fan va fin den var, högt tak och stora utrymmen. 80 kvadratmeter.
har även kollat upp om jag har betalningsanmärkningar, vilket jag trodde jag hade, men ICKE. fan va bra jag är.

men som sagt, lär inte få den. men man kan drömma!

idag ska vi hälsa på mari innan vi käkar middag, tacos. det är bäst. blir nog att träffa thomas ikväll också. enbart för att tvinga han att skriva på medsökande till lägenheten så det ser bättre ut på pappret haha. utnyttjare, yes I am. nejdå.

men nej jag har fortfarande inte bestämt mig om vart jag ska bo. its hard. men lutar åt komvux här i sundsvall så jag kan få bli undersköterska och plugga vidare tills behandlingsassistent. dom andra ger bara gymnasiekompetens så...

nu sitter johanna och kollar i boken jag tog med mig "vad ska babyn heta?". ja jag börja planera tidigt haha. men det är rätt kul att läsa. faktiskt. "jag tycker faktiskt att lillemor är gulligt" säger johanna nu. ska nog ta tillbaka boken.. ;)


sundsvall

är nu hos lovlie i sundsvall. vi ska vara på en visning om en halv timme. sitter här med hemska kläder, tom mage och blött hår. lägenheten ligger två minuter från johanna (dvs ascentralt) och kostar 5600/månaden. jag tror knappast jag får den men OM ja skulle det kommer ja göra ALLT för att kunna betala hyran. det vore min dröm.

nu ska jag hjälpa till med maten kanske.. uppdaterar senare om allt. just det, jag ska få börja med antabus om jag inte har leverskador vilket jag med 99% säkerhet inte har. så det känns bra. ska ta proverna måndag morgon.

på återseende hörrni!

<3


malin hellman är bäst.


jag sårar henne, trampar på henne, skriker åt henne och tar henne för givet.
och ändå, ändå, tar hon mig tillbaka och försöker istället hjälpa mig när det är hon som behöver plåstras om.

det är för oegoistiskt och därför hatar jag det. men jag älskar henne för att hon gör det.

jag har försökt gett henne vilorum för att hon för en gångs skull ska kunna ta hand om sig själv utan att jag står i vägen. och aldrig har jag känt mig så halv! kanske behövdes för att inse hur mycket hon betyder för mig. och för alla andra. för det vet jag.

malin hellman är helt enkelt bäst! och detta är inget jag skriver för att jag inte vågar säga det rakt till henne. för det ska jag. jag måste bara skryta lite. helt enkelt.


midsommardag

var så trött på att vara sjuk igår så jag hakade på jimmy till öregrund. vi va tio pers som åt ute. tog ett tag innan jag insåg att det var min brorsas sambos bror och hans släkt, i stort sett. så vi va väl typ släkt på långt håll höhö.
sen blev det fotboll hos "hennes bror". jag hatar fotboll. som fan. men gjorde det bästa av situationen.

kom hem vid två i natt och är skapligt trött. måste snart städa för thomas dyker förbi idag så åker vi tillsammans till sundsvall på tisdag. vet inte vilken nödlögn ja ska dra till aktivitetscenter men va fan. förhoppningsvis kan jag träffa han från folkhögskolan också så blir det lite nytta med nöjet!klaga klaga klaga

klockan är snart tolv. den jävla dagen är snart över.

jag borde fan skaffa ett jobb då ja kan jobba varje högtid. ja har fan grinat mig igenom dom senaste iaf. sen midsommar förra året. alltid åt helvete. är det inte ensamhet på landet så är det katastroski i stan. om det inte vore så att lilla sofia ska va så jävla rädd för allting. har hittils fått flera jobberbjudande men tror du ja säger ja? ja är fan sjuk.

i alla fall så har ja käkat middag med pärona och grannen idag. börja jävligt irriterande då dom ska påpeka jämt saker och ting. typ "visst kan väl sofia få ett glas vin?". det är väl fan jag som ska lära mej hantera alkoholen innan ja får dom jävla tabletterna? tror dom inte ja är så pass gammal att om ja vill supa mig full så gör ja det utan dom. det blir bara jävligt pinsamt och jag orkar inte va trevlig.
dom är så kassa på hantera saker bra. typ som förra året innan ja hamna på billsbo så frågar mamma jätteglatt min brorsa "föresten, vet du vart sofia ska nånstans då :D?" som om det vore nån jävla nöjesresa. ååååh så jävla irriterande. och jag vet att ja säger jävla i allting men det är fan ingen kul dag och det är fan roligt att få ur sig allting. även om ingen läser så skiter ja i det. ut med skiten bah!

och denna jävla beslutsångest tar döden på mig!! vart ska ja bo?!

nä nog med klagomål för idag. nya dag nu iofs.. bye

midsommar tror jag det är

har ingen koll alls. och bryr mig inte vad det är för dag. när någon påminner mig blir jag sur. alla gör saker idag. men det är som det är. tror pärona blir glada att jag är hemma med dom faktiskt. får tänka så. ska faktiskt plocka blommor sen, johanna dahlman påminnde mig. får se vem jag drömmer om. jag tror det blir om henne.

annars har ännu en peoplevakt hört av sig och jag undrar varför dom inte lessnar på att byta nummer med alla fulla brudar som finns. jag vill inte låta nedlåtande mot mig själv men det är fan inte jag man ska byta nummer med. men ändå har det hänt. fem gånger. spelar ingen roll om dom har ungar eller frugor. därmed får dom stå längst upp i litsan på dom mest desperata männen i mitt liv. men så har dom den där irriterande dragningen också. så jag kan förlåta det. haha

jag tror det är nyttigt att vara hemma så mycket som jag är nu. utan att få panik som man annars får av rastlöshet. jag har garvat mig igenom nätter av komedier och hört av mig till dom jag annars glömmer. jag har tagit mig tid att faktiskt lyssna på vad mina föräldrar berättar utan att sucka över deras värdelösa intresseområden. jag kan stanna till och tänka att jag har inte så brottom ändå. som sagt, en dag i taget.

jimmy frågade mig om vi kunde åka till göteborg nästa helg med sweden rock, liseberg hans gaddning. låter askul men lutar ändå åt sundsvall. vi får se!

och pappa och jag ska på Rhapsody in rock den femte juli. hur gulligt är inte det?

nej nu ska jag duscha efter all spring med bessie. sen blir det middag med pärona och grannen. vilket jävla drag....

sjukt fetto

idag har det varit en helt okej dag. förutom den där jävla svullna halsen. ja överdriver inte när jag säger att halva halsen är igentäckt. gör ont att dricka vatten till och med. men kanske inte gör något med tanke på min viktuppgång. jag är som sagt ingen "faan va feeet ja är"-person. jag vet att jag inte är överviktig så men det är inte kul när man gått upp typ sex kilo sen jag flytta hem i januari. och inte gör jag nåt åt det heller. jag har ingen ork eller lust. så då får ja faktiskt skylla mej själv!

så idag har ja gjort sjuk-grejer, typ kolla på film och läsa tidningar. men nu börjar ja känna febern komma och då har man inte ens ork med ens det. fan också.

mafalda kom idag också men jag gav henne  några leksaker så jag inte betedde mej som den mest associala fastern ever. det gick hem.

och skolorna. nej jag har inte kommit nån vart. beror helt på vart jag hittar lägenhet antar jag.

skolor och böldar

mina valmöjligheter:

wiks folkhögskola, uppsala

+
nära till familjen
+ samma stad som syster
+ samma stad som bästisarna
+ mitt andra hem
+ folkhögskola!

- två år

sundsvalls folkhögskola
+
nära johanna
+ bara ett år
+ börja om på nytt
+ folkhögskola!

komvux, sundsvall
+ + +
bra utbildning


ne pallar inte tänka mer nu. idag är ja sängliggande nästan. en böld i halsen. ganska skönt och sexigt. skulle på bio med tommy idag men blev väl inte så då.. skicka dock en bild på bölden så han skulle förstå hur det var. uppskattades väl inte så mycket som jag hade hoppats :P
Idag ska ja kolla på film och fundera över mina skoldilemman. först röka, för de gör nog susen för bölden! ciao

almost there. to a brand new start

var som vanligt på aktivitetscenter imorse och hann inte göra så mycket. men skrev i alla fall in mig på bland annat Uppsalahem. får se hur svårt det blir med att hitta lägenhet. måste även leta i sundsvall. har föresten kommit in på wiks folkhögskola och ska på intervju i sundsvall nästa helg när jag ändå åker dit.

Sen var jag hos min nya psykolog som med en allt för snabb dömning verkar ganska kass. hon fick det att låta som om det jobbiga med missbruket var när jag gjorde bort mig. (?!)

skit samma. jag fick inte tag på henne på beroendekliniken, men psykologen ska försöka få tag i henne i veckan tills nästa tisdag. så förhoppningsvis får jag börja med behandlingen då, eller i alla fall med levervärderna och allt vad det brukar vara.

det är pinsamt men vad ska man göra. jag är inte stolt över mig själv men stolt att jag (äntligen) tar tag i det här.

jag vet bara, för att fortsätta tycka synd om mig själv som fortfarande är jävligt nice, att jag känner mig så jävla ensam. jag har ingen vid min sida. på grund av att jag stöter bort en del, sårar en del och resten verkar vara för rädda. läs: mina föräldrar.

(okej jag överdrev en smula i stycket ovanför. jag tycker inte så mycket synd om mig eftersom det inte är en sjukdom som alla säger utan något man själv ger sig in i. sen kan man ha psykiska sjukdomar som bidrar till det men det är en annan femma.)

det är så jävla skönt och skriva av sig. nu ska jag fortsätta med mina nya sysselsättningar (rengöra kylskåp och sånt där som får en att tänka på annat) :)

helan går, livet går.

detta är en sån där dag som varken känns förjävlig eller rolig. inte alldaglig heller. utan sådär tom. när man vet att det känns bäst att inte tänka alls.
spelar ingen roll om jag verkligen försöker berätta. för bästa vännen eller psykologen. jag får inte ut ett skit.

sen, med jämna mellanrum, allt för ofta men inte regelbundet, exploderar allt. alla känslor kommer fram men även tankar jag aldrig tänkt. åsikter jag aldrig ens varit i närheten av att tycka. men det sårar lika mycket. för sånt går ju inte att avgöra om det är sanning eller inte.

nog om att prata i gåtor. kort sagt super jag bort mina vänner, min familj, min kropp, mitt liv. och ändå finns det inget som ja trånar så mycket efter. spelar ingen roll om jag vaknar dagen efter och skadat mig själv eller dom i min närhet. jag tar nya tag och gör om samma sak. igen och igen.

på onsdag är det ett år sedan jag hamna på billsbo. det har inte hänt så avseendemycket sen dess.  eller jo det har det. men inte så mycket som det borde. imorgon ska jag ringa beroendekliniken. jag klarar inte av det här själv.. uppenbarligen.

jag ska nog vara hemma på midsommar. äta sill under min familjs bord. jag kanske aldrig kommer lyckas dricka igen. det tror inte mina hjärnskrynklare i alla fall. innan jag fått bort alla fällor i min hjärna.


och ingen vill prata med mig heller. det är så jävla skönt, på ett sätt. jag skäms och jag vill tänka på allt annat än just det här. men samtidigt blir jag rädd. ibland känns det som om jag kan stå framför mina föräldrar med en motorsåg genom magen och dom kommer inte nämna det nästa dag.

för att jag tycker självömkande är så jävla nice ibland!


RSS 2.0