Minns ni dessa glassar?

1988. Här är glassarna som fanns året jag föddes. Jag är nyfiken på "Gröna grodan"!
 
1995. Jag blev så lycklig när jag såg glassen längst ned till höger. Jag hade helt glömt bort den trots att den var min favorit. 
1997. Jag minns när "Cool bits" (längst ned) kom. Men favoriterna detta år var för min del Cornetto Fresh. Eller Solero Red berries. Min syster tog alltid den gula.
 
 
 1999. Detta gäller, som ni ser, Triumf glass. Kalle-glassen gav mig ett riktigt lyckorus, den åt jag ju ofta! När jag inte åt den där läskiga clown-gassen alltså.
 
 
Vill ni se alla glasskartor genom åren så kan ni gå in HÄR. Är ni nyfikna på Triumfs glassar under de senaste årtiondena så finns dom HÄR. Tanken på dessa frys-favoriter kom upp i lördags när vi pratade om Glassbilen och att de hade en Jubileumsmix med gamla godingar som bland annat Daffy och Pralin. HÄR kan ni bilder på dom, visst åker man tillbaka i tiden när man ser dom? Då man satt i tv-soffan, tittade på Tre kronor ("Hej Jesus!" som Sten Frisk skulle ha sagt) och hörde den välbekanta melodin på gatan.
 
Själv älskade jag även bägarglassen Sundborn. Och jag kände mig lite cool som hade en nära släkting i den orten. Kanske inte biologiskt nära men ja, ni fattar. Jag såg nu att det var nästan på dagen tre år sedan jag var där sist och hälsade på, HÄR finns det inlägget. Ifall ni var sugna på ännu en länk att gå in på alltså. Igår hade jag för övrigt namnsdag (Tack!). Mina föräldrar sms:ade mig och det var en väldigt bra start på dagen. Som liten firade jag nästan varje gång Sofia stod på almanackan. Jag fick alltid en bakelse och en leksak från Konsum. Oj, vad lycklig jag var. Sen gick det liksom bara utför och idag kommer jag bara upp ur sängen om jag startar dagen med fyra Zoloft och lika många koppar Zoega. Nejdå.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0