Kakmonstret ♡

 
 
Finns det någon som är mysigare och roligare än Kakmonstret? Jag har alltid varit kär i honom men blev det desto mer när jag såg klippet ovan. Egentligen är jag ju ett större fall av Mupparna än Sesame Street, samtidigt är ju det blåa monstret en av mina favoriter.
 
Idag har vi haft hantverkare här som tittat på ett av våra badrum. Vi ska främst göra om det för att få golvvärme och en inkopplad dusch. Men då kan man lika gärna passa på att göra om resten med. Igår bytte vi för övrigt ut fem av våra innerdörrar, det blev en stor skillnad. Jag ska visa er bilder när orken finns. I helgen lär det inte bli av då jag i stort sett ska bo på jobbet. 
 
Idag hade vi besök av en arbetskompis till min man samt hans fru. Det var jättetrevligt! Efter det sov jag på soffan i två timmar, det tar på krafterna att ha totalt fyra främmande karlar på besök under en dag :). Andra saker jag hittat på är att göra Tack-korten. Jag vet, jag har nämnt det en miljon gånger men denna gång menar jag allvar. Jag har gjort hälften nu och ser fram emot att visa dom för er sedan (när de redan har skickats och redan kommit fram såklart).

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0