I brist på annat: Snap-bilder

Tidningsbevis på att man faktiskt har gift sig (högtryck i kyrkan såg jag).
 
När man hittar snuskiga inviter på jobbet.
 
Varje gång jag handlar. "Jag behöver ingen rullvagn". (Chips, vitt bröd, glass, risifrutti, frysmat.... Ja, jag är hälsan själv).
 
Jag och mina barndomsvänner (efter att ha haft långa fransar i många år så känns dessa ögon väldigt "kala"?).
 
Kanske bara jag som tyckte detta var halvroligt.
 
För ett par veckor sedan så klippte jag mig. En bättre bild kommer när jag faktiskt har smink på mig.
 
I somras drack jag och maken taxfree-rosé och åt jordnötter.
 
Jag var tveksam på att lägga upp denna. Men äsch, alla har vi en snuskig fantasi och lite tråkigt ibland. Och alla har vi väl någon gång drömt om Daniel Larsson. 
 
När jag föll för en reklam på TV.
 
Detta är från gången där jag trodde att chefen ville fira mig. Jag fick bittert lära mig att alla planeter inte kretsar kring mig själv.
 
 
Har ni mig på Snapchat och tänker "jag har inte fått en enda bild av dessa? tycker inte Sofia om mig längre? Hon som är min största idol". (Ironi). Du kan vara lugn. I många fall så sparar jag snap-bilderna utan att ens skicka dom. Och när jag väl gör det så brukar det bara bli till en eller två personer. Mest för att jag känner att "det känns som jag slösar bort folks tid om jag sänder denna tråkgia bild". Samtidigt, det är väl poängen med Snapchat? Att man ska se folks vardags, typ?
 
Jag fick nyligen ett sms av min kära vän, och trogna läsare, Linn som undrade om allt var bra med mig. Jag har trots allt knappt bloggat på sistone. Det är nog första gången sedan väldigt många år som jag ärligt talat glömt bort att jag äger en blogg. Vilket är märkligt, innan har det varit något jag dagligen funderat på. På gott och ont. Det har alltid varit ett roligt intresse samtidigt som det ger mig milda tvångstankar. Det är inte roligt att följa en blogg som uppdateras en gång i veckan liksom. Därför känner man sig tvungen att komma på intressanta inlägg.
 
Jag kan inte säga att jag varit upptagen den senaste tiden. Jag har bland annat tittat på filmer och sådana oviktiga saker. Idag blev min lycka total när Konsum sålde ut sina hyrfilmer. Så nu finns det officiellt inga platser kvar att hyra film på i denna ort. Är det bara jag som uppskattar en gammal, hederlig DVD?
Jag fyndade åtta stycken för 80 kronor så det var roligt. Hälften skräck och hälften svenskt så jag är är nöjd med min sökinsats. Förresten, ni har väl sett Guardians of the Galaxy 1 och 2? Det är långt ifrån min typ av filmer men jag måste säga att de kan vara de bästa filmerna som jag sett på väldigt länge. Igår så såg jag Fantastiska vidunder och var man hittar dem av J.K. Rowling. Fantasy är inte en genre som jag vanligtvis dras till men det var underbart att få försvinna iväg i fantasin lite.

Kakmonstret ♡

 
 
Finns det någon som är mysigare och roligare än Kakmonstret? Jag har alltid varit kär i honom men blev det desto mer när jag såg klippet ovan. Egentligen är jag ju ett större fall av Mupparna än Sesame Street, samtidigt är ju det blåa monstret en av mina favoriter.
 
Idag har vi haft hantverkare här som tittat på ett av våra badrum. Vi ska främst göra om det för att få golvvärme och en inkopplad dusch. Men då kan man lika gärna passa på att göra om resten med. Igår bytte vi för övrigt ut fem av våra innerdörrar, det blev en stor skillnad. Jag ska visa er bilder när orken finns. I helgen lär det inte bli av då jag i stort sett ska bo på jobbet. 
 
Idag hade vi besök av en arbetskompis till min man samt hans fru. Det var jättetrevligt! Efter det sov jag på soffan i två timmar, det tar på krafterna att ha totalt fyra främmande karlar på besök under en dag :). Andra saker jag hittat på är att göra Tack-korten. Jag vet, jag har nämnt det en miljon gånger men denna gång menar jag allvar. Jag har gjort hälften nu och ser fram emot att visa dom för er sedan (när de redan har skickats och redan kommit fram såklart).

RSS 2.0