Piffa upp med enkla knep

 
 
I somras så blev jag faster igen (hurra!) och ville till mitt första besök ta med en flaska alkoholfritt. Jag tycker att det gjorde mycket att krusa ett fint snöre och sätta dit en egendjord etikett. Ett litet tips sådär på tisdagskvällen.
Detta är för övrigt ett tidsinställt inlägg då jag för en gångs skull jobbar kväll denna veckodag. En kollega är nämligen utomlands och för att hon skulle få spara ett par semesterdagar så bytte jag två pass med henne. 
 
Jag var för övrigt på ett medarbetarsamtal/lönesamtal häromdagen. Mycket ska förändras framöver men det kommer säkert att bli bra. När det gäller LSS alltså, inte för enbart mig. Jag trivs bra med min nuvarande situation så att säga. Det kanske inte är jättepositivt att säga att man vägrar utbilda sig till sin chef. "Hur ser du på om undersköterskorna får högre löneökning än dig?" frågade hon. "Det är rättvist" svarade jag.
 
Fast det är klart, jag gör exakt samma jobb som undersköterskorna på mitt jobb så visst vore det orättvist på ett sätt. Men överlag så anser jag att man ska belönas för den tiden man lagt på att utbilda sig inom sitt område. Och givetvis för jobbet man gör. Vilka ansvarsområden man har och vilket arbete man utför. Vissa anser ju att man bara behöver infinna sig på jobbet för att få sin månadslön. (Inte på min arbetsplats alltså).

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0