Bondens Glasskalas 🍩

 
 
 
 
Dan har spenderat stora delar av sitt liv pÄ havet och Àr bra sugen pÄ att skaffa en bÄt igen.
 
 
 
 
 
 

Idag tog vi en spontantur till VÀddö dÀr Bondens Glasskalas finns. DÀr kan man Àta deras egna hamburgare och glass. Vi hann bara med det förstnÀmnda om man bortser frÄn en mjukglass. NÀsta gÄng jag Àr dÀr ska jag Àta nÄgon av deras stora glass-skapelser! Jag hörde en annan besökare nÀmna att en glass hette "Kakmonstret". Behöver jag sÀga vilken jag ska vÀlja vid nÀsta besök?
 
Hela detta kalas gick pÄ 420 riksdaler (exklusive glassarna) vilket kan vara de dyraste hamburgermÄlen jag köpt. Jag tycker dock att det var vÀrt det, sÄ lÀnge man inte gör det alltför ofta sÄklart. Dubbelhamburgare valdes, bör jag tillÀgga, vilket jag inte Ängrar en sekund! Kött Àr gött!
 
SÄ nu har jag redan checkat av en semesterplan fast jag inte ens gÄtt pÄ ledighet Ànnu. Men nu har jag bara tre dagar kvar! Sedan kan jag, under tvÄ veckor, lÀgga min glassdiet pÄ heltid. Förutom en tillbakatur till landet ovan (dÄ jag kanske Àven upplever en ko-safari - who knows) sÄ ska jag och frugan laktos-frossa pÄ DrömkÄken. Det ser jag fram emot!

Skriv gÀrna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlÀgget hÀr sÄ gör du min dag:):

VÄgar du skriva vem du Àr?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar pÄ det mesta i mina inlÀgg):

Trackback
RSS 2.0