Nya telefonen

 
 
 
 
 
Nu äger jag en Samsung Galaxy S7! :) De tre senaste smartmobilerna jag haft har varit av märket Sony vilket jag starkt rekommenderar, men ombyte förnöjer. Och kanske främst då Samsungs kameror har ett väldigt bra rykte. Visst, jag är personen som främst använder en vanlig kamera, men när jag väl tar med mobilen så vill jag såklart att bildkvalitén ska vara bra.
 
På tal om skillnader, jag köpte mobilen på Telefonshoppen för cirka 6000 kronor. Hade jag beställt därifrån jag brukar (Elgiganten) så hade jag betalat tusen kronor mer, det är en enormt skillnad! Jag ska verkligen alltid jämföra priser på internet innan jag tar ett beslut.
 
För övrigt, återigen på tal om något - nämligen prisskillnader, så skulle jag aldrig någonsin köpa en telefon på avbetalning. Dels för att slippa betala mer för telefonen, dels för att slippa låsa sig på ett abonnemang man sedan inte vill ha (om man väljer en sådan deal), dels för att slippa fler räkningar. Jag är dessutom en av få som fortfarande använder kontantkort, jag laddar på den för 145 kronor i månaden och då ingår allt. Mycket billigare än så blir det inte!
 
Slutligen, om någon undrar vad för mobilfodral jag köpt så är det Magneto Vintage (som även finns i svart). Dom är först i världen med sin pop-out funktion (se min tredje bild). Den är i PU-läder, kostar 349 kronor och har en videoställning. Även, som ni ser på min första bild, en magnet bakom den avtagbara baksidan av fodralet. Då kan man sätta dit den på maskinen på gymmet, etc. Personligen är jag mest glad att kunna prata i telefon utan "plånboken" (har numera även hörlurar som ingick). Och att kunna mobilen på kylskåpet och ha musik på medan jag lagar mat känns fantastiskt!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)
Postat av: Anonym

Härligt att du kan sätta fast telefonen när du gymmar😃😃🏃 Skit snygg telefon 😃❤

Svar: Haha, ja, det var typ därför jag köpte den! Du vet hur ofta jag gymmar ;D Hihi, tack smulan! ❤
Sofia

2016-09-09 @ 20:49:01
Postat av: Ellen

Ellen som skrev ovanför😛

2016-09-09 @ 20:49:59

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0