Mupparna ❤

 
 
Jag älskar ju både Queen och Mupparna så därför dubbelälskar jag denna video. Jag lade upp den för några år sedan men det räcker inte med en gång! Det blev ett par imitationer av Animal på väg mot Falun häromdagen, när han kör sin "mama, oh" (eller snarare "Maaaama, ooooh *målbrotts-röst*). Otroligt charmigt. Ni kan förstå hur mycket jag längtar till julen kommer och vi kan titta på A Muppet Family Christmas och The Muppet Christmas Carol. Vilka barndomsminnen man får!
 
Igår fick jag återigen förlängda fransar av Sara, känner mig som mig själv igen med andra ord. Att jag är riktigt snygg som jag brukar säga när jag tittar mig i spegeln när hon är klar. Det låter inte så ödmjukt, på ett utseendemässigt sätt, men ni förstår nog vad jag menar. Supersnygg på området där ögonen sitter i alla fall. Resten är ju förjävligt men det är väl tur att det är på ögonen man tittar när man pratar med folk ;)
 
När hon sedan drog iväg så blev det att jag stannade hos mina föräldrar hela kvällen. Jag lunchade med mamma, vi tittade på Doktor Phil, sedan kom pappa hem från golfen och vi fikade och åt middag tillsammans. Det var ett tag sedan jag umgicks med dom så det var en väldigt mysig eftermiddag!
 
Nu ska jag fortsätta varva plugg och städ tills jag får bra samvete, då ska jag sätta på en film och ligga i soffan hela kvällen. Det är lite ekonomiskt stressande att bara ha en eftermiddag denna vecka men fy sjutton vad skönt det är på samma gång!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0