Fika & Fransar

 
 
 
Mina fransar ser alltid bättre ut i verkligheten, vilket jag i och för sig hoppas att hela jag gör. Vissa är ju väldigt fotogeniska och kan arbeta som fotomodell fast att de ser väldigt ordinära ut i verkligheten. Sedan finns det skönheter som ser ut som stryk på bilder, överdrivet skrivet för att framföra min poäng tydligt och klart.
Men jag hoppas verkligen att jag är av den sista kategorin, man vill ju hellre se bättre ut IRL så att säga. Sedan tycker jag personligen att jag ser bättre ut när någon annan tar bilden (förutom killar som fått för sig att bilder ska tas underifrån), jag har väl kanske en maxgräns tills jag inte ser skaplig ut längre, än sisådär 2,45 meter gissar jag på.
 
Idag kom pappa ett steg närmare sin pension och bjöd partimedlemmarna på tårta. Tur för mig att en bit blev kvar så att jag fick smaka. Det blev dubbel fika för mig då jag lovat att bjuda på kaffe-glassen från Garant som jag tipsade om för någon vecka sedan. Dom var överförtjusta! Ska få ett recept av mamma på något liknande, inte visste jag att Tiramisu var en italiensk dessert... Man lär sig något varje dag!
 
Nu ska jag läsa ut körkortsboken och sedan titta på American Beauty som jag inte hann se klart på igår. Jag har faktiskt bara sett delar av den för många år sedan så för mig är den ny, gillar den skarpt!
Imorgon börjar jag inte jobba förrän 15:30 då jag hinner med en tjejfika innan. Om någon undrade.
 
På tal om fika så hör jag, fortfarande, väldigt ofta någon kommentar om min vikt. Blir folk inte förvånade över hur mycket jag äter så visar se oro. Eller så får jag en skämtsam kommentar om min kropp typ; "dina vader är så smala att det ser ut som du suttit i rullstol hela livet". Det är inte det att jag uppskattar att människor omkring sig bryr sig, jag blir bara förvånad hur mycket man kan få höra som normalviktig. Men det beror nog dels på att jag gått ned mycket i vikt och ser smalare ut i jämförelse med hur jag alltid (nästan) gjort, dels att jag faktiskt har ovanligt smala ben och därför kanske ser smalare ut än vad jag faktiskt är. Eller så är jag självblind? Men jag kan ta ett rejält tag om magen så inte tror jag att så är fallet :)

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0