Fia och fejset

Lånad från Cassandras Instagram.
 
 
Jag vet inte någons näsa som är så schizofren som min. Nej, nu gjorde jag det jag hatar när andra gör. När man egentligen menar dissociativ identitetsstörning/multipel personlighetsstörning/personlighetsklyvning (kärt barn har många namn, bokstavligen - ha ha). Det förstnämnda är ju som de flesta säkert vet en diagnos för personer med vanföreställningar och den andra handlar om någon med två eller flera personligheter. Ändå verkar alla blanda ihop begreppen (tydligen även mig som borde kunna detta).
 
Det jag skulle komma fram till angående min näsa är att det nog främst är den som avgör mitt "snyggavstånd" som jag pratade om för några inlägg sedan. Ser man den på nära håll vill man ju bara ta en elvisp och köra in den i ögat. Men på långt håll så ser den ju faktiskt inte så farlig ut. Så nästa gång jag funderar på ett nose job så ska titta på mig själv på avstånd.
 
Jag skulle för övrigt aldrig göra en skönhetsoperation i ansiktet. Det är ju uppenbart varför, titta bara på mig. Nej men allvarligt talat så har jag komplex som alla andra och 70% sitter i fejset. Men det är en del av mig och jag vill inte vara någon annan. Visst, börjar mina ögonlock hänga så pass mycket att jag knappt kan se så skulle jag väl kunna göra ett ingrepp, men inget stort som att förändra näsan, munnen eller huden. Jag har ju en sned käke som vissa av er vet (därav alla mina halvprofil-bilder) vilket skulle kunna åtgärdas genom att flytta hakan. Men då tar jag hellre dom operationspengarna och lägger på terapi så att jag kan lära mig att älska mig själv och min personliga haka シ
 
 
"Leave your mother fucking face alone, bitch" som en vis människa en gång sade.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0